Gönderen Konu: Manuş baba  (Okunma sayısı 4015 defa)

Canimo

• Sr. Member
Ynt: Manuş baba
« Yanıtla #1 : 04 Kasım 2019, 00:15:24 »
birde bunun meşhur saçsız askerlik fotoğrafı var  :) bir saç nelere kadirmiş dedirten cinsten.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 07 Kasım 2019, 21:58:17 »
Fazlasıyla gür bir saçı var. Dikkat ettiğim kadarıyla açık renkli saçlar daha ince ve dökülmeye daha müsait oluyor. Siyah saçlı olanlar daha gür.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 08 Kasım 2019, 08:27:24 »
Fazlasıyla gür bir saçı var. Dikkat ettiğim kadarıyla açık renkli saçlar daha ince ve dökülmeye daha müsait oluyor. Siyah saçlı olanlar daha gür.
Irkla alakalı bir şey.Avrupalı ırkların genelde saçları sarı olur ve dökülür.Irani kavimlerde ise saçlar aşırı gürdür ve dökülmez genelde
Hintlilerin iranlıların saçları ondan gür.
Manuş baba genetik olarak irani o yüzden saçları gür ve 30 yaşında nw0 olduğuna göre bu saatten sonra dökülmez 1 milim bile açılmaz

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 08 Kasım 2019, 09:08:00 »
Soldaki Manuş Baba, sağdaki de Manuş :)

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 10 Kasım 2019, 00:27:12 »
Irkla alakalı bir şey.Avrupalı ırkların genelde saçları sarı olur ve dökülür.Irani kavimlerde ise saçlar aşırı gürdür ve dökülmez genelde
Manuş baba genetik olarak irani o yüzden saçları gür ve 30 yaşında nw0 olduğuna göre bu saatten sonra dökülmez 1 milim bile açılmaz

Yaş kıstası var mı? Mesela 33 yasinda biri nw 2 olsa saçı öyle kalır mı? Yoksa ilerleyen yaşlarda ileri derecede dökülme olur mu?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 10 Kasım 2019, 06:24:16 »
Yaş kıstası var mı? Mesela 33 yasinda biri nw 2 olsa saçı öyle kalır mı? Yoksa ilerleyen yaşlarda ileri derecede dökülme olur mu?
Kalır hatta Woody allen 30lu yaşların başında nw3müş hala nw3  :)
Ama ekstrem durumlarda var misal Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyeti kurduğunda gür nw1miş ne olmuşsa seri bir şekilde norwoodlamış.
Yani 42 yaşında norwood 1 bile olsan bu işin garantisi yok en temiz saçların 30ların sonunda biraz açılıp kalması kalırsa eğer en azından yavaş döküleceğinin psikolojisi ile hareket edebilir birey ve daha rahat hiseder

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 10 Kasım 2019, 07:38:51 »
Kalır hatta Woody allen 30lu yaşların başında nw3müş hala nw3  :)
Ama ekstrem durumlarda var misal Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyeti kurduğunda gür nw1miş ne olmuşsa seri bir şekilde norwoodlamış.
Yani 42 yaşında norwood 1 bile olsan bu işin garantisi yok en temiz saçların 30ların sonunda biraz açılıp kalması kalırsa eğer en azından yavaş döküleceğinin psikolojisi ile hareket edebilir birey ve daha rahat hiseder

Ben 33 olmak üzereyim :) sadece ön ve sakaklarda hafif seyrelmeler var. Nw2'yim sanırım tepe ve orta kısımlar sağlam. 2.5 yıldır minoksidil kullanıyorum. Bunu sormamın nedeni 2 yıl önce cerrahpaşada saç hastalıkları birimi başkanı prof dr server serdaroglu'na muayene olmuştum. Yaşımın 31 olduğunu öğrenince saçlarının dökülmeyeceği kesin demişti.

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 10 Kasım 2019, 08:00:01 »
Ben 33 olmak üzereyim :) sadece ön ve sakaklarda hafif seyrelmeler var. Nw2'yim sanırım tepe ve orta kısımlar sağlam. 2.5 yıldır minoksidil kullanıyorum. Bunu sormamın nedeni 2 yıl önce cerrahpaşada saç hastalıkları birimi başkanı prof dr server serdaroglu'na muayene olmuştum. Yaşımın 31 olduğunu öğrenince saçlarının dökülmeyeceği kesin demişti.
Valla Hocam Zeki Alasya , Fatih terim vs bakıyorum 30lu yaşlarında baya baya gürmüş saçları . Terim önlerde üçgen kalmış arka Vertex uçmuş gitmiş alasya da öyle . Abdullah Avcı’ya bakıyorum 30 yaşında İstanbul spor da oynarken baya gürmüş şimdi bakıyorum püskül püskül dökülmüş .slaven bilic 2000 yılında 32 yaşında baya gürmüş şimdi saç ektirdi ve topik kullanıyor.Örnekler daha da çoğaltılabilir Bu iş belli olmuyor ama yüzdeler sizden yana gibi.aile şemasından bir çıkarım yapabilirsiniz

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 11 Kasım 2019, 01:49:07 »
Valla Hocam Zeki Alasya , Fatih terim vs bakıyorum 30lu yaşlarında baya baya gürmüş saçları . Terim önlerde üçgen kalmış arka Vertex uçmuş gitmiş alasya da öyle . Abdullah Avcı’ya bakıyorum 30 yaşında İstanbul spor da oynarken baya gürmüş şimdi bakıyorum püskül püskül dökülmüş .slaven bilic 2000 yılında 32 yaşında baya gürmüş şimdi saç ektirdi ve topik kullanıyor.Örnekler daha da çoğaltılabilir Bu iş belli olmuyor ama yüzdeler sizden yana gibi.aile şemasından bir çıkarım yapabilirsiniz

Babam keldi. Annemin bile saclari seyrek dökülmus ama dayimlarin saclari iyi ilerlemos yaslarina rağmen oradan mi kurtarıyorum acaba :)

yazıcıoqlu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 13 Kasım 2019, 23:53:57 »
Babam keldi. Annemin bile saclari seyrek dökülmus ama dayimlarin saclari iyi ilerlemos yaslarina rağmen oradan mi kurtarıyorum acaba :)

Stresten kardes yenilen her bir golun bir hatri son dakikada yenilen gölün  hic bir tutari yok onlara! Hani uykular haram oldu geçliğim yalan oldu diyorya.. yalan oldular .. no stres :)

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 13 Ocak 2020, 15:23:13 »

Elbette ırk ile ilgili, ama siyah saçlar genelde kalın telli oluyor, incelme olsa bile bir kısmı kalıyor. Açık renkli saçlar ince telli olduğu için incelme sürecinde çoğunluğu gidiyor.

thekooks

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 14 Ocak 2020, 13:23:09 »
Beyaz saç dökülmez diyorlardı. Bunca zaman bize yanlış mı öğrettiler gerçekten şaşırdım.

thekooks

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 14 Ocak 2020, 13:31:46 »

Avrupa'nın geneli öyle ama mesela İngilizlerin ve İrlandalıların saçı daha az dökülüyor. 10 erkek çevirsen en fazla 2 tanesinin saçının çoğu dökülmüştür. Yedikleri yiyeceklerle de alakalı biraz. Brokoli, kuru fasulye gibi yiyeceklerin dökülme karşıtı olduğunu duymuştum. Bizde brokoli pek seven görmedim ama onlar neredeyse her gün yemeğini yiyorlar.

Facebook Twitter Instagram