Gönderen Konu: DR.SİBEL ULUSAN 05.11.2019 SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 31831 defa)

Thedark007

• Full Member
DR.SİBEL ULUSAN 05.11.2019 SAÇ EKİMİ
« : 31 Ekim 2019, 15:31:01 »
Merhaba değerli forum üyeleri.Öncelikle 1- 1,5 yıldır araştırmam neticesinde Sibel hanıma saç ekimi yaptırmaya karar verdim.Fakat bu kararı vermemde öncelikli olarak siz değerli forum üyelerinin katkısı oldu.Bu yüzden bu FORUM'u açan @Hintell beye teşekkür ederim.Evet saç ekimine az bi süre kaldı.Bende sizler gibi Saç ektirecek arkadaslara faydalı olabilmek için geçeceğim süreçlerden sizi elimden geldiğince bilgilendireceğim.İlerleyen günlerde Saç ekimi öncesi fotoğrafları yükleyeceğim.Fakat benim şöyle bir dezavantaj durumum var.Saç ekimim 5 Kasımda 2 Aralıkta Askere gidiyorum.Bunu Ekim merkezine öz
ellikle bildirdim ekim olduktan sonraki 15 günlük bir süreçten sonra sıkıntı yaşamayacağımı beyan ettiler.Şuanda tek endişem bu.Dolayısı ile sizlerinde düşüncelerini merak ediyorum.

Danismankemal

• Full Member
Ynt: DR.SİBEL ULUSAN 05.11.2019 SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2019, 15:33:43 »
Hayirli olsun arkadasim, bedelli mi yoksa bedelsiz mi😀

Thedark007

• Full Member
« Yanıtla #2 : 31 Ekim 2019, 15:35:01 »
Bedelli değil kardeşim :) 6 Ay yapıp gelicem kısmetse :)

woodgreen

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 31 Ekim 2019, 16:09:03 »
Merhaba değerli forum üyeleri.Öncelikle 1- 1,5 yıldır araştırmam neticesinde Sibel hanıma saç ekimi yaptırmaya karar verdim.Fakat bu kararı vermemde öncelikli olarak siz değerli forum üyelerinin katkısı oldu.Bu yüzden bu FORUM'u açan @Hintell beye teşekkür ederim.Evet saç ekimine az bi süre kaldı.Bende sizler gibi Saç ektirecek arkadaslara faydalı olabilmek için geçeceğim süreçlerden sizi elimden geldiğince bilgilendireceğim.İlerleyen günlerde Saç ekimi öncesi fotoğrafları yükleyeceğim.Fakat benim şöyle bir dezavantaj durumum var.Saç ekimim 5 Kasımda 2 Aralıkta Askere gidiyorum.Bunu Ekim merkezine öz
ellikle bildirdim ekim olduktan sonraki 15 günlük bir süreçten sonra sıkıntı yaşamayacağımı beyan ettiler.Şuanda tek endişem bu.Dolayısı ile sizlerinde düşüncelerini merak ediyorum.
Öncelikle hayırlı olsun. Umarım sağlıklı ve sorunsuz bir ekim olur. Ekim öncesi saçlarının durumunu paylaşır mısın? Bakalım nasıl bir saça operasyon yapılacak. :)

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 31 Ekim 2019, 16:56:52 »
askerde kep takmak gerekiyor ya, o arada hava almayacak saçlar. bi de iyi beslenme konusunda askerde sıkıntı oluyo genelde, stresi vs. askerden sonra olsa daha iyiymiş. ama inşallah sıkıntı olmaz.

