Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın Clinic / 29 Ekim 2019 / 3600 greft / ön bölge  (Okunma sayısı 23611 defa)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç gayet güzel ilerliyor

Csils

• Full Member
sagol dostum,bekliyorum,bende beklentiler kellik olmadigi icin yuksek biraz,bide bana yapılan orta zigzagi hic begenmedim,solda duruyor,cuneyt hoca nasil kanal acti anlamadim.rotus ile duzeltiricem gibi gozukuyor

Son eklediğin fotoya baktım maşallah gayet güzel duruyor. Demek istediğini anlıyorum ama bence doğal, biraz fazla yapay durmazmı tam eşit olsa?

Csils

• Full Member
sonuç şimdiden çok iyi duruyor maşallah:)

Çok teşekkürler, süreç devam ediyor umarım biraz daha ilerleme olur

Csils

• Full Member
hızlı bir saç çıkış süreci yaşamışsınız şimdiden tebrikler çok iyi görünüyor.

Csils

• Full Member
Süreç gayet güzel ilerliyor

Çok teşekkürler

Csils

• Full Member
150. gün arkadaşlar, ıslak kuru ve son foto biraz wax ile şekil verilmiş hali

Csils

• Full Member
Devamı

Csils

• Full Member
Devamı

Csils

• Full Member
Sebamed ile saçları yıkadığım zaman kızarıklıklar oluyor, bi 10-15 dak sonra normale dönüyor

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
sebamed i hic begenmedim,klinik onerdi diye 3 tane almistim,bence zararli bile,sac ekimi sonrasi hep kafami kuruttu,surekli nemlendirmek zorunda kalmistim,kafayi kuruttugu icin nemlendirdigim halde catlaklar olusmustu.catlak olusan yerdede sac cikmiyor genellikle

ilk zamanlar bilseydim sadece bebek sampuan kullanirdim,suan sawpoo kullaniyorum.memnunum
« Son Düzenleme: 29 Mart 2020, 14:58:17 Gönderen: Kratos »
Serkan Aygın | 3100 Greft | Fue | Yaş 35 | 03.10.2019
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9873.0

yilmaaz

• Full Member
Sebamed ile saçları yıkadığım zaman kızarıklıklar oluyor, bi 10-15 dak sonra normale dönüyor

İlaç kullanıyor musunuz ve size herhangi ilaç tavsiyesinde bulunuldu mu?

Siddhartha

• Hero Member
Sebamed i benim ekimci sadece ilk 15 gun icin onerdi sonrasinda kesinlikle kullanma demisti
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Csils

• Full Member
sebamed i hic begenmedim,klinik onerdi diye 3 tane almistim,bence zararli bile,sac ekimi sonrasi hep kafami kuruttu,surekli nemlendirmek zorunda kalmistim,kafayi kuruttugu icin nemlendirdigim halde catlaklar olusmustu.catlak olusan yerdede sac cikmiyor genellikle

ilk zamanlar bilseydim sadece bebek sampuan kullanirdim,suan sawpoo kullaniyorum.memnunum

Bende o kadar kurutmadı, kafada fazla bekletmiyorum. Beklediği zaman kızarıklık çoğalıyor,

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sürecin harika kardeşin samed çok bekletme kızarıklık yapıyorsa kurulukta yapabilir
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram