Gönderen Konu: Saç Besleyici Set / HS Hair Style Qenzym Q10 aldım, kullanıcı yorumları;  (Okunma sayısı 5064 defa)

UfukSanli24

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar,

Saç ekimi operasyonu geçirdim, 5,500 greft ekildiğini ilettiler. Fiyat farkı verip 6 adette PRD olarak anlaşma yaptım.  Operasyonda şimdilik çok başarılı gözüküyor.

Ekim yapan hocama, saçlarımın extra güçlemesi için kullanabileceğim, tavsiye edebileceği ilave takviye ürün sorduğumda aşağıdaki ürünü tavsiye etti ve kullanmaya başladım.

Bu ilacı kullanırsam, saçların daha fazla cannanır, toparlanır, en önemlisi ince olan saçlarında kalınlaşır ve doğallık çok daha üst seviyede olur dedi.

Bu ilac hakkında bilgisi olan ve kullanan arkadaşların yorumları olursa beni için değerli olur,

***************************************************************************************************************************

HS Hair Style Qenzym Q10 Saç Besleyici Tablet 5+1 Set (6 ay kullanımlık)

İçerisinde;
Saw Palmeto, Folic Acid, Zinc, Iron, Methionine, Keratin, Biotin, Ginkgo Biloba ve Pantothenic Acid yer almaktadır.

Ginkgo Biloba Ekstresi - 40 mg
>Vitamin B5 - 24 mg
>Biotin – 5000 mcg
>Demir – 17 mg
>L-sistin – 40 mg
>Keratin – 40 mg
>Metiyonin – 40 mg
>Çinko – 15 mg
>Serenoa Repens Ekstresi – 170 mg
>Folik Asit – 60 mcg

Hair Style Qenzym Q10 Saç Besleyici Tablet Özellikleri

>Antioksidan etki ile saç foliküllerindeki dejenerasyonu engeller, saçtaki yaşlanma belirtilerini geciktirir ve serbest radikalleri temizler.
>Saç dökülmesi önler, yeni ve sağlıklı saç oluşumunu destekler.
>Saç yapısının daha güçlü ve sağlıklı olmasını sağlar.
>Saçlı deride bulunan kıl foliküllerindeki toksik maddeleri temizleyerek dökülmeleri önler ve sağlıklı saç gelişimini destekler.
>Kadınlarda çeşitli nedenlerle ortaya çıkan saç kayıplarında takviye olarak kullanıma uygundur.
>Menopoz sonrası ve doğum sonrası saç dökülmelerinde, androjenik alopesia, telogen effluviumda ve alopesia areata (saç kıran) durumlarında, stres, kötü beslenme, cerrahi girişim, doğum kontrol hapları, diyetle hızlı kilo kaybı, tiroid bezi hastalıkları ve eksik saç hijyeni ( kötü bakım ) gibi nedenlerle oluşan saç dökülmelerinde etkilidir.
>Saçın kırılması, mat ve cansız görünümünün düzeltilmesi için de kullanılmaya uygundur.

Hair Style Qenzym Q10 Saç Besleyici Tablet İçerik

>Mikrokristalin Selüloz: Saç hacminin artırılmasına yardımcı olur.
>Krokarmelloz Sodyum: Saç dokusunun sertleşmesini ve güçlenmesini sağlar.

Kerimm34

• Hero Member
İçindeki vitaminler kalitelimi nerde üretiliyor o önemli mesela expecia bence çok boş ürün onun gibi olmasın buda.

ahmetrts

• Hero Member
İçindeki vitaminler kalitelimi nerde üretiliyor o önemli mesela expecia bence çok boş ürün onun gibi olmasın buda.
Dostum neden boş bi ürün boşamı kulanıyoruz acaba

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Üretim  Yeri neresi   hangi ülke

BayX

• Hero Member
Zaten piyasadaki bu tarz ürünlerin içerikleri hemen hemen aynı bu gönderiyi reklam gibi algıladım ben olmayada bilir tahmin sadece

UfukSanli24

• Yeni üye
  • *
Ürünün şişesinde: Made in Turkey yazıyor. Yani Türkiyede üretiliyormuş.

Şişede:
Bitki özleri + Vitaminler + Mineraller mevcut diye yazıyor.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar bu ürün kayseride tekden hastanesindeki dermotoloji doktorun üretimi hastanenin yanındaki eczaneye gittiğimde bu ürünü tavsiye ettiler güvenemedim almadım bende

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ufuk sen ekimi nerde yaptırdın kardeşim? Kayseride mi?
Global Moderator

UfukSanli24

• Yeni üye
  • *
Ben İstanbul - Million Hair Centerda yaptırdım üstadım,

https://www.instagram.com/millionhaircenter/?hl=tr

UfukSanli24

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar,
Koca forumda bu ilacı kullanan yada özelliklerine göre zararı olup olmuyacağını anlıcak bir uzman arkadaşımızın var ise yorum yazarsa çok sevinirim.

kılıkırkyaran

• Full Member
Merhaba arkadaşlar,
Koca forumda bu ilacı kullanan yada özelliklerine göre zararı olup olmuyacağını anlıcak bir uzman arkadaşımızın var ise yorum yazarsa çok sevinirim.

vitaminler kalite standartlarına göre düzgünce üretiliyorsa faydalı fakat bunu anlamak zor .expecia gibi merdivenaltı bir yerde üretiliyorsa boşu boşuna kullanmış olursunuz.
hair style q10 u kim üretiyor firma sağlammı ona bakmak lazım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar,

Bu ilaç değil vitamin bir zararı olmaz içeriği güzel ama ham madde kalitesini bilemem

Piyasadaki her bivitamin mantık olarak aynı içeriklere sahip.

Ama saç kaybının %95 genetik dökülme olduğu için .

Maalesef genetik sökülmeyi baskılamadan kısaca Dht bu vitaminlerden fayda sağlamak zor.

Ama dht baskılanırsa o zaman bu tarz  saçın ihtiyacı olan takvilere sahip vitaminler etkisini gösterir
Global Moderator

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Türkiye'de üretilen çoğu şeye malesef güvenemiyorum mümkün olduğunca maliyetleri düşürmek için saçma sapan şeyler üreten üreticiler, sağlık bakanlığınca ne derece kontrol edilen ürünler, insan sağlığına çok önem veren(!) toplumdan bu tür ürünler kullanmama taraftarıyım.

UfukSanli24

• Yeni üye
  • *
Aslında maliyet tarafında ucuz değil aslında.
6 adet (6 aylık kullanım) 800TL den satılıyor. Bu kadar pahalı ilaç dandik içerik koyarlarmı bilemiyorum.
Ben kullanıyorum şu an şok dökülmelerim başladı, ilerde faydası olurmu sizlerle paylaşıcam muhakkak.

Türkiye'de üretilen çoğu şeye malesef güvenemiyorum mümkün olduğunca maliyetleri düşürmek için saçma sapan şeyler üreten üreticiler, sağlık bakanlığınca ne derece kontrol edilen ürünler, insan sağlığına çok önem veren(!) toplumdan bu tür ürünler kullanmama taraftarıyım.

sait ahmet

• Yeni üye
  • *
Selamün aleyküm arkadaşlar,
benim merkez de hs hair style şampuan, tablet sprey söyledi. 1 yıl önce yaptırdım ben, kullandım memnun ben. Benim başka arkaşlar Iraqta hepimiz bu markayı kullanıyor çok memnun. Çok sağlık oldu saçlar.

Facebook Twitter Instagram