Gönderen Konu: 30.10.2019 Dr. Serkan Aygın 3600 Greft  (Okunma sayısı 13944 defa)

BizdeIrsi

• Jr. Member
  • **
30.10.2019 Dr. Serkan Aygın 3600 Greft
« : 03 Kasım 2019, 09:29:13 »
Merhaba Arkadaşlar,

Ben de bu forum sayesinde araştıra araştıra, yorumları okuya okuya en sonunda karar verdim ve Serkan Aygın'da ektirmeye karar kıldım. Yorumlardan ve hocanın aldığı sonuçları görerekten fiyat/perfomans açısından kendim için Serkan Hoca'nın uygun olacağını gördüm ve 23 ekim tarihi için muayene aldım. Hoca'nın aynı zamanda dermatolog olduğunu öğrenmem ile birlikte kendimde seboreik dermatit olduğunu ve bunun saç ekimine nasıl etki edeceğini sordum? Ve kendisi bana bir losyon yazarak eczaneden yaptımamı, operasyondan 5 gün öncesinde geceleri sürerek kullanmamı istedi. Aşağıda resimleri paylaşacağım hoca ön tarafın öldüğünü o yüzden dhi ile girmemize gerek olmadığını arka tarafın ise kuvvetli olduğunu daha sonralarda prp veya mezoterapi ile oraları koruyabiliceğimi ve operasyonun en son aşama olarak hastalarına önerdiğini söyledi. Planlamada 3300 arka taraftan 300 de sakaldan alınacağını söyledi. 2 gün önceden sakal tıraşı olmamam gerektiği, sigarayı kesmem gerektiği söylendi. (Bu sayede sigarayı da bıraktım arkadaşlar  :D ) Bu arada hoca donör bölgemin çok kaliteli olduğunu, yaşımın genç olduğunu (27), alnımında dar olduğunu ve benden çok umutlu olduğunu söyledi.

Operasyon günü (30.10) saat 11'de hocanın kliniğinde Eda Hanım (Hocanın asistanı) operasyon sonrası süreç hakkında bilgilendirdi ve Koç Üniversitesi Hastanesine transfer olduk. Orada kan testi,saç kesimi derken Uğur Bey'in ekibiyle birlikte saat 1 gibi başladık operasyona. (Bu arada diğer opeasyondaki arkadaşlar burayı okuyorlarsa haklarını helal etsinler isimlerini hatırlayamadım. ) Ve ekimi yapan ekip bunu Hoca'da muayene sırasında söylemişti saç köklerimin çok kaliteli olduğunu ve her şey tamamlandığından çok iyi bir saç beklediklerini söylediler..Serkan Hoca'nın kurduğu ekipler cidden sizinle çok ilgililer, her soruya bilgili cevap veriyorlar ve asla geçiştirmiyorlar sizi. Akşam saat 6 gibi operasyon bitti. Ve hastaneden çıkana kadar giyinmenize kadar her şeyiniz ile ilgileniyorlar.

31.10 günü ise pansumana geldik. Gayet steril bir şekilde her aşamada ne yaptıklarını anlatarak pansumanı yaptılar ve lazere girdik ardından Burcu Hanım bana saçlarımı nasıl yıkamam gerektiğini, dilersem ilk yıkamayı onların yapacağını belirttiler ve bir anket verdiler.

02.11 günü ise klinikte ilk yıkamayı yaptılar. Ekipteki arkadaşlar detaylı olarak nasıl yıkamam gerektiğini ve nelere dikkat etmem gerektiğini anlattılar.

İlaçlar;
Antibotik,ödem sökücü ve ağrı kesici dışında.

*Pharmaozon spreyi günde 2-3 defa ekili alana sıkarak nemlendiriyorum.
*Bepantol kremi yıkamadan 1 saat önce sürüyorum
*Sebamed şampuan ile de yıkıyorum.

