Merhaba Arkadaşlar,
Ben de bu forum sayesinde araştıra araştıra, yorumları okuya okuya en sonunda karar verdim ve Serkan Aygın'da ektirmeye karar kıldım. Yorumlardan ve hocanın aldığı sonuçları görerekten fiyat/perfomans açısından kendim için Serkan Hoca'nın uygun olacağını gördüm ve 23 ekim tarihi için muayene aldım. Hoca'nın aynı zamanda dermatolog olduğunu öğrenmem ile birlikte kendimde seboreik dermatit olduğunu ve bunun saç ekimine nasıl etki edeceğini sordum? Ve kendisi bana bir losyon yazarak eczaneden yaptımamı, operasyondan 5 gün öncesinde geceleri sürerek kullanmamı istedi. Aşağıda resimleri paylaşacağım hoca ön tarafın öldüğünü o yüzden dhi ile girmemize gerek olmadığını arka tarafın ise kuvvetli olduğunu daha sonralarda prp veya mezoterapi ile oraları koruyabiliceğimi ve operasyonun en son aşama olarak hastalarına önerdiğini söyledi. Planlamada 3300 arka taraftan 300 de sakaldan alınacağını söyledi. 2 gün önceden sakal tıraşı olmamam gerektiği, sigarayı kesmem gerektiği söylendi. (Bu sayede sigarayı da bıraktım arkadaşlar
) Bu arada hoca donör bölgemin çok kaliteli olduğunu, yaşımın genç olduğunu (27), alnımında dar olduğunu ve benden çok umutlu olduğunu söyledi.
Operasyon günü (30.10) saat 11'de hocanın kliniğinde Eda Hanım (Hocanın asistanı) operasyon sonrası süreç hakkında bilgilendirdi ve Koç Üniversitesi Hastanesine transfer olduk. Orada kan testi,saç kesimi derken Uğur Bey'in ekibiyle birlikte saat 1 gibi başladık operasyona. (Bu arada diğer opeasyondaki arkadaşlar burayı okuyorlarsa haklarını helal etsinler isimlerini hatırlayamadım. ) Ve ekimi yapan ekip bunu Hoca'da muayene sırasında söylemişti saç köklerimin çok kaliteli olduğunu ve her şey tamamlandığından çok iyi bir saç beklediklerini söylediler..Serkan Hoca'nın kurduğu ekipler cidden sizinle çok ilgililer, her soruya bilgili cevap veriyorlar ve asla geçiştirmiyorlar sizi. Akşam saat 6 gibi operasyon bitti. Ve hastaneden çıkana kadar giyinmenize kadar her şeyiniz ile ilgileniyorlar.
31.10 günü ise pansumana geldik. Gayet steril bir şekilde her aşamada ne yaptıklarını anlatarak pansumanı yaptılar ve lazere girdik ardından Burcu Hanım bana saçlarımı nasıl yıkamam gerektiğini, dilersem ilk yıkamayı onların yapacağını belirttiler ve bir anket verdiler.
02.11 günü ise klinikte ilk yıkamayı yaptılar. Ekipteki arkadaşlar detaylı olarak nasıl yıkamam gerektiğini ve nelere dikkat etmem gerektiğini anlattılar.
İlaçlar;
Antibotik,ödem sökücü ve ağrı kesici dışında.
*Pharmaozon spreyi günde 2-3 defa ekili alana sıkarak nemlendiriyorum.
*Bepantol kremi yıkamadan 1 saat önce sürüyorum
*Sebamed şampuan ile de yıkıyorum.
Bu arada artı eksi anlamında Dr.Serkan Aygın kliniğinden bahsederdem;
+Hoca cidden çok profesyonel ekipler ve ortam kurmuş içeri girdiğinizde bunu net bir şekilde görüyorsunuz
+Gözlemlediğim kadarıyla Türk hasta çok az inanılmaz derece de İtalyan ve İspanyol hasta gördüm.
+Eda Hanım cidden her şeyinize koşuyor, yardımcı oluyor ve aklınıza takılan konularda bilgilendiriyor sizi.
+Hocanın aynı zamanda dermatolog da olması ekim sonrasındaki egzamam için biraz rahatlattı beni hiç bir sorun olmayacağını söyledi.
-Tek eksisi bence bunu ankette de belirttim Serkan hocayı sadece 23 ekim muayene günü gördüm sonrasında ne ekim günü, ne pansuman günü hocayı göremedim. En azından bir kere bile olsa gelip görmesi lazımdı diye düşünüyorum. Hoca benim saç çizgisini 23 Ekimde çizdi ve fotoğrafladılar. Operasyon günü Uğur bey oradan bakarak tekrardan çizdi. Burada kendisine güvendim çünkü daha önceki konulardaki deneyimlerine güvendim. Bilmiyorum belki hoca konferanstaydı veya atlandık mı emin değilim ama tek eksisi benim açımdan bu oldu.
Sonuç olarak ben ekimden ve operasyon sürecinden memnun kaldım. Serkan Hoca'yı da öneririm. Beni okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim.