Ekilmeden önceki donörün kuvvetli değil. Alındığı söylenen grefte bakarsak donörünüzün oldukça seyrelmiş olması gerekir ama öyle bariz bir seyreklik yok. Bir yandanda neden fazla söylesinler ki diye kendi kendime soruyorum. Şimdiye kadar cıkan saçlarına bakıyorum oldukça seyrek tabiki bir de güneş ışınığında, açık havada görmek gerek. Onun daha da seyrek görüntü vereceği kanısındayım. Sonuç olarak ;
1- Ektikleri saçlar çıkmış ve azda olsa çıkacak.
2- Donör alanınız hırpalanmadı bu çok önemli.
3- Ekim beklentilerinizi karşılamadı evet haklısınız.
4- Ödediğiniz ücretin karşılığı bu kesinlikle değil.En fazla can sıkan tarafı bu olacaktır ki ödediğin miktar gerçekten ülke şartlarında kolay kazanılacak bir para değil.
5- Saç yapınıza, açık alana bakarak bir ön çalışma yapmışlar sonucun az çok böyle olacağını tahmin etmeleri ve size bu konuda telkinde bulunmaları gerekirdi. Eğer bunu yapmayıp biraz abartılı bir şekilde memnun olacağınız söylendiyse tamamen ticari davranmışlar diye yorum yapabilirim.
6-Son olarak tüm bunlara rağmen bu ekim sadece seni değil bizide mutlu etmedi istediğimiz bu değildi vaat ettiğimizde bu değildi deyip ücretinizin önemli bir bölümü iade edilebilir. Ya da ikinci bir ekim daha yapılıp ondan ücret alınmaz ama sonucun mutlaka tatmin etmesi gerekir. Yoksa buda birşey değiştirmez.
En son söylediğimi yaparlarsa belki şunu diyebilirsin donörüm hırpalanmadı, ekilenler beni aman aman mutlu etmedi ama yüklü bir ücrette ödemedim der canınıda pek sıkmamış olurdun.
Hepsi kendi düşüncem yanlış bulanlar olabilir saygı duyarım.SAYGILAR