Bu ekime iyi diyenler Suna bi baksınlar açıklık ve greft sayısı aynı on çizgi daha geride ayarlanmış bizde bu on çizgiler neden bu kadar iddialı çiziliyor anlamiyorum yabancı ekimciler hep daha geriden ve dar çiziliyor
https://www.baldtruthtalk.com/threads/13149-Results-of-Norwood-6-hairloss-FUE-transplant-by-Dr-Reddy-4703-grafts
Bide bu ekimi begenmeyenler ekim yapmasın diyen uzmanlarımiz var bence 4000 grefti 3000 TL ye eken kasaplarınızda ekim yapıp çıkan 3-5 telle tatmin olmaya devam edin
Kardes sidik yarısı ise amacın bilemiycem, o işleri ben pek beceremem.Uzman degilim sadece biraz realistik olmanız gerektiğinden bahsediyorum.
Ben yine tekrarlıyorum dediğimi, senin linkte gönderdigin Ekim sonucu beklentisi ile Ekim yaptıran arkadaşlar Ekim falan yaptırmasın, psikolojiyi bozar, oturur ağlar.
Gidip en uç ornekleri esas alıp , aynı beklentiye girmek doğru birşey değil. Daha iyisi herzaman vardır herişte olduğu gibi bu iştede ama gidipte efsane ekimleri esas alırsa aynı sonucu beklersen çok üzülürsün.
İstiisnaları degil genel ortalamayı esas al ki, sonra kapı kapı dolaşıp peruk arama.
Ekimcinin beceriksizliği başarısızlığı garantiler ama becerikli eller herzaman Başarılı bir sonucu elde etmeye yetmeyebilir.Donorün yapısı, metabolizma farklılığı bu işte çok büyük rol oynar.
Senin linkten 2 foto paylaşıyorum, fotolardaki alanlar hiç Ekim yapılmamış olan alanlar, buna rağmen yoğunluk farkını görebileceğini umuyorum.Bu arkadaşın donorü ve saç kalitesi zaten max.seviyelerde, ekimin dışında finast a da güzel cevap vermiş saçlar bu hastada.
Zamanla sende öğrenirsin umarım , aradan zaman geçsin , forumlarda araştırmalarına devam et, hem Ekim hakkında bilgi edinirsin, hemde amacı sadece bilgi paylaşımı olan insanlarla nezaket çerçevesinde nasıl konuşulur onu öğrenirsin.