Sloocer sen bu foruma insanların umutlarını baltalamaya mı geldin kardeş? Hangi konuda baksam adam sen şöyle düşünüyosan ektirme sen böyle istiyosan ektirme sen şunu yapma bunu yapma. Arkadaşım insanlar ekim operasyonunu zaten en üst seviyeyi düşünüp yaptırmalı. Ben sadece kapatsın diye yaptıracaksam veya yaptırayımda kapanmasın ama ben buna razı olayım diye olacaksa ekim operasyonu diye bişey neden var? Adamın operasyonu başarılı değil, sen geliyosun beklentiniz şuysa ektirmeyin.
Aslında sorularına hiç cevap yazmayacaktım ama saygısızlık gibi anlaşılır endişesi ile kendimi cevap vermek zorunda hissettim.
1.sorunun cevabı: hayır baltalamaya değil uzunca bir süre araştırma yapan, akabinde Ekim yaptırmış biri olarak, senin gibi ekimin ne olduğunu bilmeyen daha önce Ekim yaptırmamış , yaptırmayı bırak gerçek hayatta Ekim yaptılmış onlarca insanın saçlarını 1m yakınında bile bulunmamış, elleyip dokunup incelememiş, sadece çok yanıltıcı olabilecek fotoğraflar sayesinde Ekim hakkında ön bilgiye sahip olan Arkadaşlara tecrübelerimi aktarmak için burdayım.
2.sorunun cevabı ise:normalde 30-40 bin greftten oluşan saçlı bölgedeki açıklığını 5 bin greft ile ancak kapatsın diye Ekim yapılır.nw 7 seviyesindeki saçtan çok büyük beklentilere girmek ,çok extrem bir durum yok ise hastayı üzer.
Son olarak sen zaten Ekim yaptıracak ise hemen karar verme. Çok analiz et canlı örnekler git gör, dokun , elle öyle karar ver, yoksa sende mutsuz olabilirsin.
Bunu nerden mi anladım? Ekte bir konudaki yorumundan çıkarttım.