Gönderen Konu: 05/11/19 3150greft Sahin Celik 2.ci ekim toplam 7150 NW7  (Okunma sayısı 48975 defa)

lazibore8

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 05/11/19 3150greft Sahin Celik 2.ci ekim toplam 7150 NW7
« Yanıtla #31 : 07 Kasım 2019, 14:56:16 »
Dostum birşey öğrenmek istiyorum? İlk ekimde ki kabul dökümü sonrası nekroz gözükmüyor. Daha sonra mı oldu nekroz? Benim bildiğim ekimin akabinde gelişiyor.

papito

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 07 Kasım 2019, 15:06:19 »
Dostum birşey öğrenmek istiyorum? İlk ekimde ki kabul dökümü sonrası nekroz gözükmüyor. Daha sonra mı oldu nekroz? Benim bildiğim ekimin akabinde gelişiyor.

Dogrudur hocam 5 gün sonra olusmustu fotograflar ekimden 3 (bandajli hali)  ve 10 (kabuk dokumunden sonra ) gun sonra. Yani o iki foto arasinda olustu ve döktüm. Ikinci ekim oncesi fotolara bakarsin bingildak bolgesinde bos kalan yerde olusmustu. Nekrozun biri tirnak kadar digeri is daha kucuktu.

lazibore8

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 07 Kasım 2019, 15:37:32 »
Dogrudur hocam 5 gün sonra olusmustu fotograflar ekimden 3 (bandajli hali)  ve 10 (kabuk dokumunden sonra ) gun sonra. Yani o iki foto arasinda olustu ve döktüm. Ikinci ekim oncesi fotolara bakarsin bingildak bolgesinde bos kalan yerde olusmustu. Nekrozun biri tirnak kadar digeri is daha kucuktu.
Anladım dostum. Hayırlı olsun yeni ekimin inşallah istediğin saçlara kavuşursun

papito

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 07 Kasım 2019, 17:13:24 »
Arkadaslar bugun ilk yikamam gerceklesti. Biraz olsun rahatladim. Kafamdaki sisliklerde 3/4 gune gider. Su an bi aksilik olmadigini soyledi hocam. 7/8ci gunumde kabuklari ekim merkezinde dokup Hollandaya donecegim. Fotolari atiyorum

papito

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 08 Kasım 2019, 10:52:59 »
Ekim sonrasi redbull fanta cola, yani kafein icerikli icecekler tuketilebilirmi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 08 Kasım 2019, 14:24:00 »
istediğini yiyip içebilirsin artık
ekimcesi bunları içme demelerinin sebebi op esnasında kanama çok olmasın kafeın kanı ınceltir vs

sürecin normal olması gerektiği gibi kafana dikkat et hayırlısı olsun

ılk yıkama rahatlatıyor ınsanı.
Global Moderator

papito

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 10 Kasım 2019, 13:45:39 »
Arkadaslar sıklık yonunden bir sıkıntı varmidir acaba? On taraftaki bosluklarin doldurulmasini istedim geri kalan orta ve tepenin yarisina kadar yayilmasini istedim. Bilmiyorum baska birisi bi goz atsa daha objektif bir yorum olacagina inaniyorum.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 10 Kasım 2019, 14:09:29 »
Arkadaslar sıklık yonunden bir sıkıntı varmidir acaba? On taraftaki bosluklarin doldurulmasini istedim geri kalan orta ve tepenin yarisina kadar yayilmasini istedim. Bilmiyorum baska birisi bi goz atsa daha objektif bir yorum olacagina inaniyorum.
Ön taraf istediğin sıklığa ulaşacak. Zaten Şahin Hoca sıkılaştırma operasyonunda iyi işler çıkartan ekimcilerden biri. Arka taraflar için emin değilim.

papito

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 10 Kasım 2019, 14:52:04 »
Ön taraf istediğin sıklığa ulaşacak. Zaten Şahin Hoca sıkılaştırma operasyonunda iyi işler çıkartan ekimcilerden biri. Arka taraflar için emin değilim.

Bende oyle dusunuyorum. Halbuki ben on tarafa hafif sıklastirma (500greft gibi) ve geri kalan greftleri orta ve on bolgeye yaydirmakti. Neyse bakacagiz arkaya tarayip bakariz nasil olacagina. Once greftler bir tutsun bir kac ay bekleyip gorelim.

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 11 Kasım 2019, 10:47:50 »
merhaba arkadaşım, ekimini takip edeceğim. ben de senin gibi nw7'yim ve geçen ay şahin bey'e ekim yaptırdım.
ilk günler gerçekten sıkıntılı. şişlikler, seyahat yastığı, kaşıntı vs. biraz sabret. kabuk dökümü sonrası bayağı rahatlıyorsun, ki sen daha önce tecrube etmişsin, bilirsin. bence ilk ekimin çok iyi değil ama çok kötü de değil. bu ekimle birlikte gayet iyi bir duruma geleceğini düşünüyor ve gönülden istiyorum, lütfen sürecini sonuna kadar paylaş. similasyon konusunda da görüşlerin önemli olacak, arkadaşların similasyon süreçlerini paylaşırlarsa hem forumumuz hem de bizim gibi açık alanı fazla olanlar için süper olur. avrupa'da bu işi iyi yapanlar olduğu söyleniyor, tr'de emin değilim.

