Gönderen Konu: Esma-Serkan TETİK (2565 GREFT SAÇ- 1013 SAKAL ) 30-31 EKİM 2019  (Okunma sayısı 28050 defa)

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
1

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Buda sakal alım yeri sıkıntı yok iz yok

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
 Şuanki durum çok iyi .    kullandığın  ilaçlar  neler  ?

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok çok iyi gidiyor. Senin vertex de kapanmazsa kimsenin vertex kapanmaz müdür, rahat ol. :)

tutarsa

• Jr. Member
  • **
kardes cok iyi gidiyor. on sakaklarada ekmislerdi biraz onler nasil tuttumu bende senin gibi one de rutuş attrabilirim dogaligi bozdumu oneririmisin one rütuşu?

konyalim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba  verteks kapanacak iciniz rahat olsun rica etsem on profilden foto atarmisiniz
bende ayni yere ekim.yaptirdim 108 gundeim

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şoktan kalanlar kalınlaşıp uzamış çıkış varmı hisettiğin

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şuanki durum çok iyi .    kullandığın  ilaçlar  neler  ?

Merhaba Günde bir Proscar 1/4 solgar biotin 5000 lik, xpecia,
2günde bir coraspirin kullanıyorum 

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok çok iyi gidiyor. Senin vertex de kapanmazsa kimsenin vertex kapanmaz müdür, rahat ol. :)

İnşallah gardaşım şuan iyi gidiyor memnunum.  Artık seninle bir selfi yaparız  ;D ;D

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
kardes cok iyi gidiyor. on sakaklarada ekmislerdi biraz onler nasil tuttumu bende senin gibi one de rutuş attrabilirim dogaligi bozdumu oneririmisin one rütuşu?

Evet ön tarafa rütuş yapıldı. Ön çizgi öne çekilmedi aralara sıklaştırma yaptılar önde saç vardı bu nedenle ne kadar tuttu tam emin olamadım ama eskiye nazaran daha sıkı olduğunu söyleyebilirim. Ve şuna emin olmanı istiyorum doğallık konusunda hiç sıkıntı olmadı. Bana göre iyi işçilikleri var. Ben şuan memnunum

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba  verteks kapanacak iciniz rahat olsun rica etsem on profilden foto atarmisiniz
bende ayni yere ekim.yaptirdim 108 gundeim

Tabiki dostum yarın gündüz müsait olunca ön profilden atarım. Ayrıca senin ekimden haberim var takip ediyorum

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şoktan kalanlar kalınlaşıp uzamış çıkış varmı hisettiğin

Dostum şöyle elimle dokununca batmalar hafiften hissediyorum ama tam emin olamıyorum.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Dostum  devam et  kullandığın  ilaçlara   süreç  bitene  kadar  bukadar zahmet  girdin     sonuç  iyi olacak .

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum  devam et  kullandığın  ilaçlara   süreç  bitene  kadar  bukadar zahmet  girdin     sonuç  iyi olacak .

Şimdilik devam ama 6 ayı geçince yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum. Güzel dileklerin için sağol.

Facebook Twitter Instagram