jokey yorumuna imzamı atarım.koray hoca ekim işine bambaşka bir boyut kazandırmış. valla onun ekimlerine baktıkça ondan başka seçeneği düşünmem. ama bazı gerçekler var ki herkes koray erdoğan işine giremiyor. mesela, bu ekim (euronun 4 tliyi bulduğu bu günlerde) bugun yapılsa 70 bin tl yapar keske benimde imkanım olsada gözü kapalı kafamı olduğu gibi koray hocaya emanet edebilseydim..
Dostum Hintel haklı, ben de hesabı doğru yaparak hayallerini biraz daha ulaşılabilir kılayım
5044 greft 50 bin tl yapıyor bugünkü kurla
Ben bu konuda şöyle düşünüyorum. Günümüzde çalışan işi gücü olan biri kendine sıfır araba almak istese en az 50 bin lira ödemek zorunda. her yıl vergisi, yakıtı, bakımı derdi tasası bitmeyecek. bi kaç yıl sonra satmak istese 50 ye aldığı arabayı 40 a zor verecek belki. Tabi kaza yapmamışsa, değişeni boyası olmazsa. İşte saç işine bu açıdan bakmak lazım. "Kıl ya en nihayetinde, 50 bin verilir mi" diyenler mutlaka olacaktır. Ama kimisi o parayı arabaya veriyor, kimisi de saçlarına. Ben 50 bin liralık sıfır bir arabanın, şu yukardaki fotoğraf kadar mutluluk ve özgüven sağlayacağını sanmıyorum. Arabanın keyfi en fazla 1 2 ay sürer, hadi sürsün 1 sene, sonrasında o ilk günkü keyfi vermeyecek. Öyle olmasaydı satıp satıp daha yenisini almazdık
ama Saç öyle mi
Kadsro dostumuzun ilk attığı fotoyu ve son attığı fotoyu yanyana koyup bakın, böyle bir sonuç insanı 1 gün 1 sene değil, aynaya HER BAKTIĞINDA mutlu eder. Yani Önceliğin ne olduğunu iyi anlarsak, 50 bin tl şu sonuç için bence verilir.