Bu arada artı eksi anlamında Dr.Serkan Aygın kliniğinden bahsederdem;
+Hoca cidden çok profesyonel ekipler ve ortam kurmuş içeri girdiğinizde bunu net bir şekilde görüyorsunuz
+Gözlemlediğim kadarıyla Türk hasta çok az inanılmaz derece de İtalyan ve İspanyol hasta gördüm.
+Eda Hanım cidden her şeyinize koşuyor, yardımcı oluyor ve aklınıza takılan konularda bilgilendiriyor sizi.
+Hocanın aynı zamanda dermatolog da olması ekim sonrasındaki egzamam için biraz rahatlattı beni hiç bir sorun olmayacağını söyledi.

-Tek eksisi bence bunu ankette de belirttim Serkan hocayı sadece 23 ekim muayene günü gördüm sonrasında ne ekim günü, ne pansuman günü hocayı göremedim. En azından bir kere bile olsa gelip görmesi lazımdı diye düşünüyorum. Hoca benim saç çizgisini 23 Ekimde çizdi ve fotoğrafladılar. Operasyon günü Uğur bey oradan bakarak tekrardan çizdi. Burada kendisine güvendim çünkü daha önceki konulardaki deneyimlerine güvendim. Bilmiyorum belki hoca konferanstaydı veya atlandık mı emin değilim ama tek eksisi benim açımdan bu oldu.

Sonuç olarak ben ekimden ve operasyon sürecinden memnun kaldım. Serkan Hoca'yı da öneririm. Beni okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 30.10.2019 Dr. Serkan Aygın 3600 Greft
« Yanıtla #1 : 03 Kasım 2019, 09:49:37 »
Anlatiminiz gayet yumuşak. Ekim sıklığı güzel. Tek kötü yanı sabırla beklemek
Umarım dilediğin gibi olur

BizdeIrsi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 03 Kasım 2019, 09:52:27 »
Bu da ekim sonrası ön çizgi  8)

BizdeIrsi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 03 Kasım 2019, 09:53:59 »
Anlatiminiz gayet yumuşak. Ekim sıklığı güzel. Tek kötü yanı sabırla beklemek
Umarım dilediğin gibi olur

Dostum, güzel dileklerin için teşekkür ediyorum. Bu işin en önemli kısmı kesinlikle sabır ve kaşıntı sırasında elleri bağlamak.  :D

royal

• Full Member
« Yanıtla #4 : 03 Kasım 2019, 10:30:37 »
öncelikle hayırlı olsun. ekim alanı temiz sorunsuz. dönör bölgesi de 5. günde nerdeyse hemen iyileşmeye başlar. çünkü dönör işini en sağlam yapan yerlerden...  süreç bittiğinde beklediğiniz sonucun çıkmasını dilerim. olmaması için eksiklik göremedim :) ben de aynı yerde aynı ekibe ekim yaptırdım. cüneyt bey ve uğur beyin isimleri daha çok biliniyor. doktorun ekim aşamasında olmamasının sebebi ya aşırı yoğundur. ya da bazen merkezde olmayabiliyormuş. benim ekimimde ekime başlanmadan önce de gelip uğur beyle konuşup işleme başlamışlardı. hatta forumda muayenede bile doktorun olmadığı kaç kişiye rastladım. ama şunu belirteyim uğur bey gereğini yapmıştır.👌:) kensisinin de doktor olduğunu biliyorsunuzdur. zaten asıl iş ekimi yapanlarda bitiyor...  bir sorun olacağını düşünmüyorum. bol su içip darbe almamaya dikkat edin.

BizdeIrsi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 03 Kasım 2019, 10:37:03 »
öncelikle hayırlı olsun. ekim alanı temiz sorunsuz. dönör bölgesi de 5. günde nerdeyse hemen iyileşmeye başlar. çünkü dönör işini en sağlam yapan yerlerden...  süreç bittiğinde beklediğiniz sonucun çıkmasını dilerim. olmaması için eksiklik göremedim :) ben de aynı yerde aynı ekibe ekim yaptırdım. cüneyt bey ve uğur beyin isimleri daha çok biliniyor. doktorun ekim aşamasında olmamasının sebebi ya aşırı yoğundur. ya da bazen merkezde olmayabiliyormuş. benim ekimimde ekime başlanmadan önce de gelip uğur beyle konuşup işleme başlamışlardı. hatta forumda muayenede bile doktorun olmadığı kaç kişiye rastladım. ama şunu belirteyim uğur bey gereğini yapmıştır.👌:) kensisinin de doktor olduğunu biliyorsunuzdur. zaten asıl iş ekimi yapanlarda bitiyor...  bir sorun olacağını düşünmüyorum. bol su içip darbe almamaya dikkat edin.

