Gönderen Konu: 21 Yaşındayım; İnce ve yağlı olan saçlarım son sürat dökülmeye başladı  (Okunma sayısı 4617 defa)

nazimx

• Jr. Member
  • **
Ben vichy hem bu sampuanini hem de kirmizi paketli sac dokulmeyi giderici sampuanini kullandim. Ara ara degistiriyordum. Ama hep vichy oldu hayatimda bi son 7-8 senede. Yaglanma yasamadim ama kepeklenme ara ara yasadim.

Benim yukarda yazdigim urun serumdu. Vichy neogenic serum diye aratabilirsin. Serumun yaninda sampuanini da kullandim ama ana etkiyi bence serum yapti. Bu serumun guzel tarafi  seyrelmis saclarimi hem biraz daha dolgun gosteriyor hem de sacima sekil verdigim gibi kaliyordu. Yani benim icin bi noktadan sonra saclarim icin jole gibi bir seydi.

Istiyosan bi kere kullan yararini gorursen devam edersin. Bu urunu ben cok okudum internette yararini gorenlerde oluyor gormeyenlerde. Tabii bu biraz da senin beklentinle alakali.

Oha 900 TL diyor. Ben bunu alıp da eve getiremem :D B ve D vitamini kullanmaya başladım. Loreal elseve mucizevi kil şampuanını da alacağım bakalım 1 ay sonra neler olacak.

TheSaint

• Sr. Member
Oha 900 TL diyor. Ben bunu alıp da eve getiremem :D B ve D vitamini kullanmaya başladım. Loreal elseve mucizevi kil şampuanını da alacağım bakalım 1 ay sonra neler olacak.

Valla cok para. Italya'da eczane fiyati indirimli 60 euro civarindaydi ama ben pazardan aliyordum. Porto portese diye herseyin bulundugu bir pazar var Roma'da. Ordaki fiyatii 35 euroydu. Internette arastirirsan o civarda ama eczane'de ve Turkiye'de gereksiz pahali.

Yani kisaca verme o paralari. :)

kerimov

• Sr. Member
Valla cok para. Italya'da eczane fiyati indirimli 60 euro civarindaydi ama ben pazardan aliyordum. Porto portese diye herseyin bulundugu bir pazar var Roma'da. Ordaki fiyatii 35 euroydu. Internette arastirirsan o civarda ama eczane'de ve Turkiye'de gereksiz pahali.

Yani kisaca verme o paralari. :)

3 ay kullanın denmiş, bu sürekli kullanıma uygun değil mi dönemlik mi? mesela senede 3 ay gibi

TheSaint

• Sr. Member
3 ay kullanın denmiş, bu sürekli kullanıma uygun değil mi dönemlik mi? mesela senede 3 ay gibi

Etkileri gormek icindir o. Minumum 3 ay.

Ben cok idareli kullandim. Saclarim cok uzun degildi. Bir serumu tek seferde bitirmiyordum. Aslinda kutunun tavsiyesi her yikamada bir serum ama nerde o para bende :) o sayede uzun sureli kullaniyordum.

Bak Ilk fotograf 2019 bu yaz. ikincisi 2013 yilinda. Eger onlem almasam bu azicik olan saclarimi da kaybedecektim. Keske bu veya benzeri bir urune bi 5-10 yil once baslasaymisim.
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2019, 20:11:28 Gönderen: TheSaint »

nazimx

• Jr. Member
  • **
Etkileri gormek icindir o. Minumum 3 ay.

Ben cok idareli kullandim. Saclarim cok uzun degildi. Bir serumu tek seferde bitirmiyordum. Aslinda kutunun tavsiyesi her yikamada bir serum ama nerde o para bende :) o sayede uzun sureli kullaniyordum.

Bak Ilk fotograf 2019 bu yaz. ikincisi 2013 yilinda. Eger onlem almasam bu azicik olan saclarimi da kaybedecektim.

Alınacak pek bir önlem yok gibi ya. Önümüzdeki süreçte kan ve vitamin değerlerimi takviyelerle olması gereken seviyede tutar saçlarımı yağlanma karşıtı bir şampuanla 2 günde bir yıkarım. Hala dökülmeye devam ederse yapacak bir şey yok. Sülalenin ilk keli ben olurum  :)

Facebook Twitter Instagram