Gönderen Konu: KORAY ERDOGAN 5044 GREFT (18-19 AGUSTOS)  (Okunma sayısı 47234 defa)

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: KORAY ERDOGAN 5044 GREFT (18-19 AGUSTOS)
« Yanıtla #75 : 01 Şubat 2017, 17:35:26 »
jokey yorumuna imzamı atarım.koray hoca ekim işine bambaşka bir boyut kazandırmış. valla onun ekimlerine baktıkça ondan başka seçeneği düşünmem. ama bazı gerçekler var ki herkes koray erdoğan işine giremiyor. mesela, bu ekim (euronun 4 tliyi bulduğu bu günlerde) bugun yapılsa 70 bin tl yapar :) keske benimde imkanım olsada gözü kapalı kafamı olduğu gibi koray hocaya emanet edebilseydim..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 01 Şubat 2017, 17:44:12 »
jokey yorumuna imzamı atarım.koray hoca ekim işine bambaşka bir boyut kazandırmış. valla onun ekimlerine baktıkça ondan başka seçeneği düşünmem. ama bazı gerçekler var ki herkes koray erdoğan işine giremiyor. mesela, bu ekim (euronun 4 tliyi bulduğu bu günlerde) bugun yapılsa 70 bin tl yapar :) keske benimde imkanım olsada gözü kapalı kafamı olduğu gibi koray hocaya emanet edebilseydim..
hayaller gercek olması için kurulur dostum sen gene şansını dene :)) vazgecme iletişime gec  kafana koyarsan yaparsın...
Global Moderator

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 01 Şubat 2017, 18:04:24 »

Dostum Hintel haklı, ben de hesabı doğru yaparak hayallerini biraz daha ulaşılabilir kılayım :) 5044 greft 50 bin tl yapıyor bugünkü kurla :) Ben bu konuda şöyle düşünüyorum. Günümüzde çalışan işi gücü olan biri kendine sıfır araba almak istese en az 50 bin lira ödemek zorunda. her yıl vergisi, yakıtı, bakımı derdi tasası bitmeyecek. bi kaç yıl sonra satmak istese 50 ye aldığı arabayı 40 a zor verecek belki. Tabi kaza yapmamışsa, değişeni boyası olmazsa. İşte saç işine bu açıdan bakmak lazım. "Kıl ya en nihayetinde, 50 bin verilir mi" diyenler mutlaka olacaktır. Ama kimisi o parayı arabaya veriyor, kimisi de saçlarına. Ben 50 bin liralık sıfır bir arabanın, şu yukardaki fotoğraf kadar mutluluk ve özgüven sağlayacağını sanmıyorum. Arabanın keyfi en fazla 1 2 ay sürer, hadi sürsün 1 sene, sonrasında o ilk günkü keyfi vermeyecek. Öyle olmasaydı  satıp satıp daha yenisini almazdık :)  ama Saç öyle mi :) Kadsro dostumuzun ilk attığı fotoyu ve son attığı fotoyu yanyana koyup bakın, böyle bir sonuç insanı 1 gün 1 sene değil, aynaya HER BAKTIĞINDA mutlu eder. Yani Önceliğin ne olduğunu iyi anlarsak, 50 bin tl şu sonuç için bence verilir.
🏇🏇

serdar1325828441325

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 01 Şubat 2017, 21:26:18 »
Kardeşim gün ışığında çekilirmisin rica etsem

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 01 Şubat 2017, 22:29:03 »

Dostum Hintel haklı, ben de hesabı doğru yaparak hayallerini biraz daha ulaşılabilir kılayım :) 5044 greft 50 bin tl yapıyor bugünkü kurla :) Ben bu konuda şöyle düşünüyorum. Günümüzde çalışan işi gücü olan biri kendine sıfır araba almak istese en az 50 bin lira ödemek zorunda. her yıl vergisi, yakıtı, bakımı derdi tasası bitmeyecek. bi kaç yıl sonra satmak istese 50 ye aldığı arabayı 40 a zor verecek belki. Tabi kaza yapmamışsa, değişeni boyası olmazsa. İşte saç işine bu açıdan bakmak lazım. "Kıl ya en nihayetinde, 50 bin verilir mi" diyenler mutlaka olacaktır. Ama kimisi o parayı arabaya veriyor, kimisi de saçlarına. Ben 50 bin liralık sıfır bir arabanın, şu yukardaki fotoğraf kadar mutluluk ve özgüven sağlayacağını sanmıyorum. Arabanın keyfi en fazla 1 2 ay sürer, hadi sürsün 1 sene, sonrasında o ilk günkü keyfi vermeyecek. Öyle olmasaydı  satıp satıp daha yenisini almazdık :)  ama Saç öyle mi :) Kadsro dostumuzun ilk attığı fotoyu ve son attığı fotoyu yanyana koyup bakın, böyle bir sonuç insanı 1 gün 1 sene değil, aynaya HER BAKTIĞINDA mutlu eder. Yani Önceliğin ne olduğunu iyi anlarsak, 50 bin tl şu sonuç için bence verilir.

