Herkese merhaba öncelikle gry09 nickli arkadaşın bahsettiği kişi benim ekimim gerçekleşti şimdi şöyle bahsedeyim size bu bölerek alma mevzusunu. Öncelikle şunu belirteyim sadece özgün düşüncelerimi söylüyorum. Şimdi arkadaşlae herkesin kafasını karıştıran bu mevzuyu bana göre herkes yanlış anlamış. Bölerek alma mevzusu işte size 4500 graft dediler ama 3500 alıp aldıktan sonra dışarıda 3lü 4lü vb graft leri dışarda bölüp 4500 e çıkarıyolar gibi bir düşünce var sanırım insanlarda öyle bir şey yok onu söyleyeyim çünkü ekimim yapılırken gözümün önünde alındıktan sonra tek tek hepsi sesli bir şekilde kaçlı olduğu okunarak sayıldı grup grup tabi. Bölerek alma mevzusu şu diyelim donörünüzde 4lü bir graft var ve ordan 4 ünüdr çekip alsalar 1 graft çekmiş sayılacak ama bakılıyor mesela 3ü kesilip 1 saç teli orda bırakılıyorki donörde kötü gözükmesin ve sonuç olarak yine 1 graft çekilmiş sayılıyor. Şu mevzu var ekim alanına 4 ü alınıp ekilse tabikide daha fazla bir kapatıcılık olur ama bu seferse donörünüz nasıl gözükür bunuda düşünün saç teli yine sizde kalıyor ayrıca bunuda unutmayın derim ben.