Gönderen Konu: KORAY ERDOGAN 5044 GREFT (18-19 AGUSTOS)  (Okunma sayısı 47214 defa)

meneme

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: KORAY ERDOGAN 5044 GREFT (18-19 AGUSTOS)
« Yanıtla #45 : 13 Ekim 2016, 13:04:45 »
arkadaslar kullanıp da yan etkısı goren bırı olarak yazıp ve bu ılacı kotulemek gıbı bır nıyetım ve yazan her kısının kotulemek gıbı bır nıyetı oldugunu sanmıyorum.
fda onaylamıs olabılır,kullanan arkadasların hıcbırı yan etkı gormemıs de olabılır ancak su unutulmamalı kı:her ınsanın metobolızması ve vucut ısleyıs fonksıyonları farklıdır.her kullanan %2 lık rısk tasıyor.
benım sac dokulmem de genetık ve ıkı tane cılt dr na gıttım ıkı dr da bana fınastrıdı tavsıye ettı ancak
yan etkılerını de ozellıkle belırttı.genetık dokulmeye tek care bu ılac bunun herkes farkında...

can29

• Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : 13 Ekim 2016, 13:09:53 »
yaw Kadsro ya bölerek mi içiyosun yoksa 1 mg olanın dan mı dıye bır soru sordum dıye kıyametı kopardınız ne rahatsız ınsanlar var ya :)  yok efendim bilimsel açıklamaymıs filan mıs falanmıs  neyse hocam senın cm2 ye nekadar ekıldı ? alanını tam bılmedıgım ıcın hesap yapamadım ve saç kalınlıgın nedır ?  kaç mıkron

onlere cm2 50 graft ortalara 60 graft arkalara 70..

sac mikronum 0.6-0.7-0.8 protez saci cansizlastirdigi icin sac kalitesi cok yuksek degil fakat tekrardan kullanmiyacagim icin sac tekrardan guclenmesi kuvvetle muhtemel yaninda ilacta kullaniyoruz PRF Yaptirmam gerektigini soyledi Koray Hoca. bakin PRP degil bu sistem koray hocanin yeni gelistirdigi sistem daha farkli bi islem goruyor alinan kan ama ayni sekilde kafa derisine igne ile enjekte ediliyor PRP Deki gibi bakalim artik bekleme evresindeyiz...

hocam 0.6 .07 .08 punc ların uc kalınlıkları dönerdeki saç kalınlıgın kaç mıkron ? 55 50 65 ?

birde cm2 50 60 yada 70 giremez 5 bın greft ona yetmez ... onlere 46 ? ortalarda 20 gırıp 60 a tamamlamıs olabılır

Kadsro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 13 Ekim 2016, 13:19:41 »
yaw Kadsro ya bölerek mi içiyosun yoksa 1 mg olanın dan mı dıye bır soru sordum dıye kıyametı kopardınız ne rahatsız ınsanlar var ya :)  yok efendim bilimsel açıklamaymıs filan mıs falanmıs  neyse hocam senın cm2 ye nekadar ekıldı ? alanını tam bılmedıgım ıcın hesap yapamadım ve saç kalınlıgın nedır ?  kaç mıkron

sac mikronum 0.6-0.7-0.8 protez saci cansizlastirdigi icin sac kalitesi cok yuksek degil fakat tekrardan kullanmiyacagim icin sac tekrardan guclenmesi kuvvetle muhtemel yaninda ilacta kullaniyoruz PRF Yaptirmam gerektigini soyledi Koray Hoca. bakin PRP degil bu sistem koray hocanin yeni gelistirdigi sistem daha farkli bi islem goruyor alinan kan ama ayni sekilde kafa derisine igne ile enjekte ediliyor PRP Deki gibi bakalim artik bekleme evresindeyiz...

hocam 0.6 .07 .08 punc ların uc kalınlıkları dönerdeki saç kalınlıgın kaç mıkron ? 55 50 65 ?

birde cm2 50 60 yada 70 giremez 5 bın greft ona yetmez ... onlere 46 ? ortalarda 20 gırıp 60 a tamamlamıs olabılır

cm2 50 girer hocam ben 50-55- maximum 60 mikron sac kalinligi. ortalara ve arkalara yanlis yazdim 60-70 diyerek sac arkaya dogru yogunlasiyor benim mantigima gore tabiki tam tersi onler daha yogun arkaya dogru daha az yogunluk oldu ama tekrar ediyorum cm2 50 konusuldu. operasyondan sonra sormadim tabi bu ortalamaydi bana usb verdiler ve bir kagitta sac graflarinin aalizleri vardi sac mikronu ve cm2 kac sac o yok. ortadaki sayi daha dusuk ama onler daha yogun

Kadsro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 13 Ekim 2016, 15:20:43 »

Yaptiginiz hesap yanlis ekinlen her alan bos degilki ? Kiminin cmkarede 15 20 saci kaldirmistir yanlarina 35 40 koyar cmkarede 60 70 bile yakalanir. Bos alandada cmkarede 50 55 rahat koyar boylelikle greftler ona gore ayarlanmis olur. Bu ekime genis pencereden bakmak lazim tum herseyi hesapliyosun 0.6 mm ye kadar ama daha genis pencereden hesaplamayi yapamiyorsunuz. Sac yogunlugunun kapasitesine gore degisir cmkarede kac koydugu arkadasin ekimine gelirsek cmkarede rahat 50 55 var.

