Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın Clinic / 29 Ekim 2019 / 3600 greft / ön bölge  (Okunma sayısı 23572 defa)

Csils

• Full Member
Merhaba arkadaşlar

Yaklaşık bir senedir forumu takip ediyorum. Değerli bilgilerini, zamanlarını esirgemeyen adminler ve üyelere öncelikle teşekkür etmek istiyorum.

Yaşım 30, ve 6-7 senedir ara ara agresif, ara ara ufak ufak dökülmeler oluyordu.

Bir kaç senedir ekim yaptırmayı düşünüyordum, ama güvenebildiğim bir yer ile henüz karşılaşmamıştım.

Forum sayesinde Serkan Aygın ve ekibinin ekimlerini takip ettim, görüştüm ve kararımı verdim.

Alan geniş olduğu için 2 seans önerildi.

Telefonda 3500 greft ekilir denildi, ekim günü Serkan hoca rakamı 3600 çıkardı.
Tepe bölgesine az da olsa ekim yapılmasını istedim, ama hoca 2. Seansta daha güzel sonuç elde edileceği için beklememiz gerektiğini söyledi. Ve tabiki donör açısından önemli olduğunuda ifade etti. Kulak üstü ve ensemde açıklıklar var.

Her aşama gayet disiplinli yürütülüyor.
Muayene ve kan alımından sonra, KÜH gittik ve orada İbrahim bey vardı ekibin başında. Her yönüyle baştan sona kadar kendinizi güvende hissetmenizi sağlıyorlar. Sakinleştirici vb sonrası greft alımları başladı. İbrahim bey kanalları açtı, ve greft ler ekildi. Yaklaşık 6-7 saat sürdü.

Şimdilik herşey yolunda gibi, sabır moduna geçip göreceğiz :)

Csils

• Full Member
Ekim öncesi, ve ilk gün

Karamazov

• Hero Member
Hayirli olsun temiz duruyor.

Csils

• Full Member
Ikinci gün

Csils

• Full Member
Ücüncü gün ve donör

Csils

• Full Member
Hayirli olsun temiz duruyor.
i

Çok teşekkürler

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun çizgiyi şahsen çok beğendim hem ekim alanından tasarruf edilmiş hemde estetik bir çizgi olmuş.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun saç ekiminin kardesım planlaman açık alanına göre çok mantıklı ön cizgin de yakışmış geçmiş olsun inşallah sonuc senı mutlu eder
Global Moderator

Csils

• Full Member
hayırlı olsun çizgiyi şahsen çok beğendim hem ekim alanından tasarruf edilmiş hemde estetik bir çizgi olmuş.

Çok teşekkürler karaoğlan, özellikle belirttim zig zagların fazla derin olmasını istemediğimi. Ve bencede güzel Bi ön çizgi çıktı,

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun sertifika vermeleri iyiymiş bence her ekim merkezi yapmalı bunu.

Csils

• Full Member
hayırlı olsun saç ekiminin kardesım planlaman açık alanına göre çok mantıklı ön cizgin de yakışmış geçmiş olsun inşallah sonuc senı mutlu eder

Çok teşekkürler Hintell kardeşim, inşallah öyle olur. Bekleyip beraber göreceğiz

Csils

• Full Member

Çok sağol. aynen öyle,

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

aynen bende katılıyorum böylelikle eksik ekme diye bir şey olmaz en azından ektikleri sayının arkasında durmuş oluyorlar.

BayX

• Hero Member
Ynt: Dr. Serkan Aygın Clinic / 29 Ekim 2019 / 3600 greft / ön bölge
« Yanıtla #13 : 01 Kasım 2019, 08:40:11 »
Ekim’iniz hayırlı olsun istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz umarım

Csils

• Full Member
Ynt: Dr. Serkan Aygın Clinic / 29 Ekim 2019 / 3600 greft / ön bölge
« Yanıtla #14 : 01 Kasım 2019, 10:09:45 »
Ekim’iniz hayırlı olsun istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz umarım

Teşekkürler Bayx, umarım istediğimiz sonucu alırız senin sürecide takip ediyorum

Facebook Twitter Instagram