Merhaba Arkadaşlar Rabbimin selamı üzerinize olsun.
Arkadaşlar benim ikinci ekimim. ilk ekimi Zekeriya Kul'a yaptırmıştım. ilk ekimin konusunu
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2863.msg64655#msg64655burada bulabilirsiniz.
ilk ekimde ön bölgeyi yaptırmıştım sonuçtan da gayet memnunum bunu belirtmek isterim. yalnız donör alınında biraz sıkıntı yaşadım konuda da görebilirsiniz. ayrıca maliyet açısından da ağır geldi bu nedenle tercihimi Esma Serkan çiftinden yana kullandım. Bu ekibide uzun süredir takip ediyordum. Özellikle donör alanında hassas davrandıklarını düşünüyorum sonuçlarında da olumsuz bir vakaya pek rastlamadım gözümden kaçanlar olmuşsa bilemiyorum. Sorunum verteks bölgesi ön bölge doluyken arka bölge çok daha fazla sırıtıyordu.
ekim süreci;
Esma Serkan ekibinden 30-31 ekime randevu aldım. Müşteri ilişkileri ile Serkan Bey ilgileniyor. Kendisini gerçekten çok alakalı ve samimi buldum. Antalya ya varışımdan Memleketime döndüğüm ana kadar her türlü sorunumla yakından ilgilendi sağolsun.
Arkadaşlar konakalama ve ulaşım kendileri tarafından karşılanıyor ayrıca anlaştıkları otel gayet güzel deniz manzaralı. Sabahları kahvaltı otelde öğlen yemek hastanede veriliyor. sadece akşam yemeğini karşılamıyorlar.
Serkan bey 30 ekim sabahı beni hava alanından aldıktan sonra hastaneye geçtik. Orada genel bir muayene yapıldı. sonrasında Serkan bey ve Esma hanımla beraber saç planlaması yaptık. Ben verteksin dışında şakaklarımın da doldurulmasını talep ettim ancak onlar bu tarz bir planın doğallığı kaybettireceğini düz bir ön çizgi ile saçların yapay duracağını söylediler. Bende sonradan pişman olacağım bir durum yaşamak istemediğimi bu konuda kendilerinin daha tecrübeli olduklarını düşünerek kararı onlara bıraktım. Onlarda hafif bir ön çizgi restorasyonu yaptılar.
sonrasında ekime geçtik anestezi Serkan Bey tarafından yapıldı diğer işlemler kök alım ve ekim Esma Hanım tarafından yapıldı. Esma hanım iki asistanla (Ezgi ve Menekşe) çalışıyor. Asistanlar Kök Sayımı ve kaleme yerleştirme görevi yapıyorlar.
Arkadaşlar bu ekip saç ekimini 4 seansta yapıyor. 2 gün Sabah- öğlen ve öğlen-akşam yavaş ve titiz bir ekim için.
Esma hanımın kökleri hassasiyetle aldığına ve topladığına şahit oldum. çalışma şekli; mikro motorla belli az sayıda kök alıp hemen toplayıp sonrasında aynı şekilde tekrar ediyor. yani mikro motordan sonra genel toplamıyor.
Arkadaşlar saç ekimi aslında çok yorucu geldi yani uzun süre yüz üstü yatmak baya bir zahmetli oldu; ama bizim için hayati bir durum olan bu mesele için katlanmak zorundayız.
ilk gün ilk seansta 760 saç kökü alındı ve ön bölgeye sıklaştırma yapıldı
ilk gün ikinci seansta 840 saç kökü vertekse ekidi.
ikinci gün ilk seansta 965 saç kökünün 250 civarı yine ön bölgeye kalanı vertekse ekildi
ikinci gün ikinci seansta 1013 sakal vertekse ekidi
Esma Serkan çifti tek hasta için iki gün çalışıyor. Başka hasta almıyorlar.
saç ekimi işlemim bitti şuan için göstermiş oldukları ilgi ve emekleri için teşekkürlerimi sunarım ancak inşallah sonuçta yüzümüzü güldürür.
onuda zamanla göreceğiz.
arkadaşlar sürecimi elimden geldiğince paylaşacağım sormak istediklerinizi cevaplarım.
görüşmek üzere..