Gönderen Konu: Esma-Serkan TETİK (2565 GREFT SAÇ- 1013 SAKAL ) 30-31 EKİM 2019  (Okunma sayısı 27979 defa)

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun

Teşekkür ederim dostum 👍

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnşallah dostum umut fakirin ekmeğidir biliyorsun  :) :)

Amin  inş istediğin sonuca ulasırsın amin amin amin :))orda çıkan sivilcenin içindede kök kalmıs bırakın beni cıkacam ben diyor :) verteksin cıkacak gözüken o pskolojini rahat tut sana tavsiyem günde en az 5 dk verteks bölgene nazik bir şekilde masaj yap ve gün arasında zamanı farketmez bir büyük su bardagı kırmızı pancar suyu tüket bölgeyi canlandırmana hareketlendirmene yardımcı olacaktır kabuk dökümüne bakarsak soktan kurtulan saçlar Ön bölgede Oldukca çok.Orda taş çatlasa 1000 greft anca vardır alan geniş yogun bir görüntü hayali kurmak anlamsız olur ağ şeklinde bagımsız dizilmiş greftler vertex agırlıklı çalışılmış. Planlama gayet güzel yerinde olmus sabırlı günler seni beklio allah kolaylık versin
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2020, 03:32:22 Gönderen: LaTenT »

sceptic

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sakala herhangi bir iz kaldı mı?

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Amin  inş istediğin sonuca ulasırsın amin amin amin :))orda çıkan sivilcenin içindede kök kalmıs bırakın beni cıkacam ben diyor :) verteksin cıkacak gözüken o pskolojini rahat tut sana tavsiyem günde en az 5 dk verteks bölgene nazik bir şekilde masaj yap ve gün arasında zamanı farketmez bir büyük su bardagı kırmızı pancar suyu tüket bölgeyi canlandırmana hareketlendirmene yardımcı olacaktır kabuk dökümüne bakarsak soktan kurtulan saçlar Ön bölgede Oldukca çok.Orda taş çatlasa 1000 greft anca vardır alan geniş yogun bir görüntü hayali kurmak anlamsız olur ağ şeklinde bagımsız dizilmiş greftler vertex agırlıklı çalışılmış. Planlama gayet güzel yerinde olmus sabırlı günler seni beklio allah kolaylık versin

Evet haklısın ekim ağırlıklı vertekse oldu ön tarafa 1000 civarı sıklaştırma oldu geri kalan tepeye ekildi. Tavsiyelerini dikkate alacam bundan sonra sabırla bekleyeceğiz. Teşekkürler 👍

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sakala herhangi bir iz kaldı mı?

Ben genelde sıfır sakal geziyorum iz kalmadı

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum varmı gelişme duurumun nedir

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Esma Serkan  yaptığı iş  zekeriya kul  daha  iyi bence

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Zekeriya kul değerli bir hoca eski performansı yok bence esma serkan çifti işlerinde gayet titiz disiplinliler iki ekimcinin teknikleri farklı ve fiyat aralıklarıda farklı kıyaslamak çok dogru olmaz diye düşünüyorum fiyat performans açısından esma serkan diyebilirim :)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Benim için sacim çıksın döner  alanı  iyi durumda olsun yeter  ne fark eder teknik   herkes  kendine  bir teknik  çıkarmış  biride gold teknik  çıkarmış  😀 doğru zekeriya  kul   eski performans  yoktur  sanırım hastayla  fazla ilgilenmiyor   saç ekim sonra

Muratt.

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
çıksın artık şu saçlar  ;D

konfer

• Full Member
Hayırlı olsun

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum varmı gelişme duurumun nedir

Şuan için pek bir değişiklik yok ay dolsun paylaşım yapacağım

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Dostum zekeriya kul iyi bir ekimci ve ben yaptığı ekimden oldukça memnun kaldım ancak dönör alanında pek hassasiyet göstermediği kanaatindeyim. Bu konuda Sıkıntılar yaşadım. Bu nedenle esma serkan çifti takip ettiğim kadarıyla hem  ekim konusunda hem de dönör alanında iyi işler çıkardığı için tercihim onlardan yana oldu. Tabiki fiyat konusuda etkili oldu.  Benim açımdan şuan donör de esma serkan iyi iş çıkardı ama ekim konusunda nasıl olacak bunuda zamanla göreceğiz.

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
çıksın artık şu saçlar  ;D

Yav he he   ;D  ;D

Facebook Twitter Instagram