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 31 Ekim 2019, 17:38:21 »
bence sıkıntı olmaz o zamana kadar şok dökülme olmuş olur zaten ondan sonrada bir sıkıntı olmaz hem saçla fazla ilgilenmemiş olursun sürecini çabuk atlatırsın   :)

Thedark007

• Full Member
« Yanıtla #6 : 31 Ekim 2019, 18:03:23 »
Arkadaşlar şuan da yükledim 2 adet ekim öncesi fotoğraf.Evet askerlikte problem olacağını zannetmiyorum.Mesela ben şuan ki çalıştığım yerde de stres ile mücadele ediyorum.Bu askerlik bana tatil gibi gelecek.Hem sosyal ortamda olmadan rahatça saçların uzaması için hemde çevremden uzaklaşmak için askerden önce ektirmek istedim.Evet saçların vaziyeti ortada :) Sibel hoca toparlayabilir mi bu durumu :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 31 Ekim 2019, 18:06:09 »
kardesım hayırlı olsun inşallah her şey gönlünce olur saç tellerın ınce 1 sene fınasterıd araştırıp kullanabilirsin düşünürsen bunuda ayrıca belırteyım
Global Moderator

Thedark007

• Full Member
« Yanıtla #8 : 31 Ekim 2019, 18:22:15 »
1,5 aydır Solgar Biotin kullaniyorum.Bahsettiğiniz ilaç hakkında pek bilgim yok.Endişeleniyorum aslında o yüzden kullanmakta kararsızım :(

Thedark007

• Full Member
« Yanıtla #9 : 31 Ekim 2019, 18:23:35 »
kardesım hayırlı olsun inşallah her şey gönlünce olur saç tellerın ınce 1 sene fınasterıd araştırıp kullanabilirsin düşünürsen bunuda ayrıca belırteyım

Bilmukabele teşekkür ederim.Burada öyle saçsız insanları saçlı görünce umutlanıp bende saç ektirmeye karar verdim.Umarım her şey yolunda gider.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 31 Ekim 2019, 18:36:07 »
1,5 aydır Solgar Biotin kullaniyorum.Bahsettiğiniz ilaç hakkında pek bilgim yok.Endişeleniyorum aslında o yüzden kullanmakta kararsızım :(

anladım tabi sibel hoca ile konusursun ilaç hakkında bilgi alırsın zafer hocada baş hekim zaten oda iyi bilir ona göre adım atarsın
Global Moderator

woodgreen

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 31 Ekim 2019, 20:32:40 »
Arkadaşlar şuan da yükledim 2 adet ekim öncesi fotoğraf.Evet askerlikte problem olacağını zannetmiyorum.Mesela ben şuan ki çalıştığım yerde de stres ile mücadele ediyorum.Bu askerlik bana tatil gibi gelecek.Hem sosyal ortamda olmadan rahatça saçların uzaması için hemde çevremden uzaklaşmak için askerden önce ektirmek istedim.Evet saçların vaziyeti ortada :) Sibel hoca toparlayabilir mi bu durumu :)
Toparlamak neki kanat takıp uçurur seni bence :)
Askerden önce ekim de gayet doğru bir hamle olmuş. Zaten en az 6 ay askerdesin döndüğünde mükemmel saçlara kavuşacaksın hem de kimseye görünmeden. Tertiplerinin görmesinde bir mahsur yok zaten her halini görecekler. Şakalarından koru kendini yeter. ;D

Thedark007

• Full Member
« Yanıtla #12 : 31 Ekim 2019, 21:53:52 »
İnşallah söyledikleriniz gibi olur ama ben beklentimi fazla tutmayacağım :) sonu  hayal Kırıklığı olmaması için :) Donör alanına ne diyorsunuz yeterli mi

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 31 Ekim 2019, 23:28:45 »

sibel hocanın  dımdızlak kel kafayı anadan doğma hale getirdiği üç beş vaka var forumda  :) sizin açıklığınızı hayda hayda kapatır hocam bence rahat olun  yalnız kendi saçın için finasterid kullansan bence iyi edersin.

Zuzephre

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 01 Kasım 2019, 02:27:22 »
Acemi birliği bakımı günlük kep kullanımı yere göre değişir kompozit başlık kullanımı saç traşı sonuçta ekim bölgesine makineyle traş olmaması gerekiyor bir süre Bunlar biraz sıkıntılı olabilir aslında umarım iyi bir yere düşersiniz zorluk çekmezsiniz şimdiden hayırlı olsun Ekim'iniz
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2019, 02:43:33 Gönderen: Zuzephre »

Facebook Twitter Instagram