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. normalde 2,5 litre su içen biriyim şimdi 3.5-4 lt çıkardım. dediğim gibi Uğur Bey'i daha önce duyduğum için güvendim kendisine ve yanıltmadı beni de gerçekten temiz iş çıkarttılar ve ertesi gün pansumanda anladım bu olayı. herkesin tamponu ince ve kanlıyken benim ki kalın ve tertemizdi. hepsine tekrardan teşekkür ediyorum buradan.

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 03 Kasım 2019, 11:17:27 »
Ekim’iniz hayırlı olsun istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz umarım

Erhan Malatya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 03 Kasım 2019, 12:18:09 »
Hayırlı olsun ekiminiz:) gayet iyi duruyor. Ben de 29 ekimde Cüneyt beyin önderliğindeki ekip ile işlemimi gerçekleştirdim. Şu an kabuklanmalar başladı. Dediğiniz her şeyin altına imzamı atıyorum.

emin43

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 03 Kasım 2019, 12:47:37 »
Hayırlı olsun , kendi saçlarınız sağlam ve kaliteli duruyor ekilenlerle beraber saç sorununuz inşallah çözülür , ekim gayet güzel

BizdeIrsi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 03 Kasım 2019, 13:17:14 »
Ekim’iniz hayırlı olsun istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz umarım

teşekkür ederim hocam.

Hayırlı olsun ekiminiz:) gayet iyi duruyor. Ben de 29 ekimde Cüneyt beyin önderliğindeki ekip ile işlemimi gerçekleştirdim. Şu an kabuklanmalar başladı. Dediğiniz her şeyin altına imzamı atıyorum.

teşekkürler sizinlere güzel sonuçlar diliyorum.

Hayırlı olsun , kendi saçlarınız sağlam ve kaliteli duruyor ekilenlerle beraber saç sorununuz inşallah çözülür , ekim gayet güzel

teşekkür ederim hocam.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 03 Kasım 2019, 13:20:51 »
Kardeşim hayırlı olsun planlaman çok güzel donör saçlarında kuvvetli inşallah güzel bir sonuç alırız.

Bu arada serkan hocanın sana sebore için verdiği losyonun tarifini ilgili bölüme konu açıp yazarsan bir çok bu sorunu yaşayan arkadaşımızda yaptırıp dener.
Global Moderator

nkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 03 Kasım 2019, 15:38:01 »
ekiminiz hayirli olsun on cizgi ve sıklık cok guzel gorunuyor. hintell baskanin da  bahsettigi losyon tarifini ben de  merak ettim paylasirsan seviniriz.

Muhib

• Full Member
« Yanıtla #12 : 03 Kasım 2019, 16:55:57 »
Ekimin hayırlı olsun kardeş.. ön çizgi güzel duruyor.. umarım gönlünce bir sonuç alırsın.. :)
Losyonun Tarifini bende sabırsızlıkla bekliyorum :)

BizdeIrsi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 03 Kasım 2019, 21:06:18 »
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Reçeteyi veya şişesini bulunca burada paylaşacağım. :)

BizdeIrsi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 04 Kasım 2019, 23:47:41 »
Herkese iyi geceler,

Şimdi şöyle bir şey farkettim ilk foto da kafamın üstündeki yara normal mi bir yere de vurmadım
İkinci foto da saçlarımın yanları hep beyaz kabuk kabuk kepekten mi kaynaklanıyor acaba
Son olarakta ekim bölgesinde sanki arada su kalmış gibi böyle kafamı sağa sola yatırınca o damla gidip geliyor gibi
Yarın doktora da göstericem fotoları ama şimdiden sormak istedim sizlere de

Facebook Twitter Instagram