Sonny bilgi amaçlı sordum bugün bende düşünüyorum pigmentasyon düşünen arkadaşlar içinde yararlı bilgi olur paylaşayım ücretide oldukça pahalıymış
Merhaba,
HAIRPIGMENTATIONS® uygulamam hakkında bazı bilgileri paylaşmak istiyorum.
Ben Fatih Serdaroğlu 😉 Öncelikle Hairpigmentations işlemi, doğal nedenlerden ötürü ya da hastalıkla saçlarını kaybeden kişilere uygulanan, saç ekimine alternatif ve tamamlayıcı olarak ortaya çıkmış modern, hızlı bir çözüm. Ülkemizde ilk saç dövmesini 2011 yılı itibariyle ilk uygulamaya başlayan Micropigmenterim. 23 senedir dövme sanatıyla uğraşıyorum.
Saç dövmesi uygulamam
• tek gün, tek seanstır ve yaklaşık 8-10 saat sürer. Dünyada bir seansta bu işlemi bitirebilen nadir ustalardan olduğumu belirtmek isterim.
• Fiyat, uygulamanın yapılacağı alana göre değişiklik göstermekle birlikte normalde 2000usd’dir. Sizin ihtiyacınız olan saç bölgelerinize uygulanmak üzere 1500 dolar’dır.
• Ödeme, nakit olarak yapılır. Kredi kartı ile ödeme kabul edemiyorum
• Yaptığım saç dövmesi işlemi alerji yapmaz
• Uyguladığım saç dövmesi renk değişimi yapmaz
• Yapılan işlemin saç köklerine, derinize herhangi bir zararı yoktur
• Uygulama için önceden bana ulaşmanız ve 10 gün öncesinden randevu talebinizi iletmeniz gerekmektedir. Çünkü, gün içinde tek bir kişiye işlem yapabilmekteyim 😉 o işlem günüm size ait olacak! Size özel randevu gününüzü ayırtmanızı tavsiye ederim
• İşlem sırasında kullanılan tüm malzemeler, tek kullanımlıktır
• Özel hazırlanan teçhizat ile yapılır
• Uygulamada kullandığım pigment (boya) formülü şahsıma ait ve patentli olup, dünyada aynı işi yapan başka kişi ve firmalar tarafından kullanılması mümkün değildir. Kullandığım pigment (boya) insan sağlığına zararlı maddeler içermez
• işlem teknikleri 22 senelik realistik dövmecilik deneyimimi içermektedir. Tarzım özgün, moderndir. Ve doğal bir saç görüntüsü çıkarmayı hedeflerim. İlk yapmaya başladığım yıllardan bu yana kendimi çok geliştirdim. Butik çalışıyorum. İşlemi bizzat ben uyguluyorum.
• Son 2 yıldır dünyanın birçok ülkesinden tuvallerimin bana gelmesinin ana nedeni yurtdışında yayılan saçdövmesindeki başarı hikayemdir. Son 2 yıldır tuvallerim dediğim müşterilerimin %80’i yabancılardan oluşmaktadır. İletişimde Türk sıcaklığına, işimi uygularken yabancıların iş disiplinine sahibim. Bana göre “bir iş ya iyi yapılır, ya da hiç yapılmaz”
• Uyguladığım saç dövmesi İşlemi sonrası duş alabilir, spor yapabilir, havuzda ve denizde yüzebilir, gündelik güneşe çıkabilirsiniz. Kısacası günlük yaşamınıza devam edebilirsiniz
• alın çizgisi, renkte koyuluk ve açıklıklar hesaplanarak işleme başlanır
• Elde edilen sonuç, kesinlikle çevrenizdeki insanlar tarafından siz söylemedikçe fark edilemez ve doğal bir görüntü ortaya çıkar
• İyileşme sonrasında (1 ay sonra) hedefim doğallık ve istenen saçlı görünümdür
• İşlemin yapıldığı günden yaklaşık bir ay sonra kontrole gelmeniz ya da gelemediğiniz taktirde fotoğraflarınızı göndermenizi, benimle irtibatınızı kesmemenizi rica ederim
• Memnuniyetiniz önceliğimdir ve geri dönüşlerinizi kesinlikle dikkate almaktayım
• İşleme başladığım 2011 yılından bu yana bu geri dönüşler sayesinde mükemmele ulaşabiliyorum
• Ben sıkça, birçok insana saç dövmesi uyguluyor olabilirim, ancak işlemin rutine binerek her kişide aynı şekilde uyguladığımı düşünmeyin. Her işlem özeldir. Her işlem farklı tekniği ya da teknikleri gerektirebilir. Bunun kararını kişiyi yüzyüze gördükçe genelde kendim veririm
• Saç pigmentasyonum kalıcı bir işlemdir. Canlılığını 5-6 sene kadar korur ancak hücrelerin kendini yenilemesi nedeniyle deri üzerine uygulanan pigment işlemleri zaman içinde solmalar gösterebilir. Bu doğal bir süreçtir. Saç dövmesi işlemi zaman içinde solsa bile kötü bir görünüme sebebiyet vermeyen bir kimyaya sahiptir. Uygulamanın yenilenmesinde hiçbir sakınca yoktur. Benim işlemim asla 2-3 sene içinde yok olup gitmez
• Sosyal medya hesaplarımdaki tuvallerin foto ve videolarından, işlemimi yaptıran kişilerin yıllar sonraki durumlarını açıkça görebilir ve inceleyebilirsiniz.
