Sonnyto kardesim daha önceki ekinlerin ile kıyaslarsan , Dhi ekim ve yapan ekip ile alakalı olarak operasyon konforru , anestezi acısı, ekim sonrası ilk 10 gibi konulardaki yorumun nedir?
Valla üstad, daha önce 2 defa kanal açma ile ekim yaptırmış biri olarak gönül rahatlığı ve son derece emin bir şekilde söyleyebilirim ki, Dhi ekimim en az yarı yarıya daha acısız geçti. Ama bu ekimin tekniğinden mi, yahut eken kişilerin tecrübesinden mi ona % 100 emin değilim. İlk gün bile aşırı ağrım yoktu, ağrı kesiciyi de zaten 2 gün falan kullandım. Ben biraz da teknikten çok ekenlerin tecrübesine bağlıyorum. Serkan bey lokalleri vururken hiç öyle cıyaklamadım, sadece bi 8-10 dakikalığına bir işi çıktı, o sırada asistanı devraldı lokali o zaman canım yandı. Hatta Serkan beye de söyledim bu durumu asistanınız delik deşik etti beni diye. Adamın eli gerçekten hafifti. Gerisi genel problemler, sabit yatmanın vermiş olduğu bel ağrısı falan. Beklediğimden çok daha acısız geçti benim ekimim. Fazlasıyla memnun kaldım yani, inşallah ekimin sonucunda da aynı memnuniyeti yaşarım.