Gönderen Konu: Saç Ekimine Muhtacım. Saç Ekim Tecrübesi olup, Yardımcı Olanlar Baştacı.  (Okunma sayısı 7059 defa)

sacamuhtacim

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum.
Bu ay karar verip saç ektirmek istiyorum
Fiyat aldığım Saç Ekim Merkezleri aşağıdaki gibi olup, ortalama 7.000 TL civarı fiyatlar. Ama fiyattan ziyade hem sağlık hem de 2.3.kez uğraşmamak için iyi bir yerde yaptırmak istiyorum.
Hermes Hair
Neopita
Megahair
Hüseyin Kandulu
Emphair
Hayati Akbaş(Samsun)
Akdeniz Saç Ekim
Dr.Serkan Aygın İst.
Clinic Expert

Bazı klinikler Fue bazıları DHI ekim yöntemi ile ekimi önerdi.
Fue ile daha fazla kök ekilebileği bunun avantaj olduğunu söylerken, diğer tarafta DHI nin iyileşme sürecinin daha hızlı olması ve Fue ye göre ekilen köklerin tutma oranını çok daha yüksek olduğunu söylediler. Hiç bir tecrübem yok ve foruma yeni üye olduğum için çok fazla tecrübe inceleme yapamadım.
Bana yardımcı olacak tüm yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

sacamuhtacim

• Yeni üye
  • *
Bu arada İzmir İstanbul Antalya şehrin önemi hiç yok. Neresi olursa giderim yeterki tecrübesi olan işini layıkıyla yapan bir yer olsun.

unverm

• Hero Member
Hayırlı olsun dostum oncelikle kararin. Sac ekimiyle ilgili bicok bilgiyi bu forumda bulabilirsin ama kendin arastirman lazim. Sac ekimi bodoslama girip yapilcak bişey değil bence. Sac tipine göre ekimlerin sonuçlarını inceleyip sana en yakın olan merkezi kendin bulmalısın. Surda ektir burda ektir demek bence yanlış bişey. Reklâmmı yoksa gercekten oneriyomu anlamazsın. Kendin sonuçları görmen gerektiğini düşünüyorum.

sirocco

• Yeni üye
  • *
Buraya saçının fotoğraflarını atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

+1
Global Moderator

sacamuhtacim

• Yeni üye
  • *
Saçlarım an itibari ile bu şekilde. Bir iki sene araştırmak istemiyorum. Ama reklamların kurbanı olup yanlış bir yerde yaptırmak istemiyorum. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler

sacamuhtacim

• Yeni üye
  • *
Bu arada saçları egzama kızarıklık ve kabukları kaşımaktan bu hale getirdik. Stresten vs demişlerdi. Daha dökülür mü bilmiyorum. Ailede hiç kel yok. Ben bir başlangıcım 😇

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yaş kaç ?

Kel123

• Hero Member
Megahairtranstan uzak dur o listeden çıkar yoksa seni antidepresanlara bağımlı ederler. Evdeki aynaları kırmak zorunda kalırsın

sacamuhtacim

• Yeni üye
  • *
Yaş 36
Reklam ve internette görüp fiyat aldıklarımdan. Ama yorumları okuyunca vazgeçtim. En mantıklı fiyat ve ön sohbet Clinic expertti ama o da sıkıntılı epey şikayet okudum.

sacamuhtacim

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun dostum oncelikle kararin. Sac ekimiyle ilgili bicok bilgiyi bu forumda bulabilirsin ama kendin arastirman lazim. Sac ekimi bodoslama girip yapilcak bişey değil bence. Sac tipine göre ekimlerin sonuçlarını inceleyip sana en yakın olan merkezi kendin bulmalısın. Surda ektir burda ektir demek bence yanlış bişey. Reklâmmı yoksa gercekten oneriyomu anlamazsın. Kendin sonuçları görmen gerektiğini düşünüyorum.
Bir an önce kış dönemi olsun bitsin istiyorum. Ama bir kere bu ızdırabı çekip başarılı sonuç almak içimde ciddi bir araştırma birazda şans gerekiyor sanırım

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Yazdıgin  tüm saç ekim merkezleri  uzak dur   site içinde araştırma  yap  çok iyi  dr saç ekim merkezleri  var   iyi araştırma  yap   sonra    mağdur olma .

unverm

• Hero Member
Bir an önce kış dönemi olsun bitsin istiyorum. Ama bir kere bu ızdırabı çekip başarılı sonuç almak içimde ciddi bir araştırma birazda şans gerekiyor sanırım
1-2 ay forumda araştırma yapsan şekillenir kafanda. Sonra da ektirirsin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bu açıklık tek ekimle kapanmaz 1 sene ara ile 2 seans gerekir yazdığım merlezlerden en iyidi Dr serkan aygın. Zaten serkan aygında görüştüysen öyle planlama yapmıştır.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram