Gönderen Konu: Esma-Serkan TETİK (2565 GREFT SAÇ- 1013 SAKAL ) 30-31 EKİM 2019  (Okunma sayısı 28009 defa)

Demonof

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Reis birşey soracam ilk konunu inceledim gerçekten zekeriya hoca iyi iş çıkarmış merak ettiğim  ilk ekimden once attıgın fotografta  ön taraftataki saçları baya incelmis gördüm ve 2. Ekimden önce attıgın fotografta baya kalınlaştığını gördüm ilaç takviyesi kullandınmı merak ettim çünkü arada çok fark var kafamdaki bir soruyuda cevaplamış oldu aralara ekim yapılınca var olan saca zarar verirmi diye maşallahi var hic bisey olmamis  inşallah bu ekimde herşey istediğin gibi olur

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Reis birşey soracam ilk konunu inceledim gerçekten zekeriya hoca iyi iş çıkarmış merak ettiğim  ilk ekimden once attıgın fotografta  ön taraftataki saçları baya incelmis gördüm ve 2. Ekimden önce attıgın fotografta baya kalınlaştığını gördüm ilaç takviyesi kullandınmı merak ettim çünkü arada çok fark var kafamdaki bir soruyuda cevaplamış oldu aralara ekim yapılınca var olan saca zarar verirmi diye maşallahi var hic bisey olmamis  inşallah bu ekimde herşey istediğin gibi olur

Başkan ilk ekimden önce ön taraf bitikti diyebilirim ama benim saç telleri sanırım normal ölçüye göre bir tık daha kalın bununla beraber bildiğin gibi  ensedeki saçlar üst bölgeye oranla daha kalın oluyor  zekeriya hocada ekimi iyi yapıp ön tarafı doldurunca ve saçlar da çıkınca ana saçlarda zarar görmeyince ortaya çok şükür güzel bir görüntü çıktı. İlaç takviyesi olarak şuan da olduğu gibi proscar 1/4 ve solgar 5000 biotin günde 1 aldım. İlk aylarda c vitamini  için sandoz kullandım bıraktım. Başka bir şey kullanmadım.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gelişme n durumda dostum varmı atak

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gelişme n durumda dostum varmı atak

Şuan durum aynı atak daha başlamadı umutla bekliyorum dostum.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Anladım dostum başlar bu aralar

TheSaint

• Sr. Member
Anladım dostum başlar bu aralar

Erken degil mi atak icin?

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
en az 1 ay sonra başlar atak bence. erken daha :) 100

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben 90 lara geldin sandım daha varmıs günün aynen daha erken 90 larda baslar

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Daha önceki ekimde 90 'dan sonra fark olmaya başlamıştı sanırım 90 'dan sonrayı bekleyeceğiz ayrıca verteks belki daha geçte olabilir.  Beraber göreceğiz bakalım  :)

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
en az 1 ay sonra başlar atak bence. erken daha :) 100

Lincoln ne yaptın kardeşim ekimin yapıldı mı?

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Esma-Serkan TETİK (2565 GREFT SAÇ- 1013 SAKAL ) 30-31 EKİM 2019
« Yanıtla #86 : 03 Şubat 2020, 15:53:31 »
Merhaba sevgili arkadaşlar 94. Gün son durum 1 ay önceki durumdan biraz daha iyi gibi bundan sonra çıkışları bekliyor olacağım. İnşallah hepimiz umduğumuzu buluruz.

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 03 Şubat 2020, 15:57:02 »
1

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 03 Şubat 2020, 16:00:31 »
2

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 03 Şubat 2020, 16:01:49 »
Vertex ön bölge gayet olumlu ilerliyor güzel sonuc alacaksın  :) birde ön profili çekermisin saçlarını havaya dikerek

Facebook Twitter Instagram