%50-60 da kalmış maalesef.. olmamış bu ekim
malesef hocam bu saatten sonra ne yapılabılır onu konusuyoruz su anda bır onerın varmı ?
Geçmiş olsun şu sonuca üzüldüm, neden böyle oldu nasıl oldu yani anlayamadım. Revizyon veya iade konusunda merkezin tavrı ve yaklaşımını merak etmekle beraber sonuçta sizin mutlu olacağınız bir tablo olmasını diliyorum. Şu sonuçtan sonra revizyon hususunda da insanın kafası karışıyor, inancı kırılıyor yani ben olsaydım.. Keşke bunları hiç konuşmasaydık..
ıade konusuna hıc gırmedık serkan revızyon onerdı bıraz zamana ıhtıyacım var
Bide şu var Serkan bey her hastaya söylediği birşey var dikkatimi cekti büyük bekletiniz olmasın diyor saç ekim estetik bir operasyondur bekletin tabiki 18 yaşında gibi saç kavuşmak değil ama ekilen greft çıkmasi yapılan planlama doğru yapılması hastanın bekletisi budur sadece. . ..
şahsen saç kalitesıne gore beklentım yuksektı nasıl boyle bır sonuc oldu nedenı nedır bılemıyorum ıyı beslendıgımı dusunuyorum takvıyelerı aksatmadım
Bana kalırsa ekilenlerin hemen hemen hepsi çıkmış fakat o alana 2.400 küsür greft tam anlamıyla sıkılık sağlayacağını sanmıyorum 3250 greft civarında orayı kapatırdı bende 2.500 greft yaptırdım hemen hemen aynı açıklık bendede seyrek kaldı sonradan 1.500 greft sıkılaştırma yaptım bekliyorum bende 4. ay olcak.
2500 greft kafadan sallama 5750 sac teli yapar dıyelım sen o kadar sac goruyomusun orda.
( olan oldu artık arkadaslar yanı her cerrahi işlemde risk vardır oda bizi buldu dıyelım bundan sonrası ıcın ne yapılabılır goruslere tavsıyelere acıgım
)