Gönderen Konu: KORAY ERDOGAN 5044 GREFT (18-19 AGUSTOS)  (Okunma sayısı 47197 defa)

Kadsro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
KORAY ERDOGAN 5044 GREFT (18-19 AGUSTOS)
« : 11 Ekim 2016, 12:23:30 »
SELAM ARKADASLAR BENDE AYLARDIR BU FORMU TAKIP EDIYORUM SAC EKIMI YAPTIRMAYA KARAR VERDIKTEN SONRA DEDIMKI KESINLIKLE BURDA TECRUBELERIMI PAYLASICAM. CUNKU BU FORM BANA COK YARDIMCI OLDU. NEYSE BEN YAKLASIK 7 AY PROTEZ SAC KULLANDIKTAN SONRA SAC EKTIRMEYE KARAR VERDIM VE EN IYISI KIM DIYE ARASTIRMALARIMIN SONUCU 2-3 ISIMDE KARAR KILDIM KESINLIKLE REKLAM YAPMAK GIBI BI DERDIM YOK SACIM CIKSIN UMURUMDA DEGIL HIC BIRSEY. BASLIKTANDA ANLASILAACAGI UZERE KORAY ERDOGANA GITTIM BENI IKNA ETTI PARA HIC ACIMADIM. CUNKU PISKOLOJIM BOZULDU. IKI OPERASYON GECIRDIM ILK GUN 18 AGUSTOS ON TARAFA 2700 GREFT IKINCI GUN 2344 GREFT ORTALARA VE ARKALARA TOPLAMDA 5044 GREFT EKILDI. DONOR ALANIM COK IYI DEGIL ASLINDA IYI FAKAT COK FAZLA YOK MAX 7000 GREFT CIKAR DEDI. SAC FENA DEGILMIS. AMA PROTEZ KULLANDIGIM ICIN ORTADAKI SACLARIM CANSIZLAASTI

Kadsro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: KORAY ERDOGAN 5044 GREFT (18-19 AGUSTOS)
« Yanıtla #1 : 11 Ekim 2016, 15:04:04 »
ilk iki foto 5.gun son iki foto kabuklar dokuldukten sonra 11. gun[/b] ilac olarak finastered ve pantagor kulaniyorum bioxin sampuanla beraber
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2016, 19:51:02 Gönderen: İron-Maiden »

xxxxxxxx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Ekim 2016, 15:18:00 »
Dostum hayırlı olsun... iyi bir ekime benziyor
neredeyse 2 ay olmul sen ektireli. son durumun nasıl şok dökülme sonrası ?

Kadsro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Ekim 2016, 15:42:00 »
Dostum hayırlı olsun... iyi bir ekime benziyor
neredeyse 2 ay olmul sen ektireli. son durumun nasıl şok dökülme sonrası ?

benim cok hizli oldu sok dokulme mesela bunlar 1.ayda ki fotolar. Normal mi sizce  ???

xxxxxxxx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 11 Ekim 2016, 16:26:41 »
Çok normal Benimde  aynı 1. Ayda bitmişti şok dökülme. kendi saçlarımda döküldüğü için 1 ay baya kel gezdim.

Kadsro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Ekim 2016, 16:40:03 »
Çok normal Benimde  aynı 1. Ayda bitmişti şok dökülme. kendi saçlarımda döküldüğü için 1 ay baya kel gezdim.

Benim dogal saclarimin arasinada girdi Koray hoca. ama 2. aydayim sanirim kisiden kisiye degisiyor cikis zamani dokulme kizariklik felan. Peki kardesim senin kacinci ayda cikis basladi foto felanda paylasabilirsen cok sevinirim. ben suan gercekten cok kafaya takmak istemiyorum ama aynaya bakmadan edemiyorum bu surec gercekten cok SIKINTILI !!!
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2016, 19:51:17 Gönderen: İron-Maiden »

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 11 Ekim 2016, 17:48:05 »
dunya capinda bir doktora ekim yaptirmissin neyi sikinti ediyosun arkadasim. aynaya bakinca sevinmen gerekir ne guzel ekim yaptirdim diye..2. ayinda saclarin cikmasini mi bekliyosun? bosa kafaniza takmayin soyle sok dokulme felan

xxxxxxxx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Ekim 2016, 18:24:52 »
doğru sıkıntılı bir dönem, hep biri çıkıp koray hoca ekmiş takma der zaten.  Ama o süreçte aynaya bakmadan edemiyorsun. Gerçekten sıkıntı üzüntü kötü etkiliyor takma kafana. kime ektirirsen ektir 2- 3. aylar zor.
Ben zaten her ay foto paylaşıyorum burda. Benim konuma bakabilirisn.
Bu arada ekim öncesi foto paylaşır mısın ?

Kadsro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 12 Ekim 2016, 08:04:25 »
dunya capinda bir doktora ekim yaptirmissin neyi sikinti ediyosun arkadasim. aynaya bakinca sevinmen gerekir ne guzel ekim yaptirdim diye..2. ayinda saclarin cikmasini mi bekliyosun? bosa kafaniza takmayin soyle sok dokulme felan

Keske dedigin gibi olsa. bu sureccte pisklojik olarak etkilenmeyecek bir insan sanmiyorum. gercekten elimde degil bazen aynalara bakmiyorum bi kacc gun sonra bakiyorum ozaman diyorum ki cok guzel olucak bazende aynalardan kendimi alamiyorum o zaman diyorumki yok bu sac ccikmiyacak her gun bakinca kotu geliyor gozume. nerdeyse 2 ay olucak sabir ne diyim. dunyanin en iyi doktorlarindan birinede ektirsek insan acaba benim ya tutmazsa diye soruyor kendi kendine...

