Öncelikle herkese selamalar.
Saç ekimi yaptırdım 4. aydayım memnunda sayılırım ekimimden.2 hafta öncesine değin Xpecia (X2) ve Biotin (X2) içtim ve kendi saçlarım(orjinaller) abartmayayım da nerdeyse hiç dökülmüyorlardı, iki hafta önce dökülmeye başladılar(ekim öncesi dökülme miktarına Paralel yaklaşık olarak) ve bende 1-hafta 10 gün gibi mühlet tanıyıp belki dökülmeler durur diye bekledim ama durmadılar ..5 gün önce propeciaya başladım
Not:yaş 25 ve 3. sınıfta mühendisliği bırakıp tekrar sınava hazırlanarak şu anda tıp öğrencisiyim ..olası her türlü olumsuzluktan haberdar olarak türkçe ve yabancı makaleleri baya araştırarak ve kullanıcı yorumlarını okuyarak kullanmaya karar verdim .Bırak diyecekler için yazdım yanlış anlaşılmasın.
ilk gün 1 mg ikinci: 0.5 mg daha sonra hep 1 mg ye sabitledim (ilk günler yan etki korkusuyla kararsızlık yaşamıştım)
ilk içtiğim gün daha tarifi olmayacak bir kulak ağrısı yaşadım(sadece sol taraf) çok zor uyudum ve gece uyurken 3 defa uyandım ağrı kaynaklı( bundan mı oldu? .. bilmiyorum ama daha önce böyle bir ağrı hissetmedim )
2. ve 3. günler minimal kasık ağrısı , minimal ED(erektil disfunction )(ayrıntı vermek gerekirse kapıya uykulu iken daha önceleri çarpınca hareketlenen arkadası şu an 45 sn gibi bir sürede uyandırıyoruz... kapı muhabbetinde ciddiyim bu arada ) sperm miktarımda ve ejekulasyonumda sıkıntı yok sadece sperm daha açık renkli oluyor. kafamda ve yüzümde extrem bir yağlanma oldu bir de saçlar daha canlı ve parlak duruyorlardı
ŞİMDİ ASIL BURAYA NEDEN YAZIYORUM BUNLARI ?
İlk 3 günde dökülmemde bir değişiklik yok iken 4. ve 5. günde abartmıyorum dökülmem 3-4 katına çıktı( dökülenlerin hepsi bu arada incecik boyu uzun ama ince teller ve kafam halen yağlı) ...Bu durum beni baya bir korkuttu ...Bu durum hakkında bilgisi olan arkadaşlar , abiler bir bilgilendirin ...Durum normal mi?Dökülmeyi durduralım derken katladık ..
(