Merhaba, daha önce Asmed’e ekim konusunda fotoğraflarımı göndermiş, detaylı analiz için Asmed’e çağrılmıştım.
Analiz sonucunda özellikle tepemdeki saçlarda ciddi zayıflama olduğu, saçların 4-4,5 mikrondan 2 mikrona inceldiği, donör bölgemde de dökülmelerin olduğu, ekimin ancak ensemden yapılan alımla ve Finasterid aracılığıyla mevcut saçlarımı güçlendirirsem mümkün olacağını söylediler. (Dilek Hanım)
Ancak eşimle çocuk düşündüğümüz için, Finasterid kullanmaya sıcak bakmadığımı ama ilaç takviyesi olmadan da ortaya çıkacak sonuca razı olacağımı söyledim. Bu şekilde yapılacak bir ekimin beni ancak 5 yıl idare edebileceğini belirttiler. Ön çizgim nedeniyle mevcut durumumdan olan memnuniyetsizliğim ve Asmed’in bu konudaki başarısı nedeniyle bu durumun kabulüm olduğunu söyledim.
Ancak Koray hocayla durumumu paylaşıp kendisinden son bir görüş aldılar ve bu haliyle saçlarımın ekime uygun olmadığı görüşünü verdiler.
Ön çizgimdeki bozulmanın artması ve mevcut haliyle bu durumu artık kapatamıyor olmam nedeniyle ekim yaptırmak istiyorum. Ancak Finasterid konusunda kararım kesin.
Forumdaki sonuçları ve manuel alım yapmaları nedeniyle Hakan Doğanay ve Serdar Gökrem’i, bir de manuel alım yapmasa da Zekeriya Kul’u düşünüyorum. Bu konuda değerli düşüncelerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.