papito

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 11 Kasım 2019, 12:55:40 »
merhaba arkadaşım, ekimini takip edeceğim. ben de senin gibi nw7'yim ve geçen ay şahin bey'e ekim yaptırdım.
ilk günler gerçekten sıkıntılı. şişlikler, seyahat yastığı, kaşıntı vs. biraz sabret. kabuk dökümü sonrası bayağı rahatlıyorsun, ki sen daha önce tecrube etmişsin, bilirsin. bence ilk ekimin çok iyi değil ama çok kötü de değil. bu ekimle birlikte gayet iyi bir duruma geleceğini düşünüyor ve gönülden istiyorum, lütfen sürecini sonuna kadar paylaş. similasyon konusunda da görüşlerin önemli olacak, arkadaşların similasyon süreçlerini paylaşırlarsa hem forumumuz hem de bizim gibi açık alanı fazla olanlar için süper olur. avrupa'da bu işi iyi yapanlar olduğu söyleniyor, tr'de emin değilim.

Merhaba arkadasim. Nw7 olmak zordur, insan keske nw5/6 olsamda iki ekimde kapatsam diyor. Benim sacim kalinda degil incede degil. Sahin bey ilk ekimime gore donorumden iyi bir sayi ciktigini soyluyor ve ilk ekimimi cok begendigini soyledi. Ben sacim uzun gelmistim iyice bi baksin incelesin diye. Cunki oyle on gorusme felan yoktu (whatsapp fotolar haric). Gelip ayni sabah inceletip ekime gectik. Simulasyon yaptiran arladaslarim Hollandali. Fotolari soracagim. Benim tavsiyem sakın Turkiyede hic bir yerde simulasyon yaptirma. Morlasirsa sıkıntın cok daha buyuk olacak. Hem dovme hem simulasyon Avrupada cok daha ust duzeyde. Mesela simulasyon icin 2 veya 3 seans gerceklestiriyorsunuz. Oyle tek seansta olmuyor. Boyalari ozel, igneleride sac kalinligina gore belirleniyor. Ben su an iki ekim gerceklestirdim ve gidisata gore simulasyonuda 6-12 ay sonra yaptirmayi dusunuyorum. Tepe ile donor hakkinda kararsizim, hangisini once yaptirsam diye. Aklimda iki klinik var. Yaptirdiktan sonra bilgileri paylasacagim. Burdaki sonuclar cok guzel ve dogal. Arkadaslarim 1.5 senedir kullanmalarina ragmen hic bir renk degisikligi yok ve dogalligi gercekten inanilmaz. Merak etmeyin ekimimi sonuna kadar paylasacagim.

Sizin ekiminizin konusu varmi?

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 11 Kasım 2019, 13:12:18 »
İlk ekim yaptırdıgın yer bence güzel iş çıkarmış dostum. Planlama vb çok güzel

papito

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 11 Kasım 2019, 15:34:41 »
İlk ekim yaptırdıgın yer bence güzel iş çıkarmış dostum. Planlama vb çok güzel

Golgede bencede cok guzel duruyor ama sıkıntıyi disarda yasiyordum. Gunes tepeme vurdugunda cok aciklik vardi ve ekim oldugu belli oluyordu. O dogallik sorununu bir kac ay sonra atlatirim insallah. Nekroz, hissislik ve micromotorun buyuk(0.9) olmasi baska bir yerde ekim yapmamin 3 nedeni aslinda.

nochoice

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 12 Kasım 2019, 10:53:29 »
Merhaba arkadasim. Nw7 olmak zordur, insan keske nw5/6 olsamda iki ekimde kapatsam diyor. Benim sacim kalinda degil incede degil. Sahin bey ilk ekimime gore donorumden iyi bir sayi ciktigini soyluyor ve ilk ekimimi cok begendigini soyledi. Ben sacim uzun gelmistim iyice bi baksin incelesin diye. Cunki oyle on gorusme felan yoktu (whatsapp fotolar haric). Gelip ayni sabah inceletip ekime gectik. Simulasyon yaptiran arladaslarim Hollandali. Fotolari soracagim. Benim tavsiyem sakın Turkiyede hic bir yerde simulasyon yaptirma. Morlasirsa sıkıntın cok daha buyuk olacak. Hem dovme hem simulasyon Avrupada cok daha ust duzeyde. Mesela simulasyon icin 2 veya 3 seans gerceklestiriyorsunuz. Oyle tek seansta olmuyor. Boyalari ozel, igneleride sac kalinligina gore belirleniyor. Ben su an iki ekim gerceklestirdim ve gidisata gore simulasyonuda 6-12 ay sonra yaptirmayi dusunuyorum. Tepe ile donor hakkinda kararsizim, hangisini once yaptirsam diye. Aklimda iki klinik var. Yaptirdiktan sonra bilgileri paylasacagim. Burdaki sonuclar cok guzel ve dogal. Arkadaslarim 1.5 senedir kullanmalarina ragmen hic bir renk degisikligi yok ve dogalligi gercekten inanilmaz. Merak etmeyin ekimimi sonuna kadar paylasacagim.

Sizin ekiminizin konusu varmi?
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9938.0
konum bu kardeşim, görüşlerini beklerim, tekrar hayırlı olsun, similasyonla ilgili de bilgilerini bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim

Facebook Twitter Instagram