Saç Ekimi Sonuçları
Beta kendi ekimimden once en cok takip ettigim ekimlerden biriydi seninki. Bu zamana kadar yazamadim kismet buguneymis. Gule gule kullan sacini oncelikle. Verteks hafif seyrek evet ama kesinlikle absurt bir goruntu yok. Bakan insan hafif seyrelmis tepe bolgesi der. Bu aralar esma serkan ekimlerinde on cizgi ve tepe seyrek mi kaliyor acaba diye bir algi olustu bende. Sen ne dusunuyorsun?
Güzel insan Sen varya çok emek verdin inşallah senin verteks benden daha iyi olsun.
Selam hocam ben aşırı beğendim masallah diyelim Vertex de seyrek denmez bence baya baya kapanmış net ışık alan fotolar bunlar.Yalnız bişe sorucam sadece 2500 greft ekildi değil mi vertex e ? Gerçekten Harika sonuç.
Hayırlı olsun hocam gerçekten çok iyi yani seyrek de denemez bence buna.Size bi tavsiye saç ayrım kısmından saçı ayırarak tarayın, kafanın arka kısmının ortasından bir çizgi şeklinde yukarı aşağı taradığınız için bu şekilde seyrek duruyor bence ayrım kısmından saçı kafanızın etrafına göre tarayın öyle daha yoğun bi görünüm elde edeceksiniz
Sen ne düşünüyorsun bilmiyorum, ben beğendim kardeşim. Güle güle tara. Biraz seyrek kalması diğer yandan avantaj, çok doğallık katmış.