Saç Ekimi Sonuçları
Abi hayırlı olsun, ekimin dağılımı cidden guzel duruyor sakal rezervinde iyi cikarmişlar 2900 ciddi guzel bir rakam seyreklik probleminin irtadan kalkacağını düsünüyorum. İnşAllah yüzün gülecektir.
Ön taraf için evet % 90 oranında seyrekliği gider düşünüyorum ben de ama vertex maalesef namümkün. Vertex'in de % 50'si kapanırsa başarı sayarım % 60 ve üstü ise çok çok başarılı olur. Yorumun için teşekkürler.
aynen; vertex zor bölge; yoğun ekimlerde bile başarı oranı düşük. kanlanmayı sağlamak, iyi bakmak, takviyelerle desteklemek şart.
ustat hayirli olsun. ilk yikama resminde nerdeyse hic kabuk yok. bu ekim teknigi ile alakali sanirim manuel alim yapilip ,kalem teknigi ile mi ekiliyor, rica etsem biraz detay verebilirmisin?
ücret biraz yüksek değil mi yaklaşık 3 bin greft için?
kardesim ekimin hayirli olsun greft sayisi iyi cikmis sevindim adina insallah guzel olucak saclar bol sabir dilerim☺
inşallah sonuç çok güzel olacak, merakla ve heyecanla sonuçlanmasını bekleyeceğim.ayrıca bizim gibi açık alanı fazla olanlar için de ışık tutacak bir konu. beklediğinden de daha iyi bir sonuç alman dileğiyle dostum
Hayırlısı olsun Sonnyto ,Şaşkaza foruma yanlışlıkla girdim , konunu gördüm.Enseden ve Sakaldan güzel greft çıkmış bence ,inşallah güzel sonuçlacak.Şimdi konuyu görünce bende bir acaba sorusu başladı