Gönderen Konu: Dr.Serkan Aygın 4000 Greft 04.11.2019  (Okunma sayısı 8670 defa)

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
Ynt: Dr.Serkan Aygın 4000 Greft 04.11.2019
« Yanıtla #61 : 23 Kasım 2020, 20:40:22 »
Ben de ilk baktığımda çizgiyi beğenmedim ama çıkışlar oldukça gayet doğal bir sonuç olmuş, saçlarınızda inanılmaz bir doğallık var, yaşınız fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla 35 üstü, böyle bir çizgi de sırıtmıyor bence. Alan geniş olduğu için de en mantıklı yaklaşım olmuş, siz o şakakları doldurmaya kalksaydınız oraya nerden baksanız 1500 2000 greft lazımdı. İlerleyen süreçte arkayı nasıl dolduracaktınız muamma, bu sefer 2.ekimden verim alamayabilirdin.
Şimdi ekim merkezi önünü daha iyi görebilecek, donör ve sakaldan kaç greft çıkacak duruma göre bakılır gerekirse ufaktan şakaklara da çalışma yapılır hiç merak etmeyin, siz söylemeden Serkan Hoca bence bunu düşünür, düşünmese de belirtirsiniz.

Bu arada 4000 greft var bu ekimde ama saç kaliteniz ne durumda bilemiyoruz, belgenizde yazıyor, çoklu greft fazla yoksa bu sonuç çok normal, fire oranı da var.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Eypi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #62 : 23 Kasım 2020, 20:58:37 »
Ben de ilk baktığımda çizgiyi beğenmedim ama çıkışlar oldukça gayet doğal bir sonuç olmuş, saçlarınızda inanılmaz bir doğallık var, yaşınız fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla 35 üstü, böyle bir çizgi de sırıtmıyor bence. Alan geniş olduğu için de en mantıklı yaklaşım olmuş, siz o şakakları doldurmaya kalksaydınız oraya nerden baksanız 1500 2000 greft lazımdı. İlerleyen süreçte arkayı nasıl dolduracaktınız muamma, bu sefer 2.ekimden verim alamayabilirdin.
Şimdi ekim merkezi önünü daha iyi görebilecek, donör ve sakaldan kaç greft çıkacak duruma göre bakılır gerekirse ufaktan şakaklara da çalışma yapılır hiç merak etmeyin, siz söylemeden Serkan Hoca bence bunu düşünür, düşünmese de belirtirsiniz.

Bu arada 4000 greft var bu ekimde ama saç kaliteniz ne durumda bilemiyoruz, belgenizde yazıyor, çoklu greft fazla yoksa bu sonuç çok normal, fire oranı da var.

Merhaba yorumlarınız için teşekkür ederim. Yaşım 36, Serkan hoca da ön tarafı doldurursak arkaya saç kalmaz demişti . Başka bir ilde olduğumdan belge yanımda değil ama hatırladığım kadaıyla ortalama 2 saç kökü vardı. Yani 4000 greft 8000 saç teli gibi. Evet ben elimi kafama koyduğumda eskisine göre çok farklı ama ben daha sık bekliyodum yada beklentimi yüksek tutmuşum. Erkan hoca görünce gerekli yorumları yapıp aydınlatır.

Bu ekimde en beğendiğim yön sizin de dediğiniz gibi doğallık. Çok doğal görünüyor. Diğer beğendiğim şey ise donör bölge hiç yıpranmadı . Benim sormak istediğim diğer husular ise şunlar:

1- çıkan saçlar dalgalı sizce bunun ekimle ilgisi varmı
2- ekilen saklalların çktığını nasl anlarız yani diğerlerine göre daha mı kalın olur eğer öyleyse ekilen sakalların büyük kısmı çıkmadı

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 23 Kasım 2020, 23:21:58 »
4000 greftle ancak bu kadar olur hocam bunun üstünde bir sonuç beklemek malsef hayal olur.
Zaten 2 ekim planlanmış yanlış anlamadıysam.
Ekşlen Saçların şu an dalgalı olması normal zamanla doğal saç formuna yaklaşırlar fakat bu biraz zaman alıyor malesef.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 24 Kasım 2020, 01:55:46 »
Bence açık alana göre alınacak en güzel sonucu almışsınız. Güle güle tarayın

Eypi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #65 : 24 Kasım 2020, 10:22:56 »
4000 greftle ancak bu kadar olur hocam bunun üstünde bir sonuç beklemek malsef hayal olur.
Zaten 2 ekim planlanmış yanlış anlamadıysam.
Ekşlen Saçların şu an dalgalı olması normal zamanla doğal saç formuna yaklaşırlar fakat bu biraz zaman alıyor malesef.

Teşekkürler yorumlarınız için. 2. ekim planlandı ama pandemi vs henüz gidemedim. Vertex de zor bir bölge umarım iyi bir sonuç alırım

Eypi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #66 : 24 Kasım 2020, 10:23:57 »
Bence açık alana göre alınacak en güzel sonucu almışsınız. Güle güle tarayın

Teşekkür ederim :)

Facebook Twitter Instagram