Saç Ekimi Sonuçları
Vayy Burkay bey siz yaşıyor muydunuz? Tamam anladık saçlarınız çok güzel oldu ama arada gir siteye, 2 foto at. İnşallah kardeşim sağ ol.
Fön çekmekle meşguldüm , kusura bakma.Saçlar askerden sonra anca toparladı son resimleri attım bir fark yokki bende.ama önceki sonuçta çok iyi olmuş görmeyeli bunla birlikte efsane olur. Dönorün maşallahı varmış
Kardeşim hayırlı olsun bu ekimle istediğin sonucu alırsın inşallah
Hayırlı uğurlu olsun ekim defterini açmamak üzere kapatırsınız inşallah. Revizyon ekimlerinde süreci bilerek ve belli beklentilerle gidildiği için kafadaki şablona göre bir sonuç bekliyor insan sanırsam. İnşallah beklentilerinizin de üstünde bir ekim olur, takipte olacağım
Hayırlı olsun hocam benimde ekimim var 11inde bu ekibe inşallah hayırlısıyla sıra bende beraber takip ederiz süreçleri artık
Hocam 3. ekiminiz hayırlı olur inşallah.Özel bir sebebi yoksa;2.ekimi Şahin bey’de karar kılıp,3.ekiminizde adres değiştirmenizde etkili olan düşüncelerinizi merak etmiştim.
Sağ olun, çok teşekkür ediyorum. Burada yazmıştım sebebini, bakabilirsiniz. https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=5714.360