Saç Ekimi Sonuçları
hocam resim için teşekkürler. sizin hiç saçınız yoktu üstlerde o yüzden sizin ekim bana göre normal ilerliyor. size göre durum nasıl,klinik ne diyor, saçları kestiriyor musunuz? taranacak duruma geldi mi ön hat?
Alıntı yapılan: gry09 - 02 Nisan 2017, 22:50:40hocam resim için teşekkürler. sizin hiç saçınız yoktu üstlerde o yüzden sizin ekim bana göre normal ilerliyor. size göre durum nasıl,klinik ne diyor, saçları kestiriyor musunuz? taranacak duruma geldi mi ön hat?Saçlar taranıyo evet ama evde kendim tarıyorum insan içine çıkılmaz öyle seyrek çünkü klınikle 1 aydır görüşmedim ioh ekimcileri olarak hepimiz sonradansırma gibi olmayı bekliyoruz
Merhaba arkadaşlar.Siteden faydalanmış biri olarak operasyon sonucumu paylaşmak istiyorum.Uzun süreli araştırmalarım ve görüşmelerim sonucu iohair saç ekim merkezinde ekim yaptırmaya karar verdim.ilk görüşme için saç ekim merkezine bile çekinerek gitmeme sebep olan bir açıklığa sahip bir kişi olarak süreçten oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim.görüşmemizde size ekim yapamayız ya da finasterid kullan sonra gel gibi umut kırıcı söylemlerle karşılaşmadığım için çok mutlu oldum ve daha sonrasında operasyon planlaması Elif hanım tarafından yapıldı.iki seçenek sunuldu birincisi tüm açıklığı kapatma ancak sıklıkta azalma ikincisi ise frontline ve midline hatlarına çalışıp daha sık bir görüntü elde etmek üzerineydi.ben zaten görüşmeye gitmeden önce ikinci seçeneği kafamda belirlemiştim o yüzden çok fazla düşünmeden ikinci seçeneğe yöneldim ve ertesi gün hemen ekim tarihi için Çağla hanımdan randevu aldım.sürecin başından sonuna Çağla hanımla irtibat halinde oluyorsunuz gerçekten çok sıcak ve ilgili kişiler hiç resmi bir ortam havası yaşamadım sürekli kendi fikrinizi beyan edebileceğiniz rahat bir ortam sunuyorlar.süreç toplam 4 gün sürdü.1.gün ekim planlaması ve ön çizgiye ekip ile birlikte karar verdik. 2.ve 3. gün operasyon gerçekleşti.4.gün ise ilk yıkama yapıldı ve sonrasında evime döndüm.süreç 2 gün 08.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşti ve sadece öğle yemeği için ara verildi.