Peki bu Fatih Serdaroğlu kim diyorsanız;
Tüm dünyada son yıllarda hızla yayılan saç pigmentasyon uygulamasının Türkiye’deki hatta dünyadaki ilk uygulayıcıları arasındayım.
İsim babası olarak Türkçeye “Saç Dövmesi” ismiyle kazandırdığım bu uygulamayı, 2011 yılında “HAIRPIGMENTATIONS” markasını kurarak ülkemizde yeni bir meslek alanına dönüştürdüm.
22 yıldır profesyonel olarak dövme yapmaktayım.
• Türkiye’de dövmecilik üzerine yazılmış ve deri altı estetik uygulamalar üzerine kaynak kitap olarak kabul edilen dövme kitaplarının yazarıyım. Mesleki hayatımın son dokuz yılında saç dövmesine yönelmiş bir usta olarak büyük deneyim ve görsel arşive sahibim. Umarım sizi bilgilendirebilmişimdir. Burada anlattığım konular haricinde kafanıza takılan başka sorular olursa yine +90 533 920 99 26 numaradan whatsapp ile sorabilir ya da çekinmeden arayabilirsiniz. Sekreter, yardımcı vs değil; sağlığım ve enerjim yettiği kadarıyla telefon karşısında cevap veren ben olacağım…
ÖNEMLİ
Corona Virüs sebebiyle Çalışma şekli ve ulaşım;
İstanbul’daki ofisim belirsiz bir süre kapalı olup; İzmir Şirince köyü’nde VIP olarak hizmet verecektir. Ve bu süreçte daha az kişiye randevulu olarak uygulama yapma kararı aldım. Birebir yapacağımız işlemler için
• eğer uçakla gelirseniz sizi havaalanından VIP olarak aldırtıp, ofisime getirip. İşleminizi yaptıktan sonra geldiğiniz gün konaklatıp havaalanı servisiyle geri gönderebiliyorum.
• kendi aracınızla gelebilirsiniz, park yeri vardır
• Otobüsle ulaşımda İzmir’in Selçuk ilçesi otogarından sizi VIP olarak alıp, işlem sonrası yine otogara bırakıyoruz.
1gecelik konaklamanızı ben karşılıyorum. Eğer işlem uygulamanızı 1 gece sonra bir tatile dönüştürmek isterseniz; Şirince’de, Pamucak Sahilinde, Efes Selçuk ilçesi merkezinde veya Kuşadası’nda uygun fiyata konaklamanızı sağlayabilirim. Ayrıntıları randevu isteği olması durumunda karşılıklı belirleriz.
+SAÇ DÖVMESİ
+SAÇ SİMÜLASYONU
+SAÇ PİGMENTASYONU
MASTER ARTIST
Fatih Serdaroğlu
+90 533 920 99 26
www.fatihserdaroglu.comwww.instagram.com/sacdovmesiwww.facebook.com/sacdovmesiwww.youtube.com/fatihserdarogluİzmir-Efes-Şirince Köyü