Aynen oyle onlerimde hic sac olmayan yerlere cm2 50 felan ekildi belki dahada fazla ama arkalarda seyrek saclarin oldugu bogeye daha seyrek ekim yapildi ortalarda o sekil simdi dedigin gibi sacli alanla sacsiz alana ayni graft sayisi olamaz neyse bakaicaz gorucez ben yapilan ekimden cok ama cok memnunum benim tek derdim acaba benim olan saclarim nasil tepki vericek cunku protezi kullanmadan once sadece onlerim dokuktu ve tepeerimde cok az aciklik vardi eski gucune kavusur ve ekilen saclar SIKK OLURSA ON TARAFA DOGAL BIR GORUNTU OTURURSA istedigim sonucu yakalarim...

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 13 Ekim 2016, 15:53:10 »
kardeş hayırlı olsun
seni önceden görmüş olsam bu saça Koray erdoğan saç ekimi gerçekleştirmez derdim
ama şanlısın dünyanın sayılı doktorlarınından birine 5044 gref ektirmiş ve yanında  Finasterid
kullanıyosun gerçi herkese bunu kullandırıyor belki kullanmam deseydin ekim de yapmazdı

doğal olacağı eski saçlarının arasında belli olmayacağı bir görünüme sahip olacaksın

aynı tarz dökülme var bende ama seyrek bölgeler senden bayağı kötü ekim yapmaz diye koraya gitmiyorum valla.
protez düşünmüştüm valla seni okuyunca ondan da soğudum
dht yi doğal yollardan blocklamaya çalışıyorum  ürolojiye randevu aldım bu tür ilaçları soracağım
mesala kabak çekirdeği yağı var çok etkili  birgün bırakırsan ilaçları doğal dht önleyeci bitkisel ilaçlara  yönlenmende fayda var

birde sorum var
ben görmedim ama hiç sakaldan alım yapıyor mu ? 

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 13 Ekim 2016, 16:45:52 »
Koray hoca ile görüşmek istiyorum fikir sahibi olmak için randevu para ile mi ?

Kadsro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 17 Ekim 2016, 10:33:18 »
kardeş hayırlı olsun
seni önceden görmüş olsam bu saça Koray erdoğan saç ekimi gerçekleştirmez derdim
ama şanlısın dünyanın sayılı doktorlarınından birine 5044 gref ektirmiş ve yanında  Finasterid
kullanıyosun gerçi herkese bunu kullandırıyor belki kullanmam deseydin ekim de yapmazdı

doğal olacağı eski saçlarının arasında belli olmayacağı bir görünüme sahip olacaksın

aynı tarz dökülme var bende ama seyrek bölgeler senden bayağı kötü ekim yapmaz diye koraya gitmiyorum valla.
protez düşünmüştüm valla seni okuyunca ondan da soğudum
dht yi doğal yollardan blocklamaya çalışıyorum  ürolojiye randevu aldım bu tür ilaçları soracağım
mesala kabak çekirdeği yağı var çok etkili  birgün bırakırsan ilaçları doğal dht önleyeci bitkisel ilaçlara  yönlenmende fayda var

birde sorum var
ben görmedim ama hiç sakaldan alım yapıyor mu ?

Kendisi bildigim kadariyla sakal ve gogusten alim yapmiyor ama sen genede bi gorus derim...

Kadsro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 17 Ekim 2016, 10:34:21 »

Yok canim daha neler. randevu parayla felan degil ama  adamin zamani cok kisitli. fakat iletisime gecersen kendisiyle muhakkak gorusebilirsin...

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 07 Aralık 2016, 15:11:42 »
Merhaba saclarinizin son durumu nedir foto paylasabilirmisiniz ?
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Kadsro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 09 Aralık 2016, 10:36:39 »

Yakin zamanda foto atmayi dusunuyorum ama sunu belirtmek isterim Koray Hoca bu issin Messisi Ronaldosu :) kesinlikle para konusunda siknti yoksa tercih Koray Erdogan olmali.

kozmik

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 12 Aralık 2016, 06:59:19 »
Hocam güncel foto yuklememissin.heyecanla bekliyoruz

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 03 Ocak 2017, 02:43:47 »
Güncel foto ??

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 03 Ocak 2017, 09:34:56 »

Yakin zamanda foto atmayi dusunuyorum ama sunu belirtmek isterim Koray Hoca bu issin Messisi Ronaldosu :) kesinlikle para konusunda siknti yoksa tercih Koray Erdogan olmali.

Üstad bi iki foto atsan da biz de Ronaldo'nun golünü görebilsek :) sonucun çok iyi oldugünü tahmin ediyorum ama görmek de istiyoruz :)
🏇🏇

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 03 Ocak 2017, 10:18:42 »

Yok canim daha neler. randevu parayla felan degil ama  adamin zamani cok kisitli. fakat iletisime gecersen kendisiyle muhakkak gorusebilirsin...
Gönüllerin kralı o :)
Global Moderator

ugurbaba06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 03 Ocak 2017, 10:35:12 »
Güncel foto dostum

Facebook Twitter Instagram