Kadsro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 12 Ekim 2016, 08:21:21 »
doğru sıkıntılı bir dönem, hep biri çıkıp koray hoca ekmiş takma der zaten.  Ama o süreçte aynaya bakmadan edemiyorsun. Gerçekten sıkıntı üzüntü kötü etkiliyor takma kafana. kime ektirirsen ektir 2- 3. aylar zor.
Ben zaten her ay foto paylaşıyorum burda. Benim konuma bakabilirisn.
Bu arada ekim öncesi foto paylaşır mısın ?

Ekim oncesi fotolar

ModelPros

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 12 Ekim 2016, 10:14:05 »

Keske dedigin gibi olsa. bu sureccte pisklojik olarak etkilenmeyecek bir insan sanmiyorum. gercekten elimde degil bazen aynalara bakmiyorum bi kacc gun sonra bakiyorum ozaman diyorum ki cok guzel olucak bazende aynalardan kendimi alamiyorum o zaman diyorumki yok bu sac ccikmiyacak her gun bakinca kotu geliyor gozume. nerdeyse 2 ay olucak sabir ne diyim. dunyanin en iyi doktorlarindan birinede ektirsek insan acaba benim ya tutmazsa diye soruyor kendi kendine...

tutmayacak bir saç potansiyelin olsa 3 ay sonraya randevu veren Koray Erdoğan bu riske girer mi sence? 10 ay sonra boşuna kafaya takmışım dersin..

Kadsro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 12 Ekim 2016, 10:52:11 »

tutmayacak bir saç potansiyelin olsa 3 ay sonraya randevu veren Koray Erdoğan bu riske girer mi sence? 10 ay sonra boşuna kafaya takmışım dersin..

Vallahi dogru diyorsun ama gel gorki bu tamamiyla piskolojik. insaallah dediginiz gibi olucak oyle umit ediyorum. zaten Koray Erdoganin kalitesi tartisilmaz simdi kendisini burda ovup reklam kokan haraketler geyigi donsun istemiyorum. topictede belirttim sacim ciksin hic bir sey umrumda degil... Bu arada tek sorunum benim saclarim hizli uzamiyor varmi bildiginiz guzel bi ilac hizli uzatacak ???

saçkolik

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 12 Ekim 2016, 10:56:44 »
Biotin kullanabilirsin hocam saçının hızlı uzaması icin.. gerci finas zaten gerekeni yapacak.. bu arada yaş kaç ve protez saç bırakma sebeplerini anlatabilirmisin? Ekim gayet guzel duruyor, finasla beraber cok iyi olacak insallah gecmis olsun...

Kadsro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 12 Ekim 2016, 11:07:27 »
Biotin kullanabilirsin hocam saçının hızlı uzaması icin.. gerci finas zaten gerekeni yapacak.. bu arada yaş kaç ve protez saç bırakma sebeplerini anlatabilirmisin? Ekim gayet guzel duruyor, finasla beraber cok iyi olacak insallah gecmis olsun...

Biotin diyenler cok oldu finansterd 1mg gunde 1 tablet ve pantagor 3 tablet kullaniyorum. simdi biotin fazla gelmesin ilac manyagi olmak istemiyorum.

32 yasina 2 gun once girdim :) protezi 7.5 ay kullandim dubaide yasiyorum burda havalar malumunuz cok sicak. kullananlar bilir yapiskan olayi cok buyuk siknti sicaklarda hele devamli problem bakimlari ayri bir dert her defasinda acaba biri anlayacakmi onler duzgun mu bu adam bana niye bakiyor ulan yoksa sacim bellimi oluyor. kimseye soyleyemiyorsun kiz arkadasin varsa ve aciklamadiysan buyuk problem denize giremezsin dustan sonra saca saatlerce fon cekip duzeltmen gerek. takmasi cikarmasi ayri bir dert sac cizgisi ayri bir dert her seferinde birinin ayarlamasi lazim. dubaide yok protezci ben saclarimi devamli istanbula yoluyordum dert oglu dert boyasi arka gecisler saymakla bitmez. tek artisi coook guzel gozukuyor ilk 3-5 gun sonra patates kesinlikle tavsiye etmiyorum !!! birde olan sacinizi olduruyor havasiz kaliyor mahfediyor. ben protezi biraktiktan sonra saclarimi uzattip ekim yapilmadan once aynada baktigim sac benim degildi sanki gozlerime inanamadim havasizliktan acayip cansizlasmisti cok dokulmustu tabi yapiskanlarinda etkisi buyuk yani hocam uzak dur protezden aman haaa sakin !!!!

saçkolik

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 12 Ekim 2016, 13:12:42 »
Bu açıklamalar için çok tesekkur ederim.. insallah ekim sonucun cok iyi olur hocam.

Facebook Twitter Instagram