valla usta sana hak vermemek elde değil inan. özellikle son 2 sene saçlarım baya gitti. ve bu durum beni o kadar etkiledi. vallaha suan aynaya bakamıyorum,fotoğraf çekilemiyorum,v.s.. yani işyerinde arkadaşlar toplu fotoğraf çekiyolar bense foto çekmeyi sevmiyorum diyip kaçıyorum. oysa ki yalan. yani psikolojik olarak çok olumsuz etkilendim. dediğin gibi şuan 50 bin tl olsa araba ve ekim arasında kalsam 1 dk bile düşünmem.hemen koray hocaya giderim.psikoloji kötü olduktan sonra ne yapiyim ben o arabayı yani şuan bu sonuçları görünce gerçekten mutlu oluyorum. bakalım nasip kısmet.henüzektirmedik.ama insallah bizede nasip olur
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2017, 22:36:11 Gönderen: kadiköy1 »

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 02 Şubat 2017, 09:15:37 »

valla usta sana hak vermemek elde değil inan. özellikle son 2 sene saçlarım baya gitti. ve bu durum beni o kadar etkiledi. vallaha suan aynaya bakamıyorum,fotoğraf çekilemiyorum,v.s.. yani işyerinde arkadaşlar toplu fotoğraf çekiyolar bense foto çekmeyi sevmiyorum diyip kaçıyorum. oysa ki yalan. yani psikolojik olarak çok olumsuz etkilendim. dediğin gibi şuan 50 bin tl olsa araba ve ekim arasında kalsam 1 dk bile düşünmem.hemen koray hocaya giderim.psikoloji kötü olduktan sonra ne yapiyim ben o arabayı yani şuan bu sonuçları görünce gerçekten mutlu oluyorum. bakalım nasip kısmet.henüzektirmedik.ama insallah bizede nasip olur

Umarım dostum. Bankalar 48 aya kadar vadeli ihtiyaç kredisi veriyor :) Bence euro hala 4 lirayken değerlendirilmeli, yoksa 5-6 olduğunda hiçkimse ektiremeyecek :)
🏇🏇

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 05 Şubat 2017, 14:49:50 »
Arkadaslar bende para cekip euro yaptirsam 8 9 aya kadar ekim yaptiracagim bu sekilde yapsak kârimiz olur mu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 05 Şubat 2017, 14:57:08 »
Arkadaslar bende para cekip euro yaptirsam 8 9 aya kadar ekim yaptiracagim bu sekilde yapsak kârimiz olur mu
al kardeşim 5 tl olur ülkedeki bu karışılıkla
Global Moderator

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 05 Şubat 2017, 16:16:22 »
Bakalım artik oyle yapacagiz

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 05 Şubat 2017, 16:48:56 »
5.5 aya göre güzel bir ekim ,daha sıklaşır inşallah. Yanlız , asansördeki fotoyu normal de görsem saç ekimi olduğunu anlarım.(çok simetrik bir çizgi ve seyrek oluşundan) Belki ışık geliş yönü ile alakalı olabilir.
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2017, 16:50:48 Gönderen: Staticx »

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 05 Şubat 2017, 17:15:10 »

Kesinlikle yapmalısın dostum çünkü bu gidişle euro 5 te olur 6 da olur. İnşallah biz yanılırız da paramız daha fazla değer kaybetmez. Ama ben sana şimdi çekip euro yapmanı tavsiye ederim dostum
🏇🏇

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 05 Şubat 2017, 19:52:14 »
Bakalim kardesim dedigin gibi paramizin deger kayip etmesini istemeyiz ama euro basini aldi gitti şansa kadere artik yarin euro alayim bakiyim

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 06 Şubat 2017, 15:07:06 »
5.5 aya göre güzel bir ekim ,daha sıklaşır inşallah. Yanlız , asansördeki fotoyu normal de görsem saç ekimi olduğunu anlarım.(çok simetrik bir çizgi ve seyrek oluşundan) Belki ışık geliş yönü ile alakalı olabilir.

anlarsın çünkü daha 5. ayında ve seyrek duruyor. 12 ay sonra değerlendirmek lazım..

serdar1325828441325

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 06 Şubat 2017, 16:29:16 »
Kardeşim sokakta tepen bir fotoğraf çekebilirmisin bizi aydınlatması açısından şimdiden teşekkür ederim

Berkcan91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 08 Şubat 2017, 16:34:19 »
Hocam proscar kullandın mı sende koray hoca hastalarına tavsiye ediyormuş kendide kullanıyormuş?

Facebook Twitter Instagram