Gönderen Konu: 29.10.2019, Serkan AYGIN 3600 greft, ön bölge ekimi  (Okunma sayısı 17781 defa)

royal

• Full Member
Ynt: 29.10.2019, Serkan AYGIN 3600 greft, ön bölge ekimi
« Yanıtla #30 : 06 Kasım 2019, 23:11:45 »
kabuk işi kişiye göre birkaç gün oynayabilir. merak edilecek bişey yok. nemlendirici çok iyi oluyor onu sürekli kullanın. arada sprey olarak su da sıkabilirsiniz.  ekim alanına özellikle 10 gün sürtme hareketi yapılmaması iyi olur. tampon hareketlerle uygulamaların yapılması lazım. genelde 7. günden sonra kökler tamamrn tutunmuş oluyor denmekte heryerde. zarar görmeleri çok düşüyor böylece... ben losyon süreken üstten sıkıp kafamı sağa sola çevirip dağıtıyordum. 1 hafta dokunmadım. şampuanı köpürtmek için de niveanın yüz temizleme köpüğünü kutusuna su şampuan koyup onla köpürttüm :) dönör ağrısı bende olmadı. bu konuyu sordunuz mu kliniğe. ödemin inmesi için bol su için. tuzu azaltın çok farkeder. riskli zaman geçtikten sonra işler değişiyor. hafif masajlar yapılması kanlanma olmasına yardımcı oluyormuş. ekim çok sık yapılmış biraz fire verse bile çok iyi olacaktır bence... hayırlı olsun

Erhan Malatya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 06 Kasım 2019, 23:33:22 »
kabuk işi kişiye göre birkaç gün oynayabilir. merak edilecek bişey yok. nemlendirici çok iyi oluyor onu sürekli kullanın. arada sprey olarak su da sıkabilirsiniz.  ekim alanına özellikle 10 gün sürtme hareketi yapılmaması iyi olur. tampon hareketlerle uygulamaların yapılması lazım. genelde 7. günden sonra kökler tamamrn tutunmuş oluyor denmekte heryerde. zarar görmeleri çok düşüyor böylece... ben losyon süreken üstten sıkıp kafamı sağa sola çevirip dağıtıyordum. 1 hafta dokunmadım. şampuanı köpürtmek için de niveanın yüz temizleme köpüğünü kutusuna su şampuan koyup onla köpürttüm :) dönör ağrısı bende olmadı. bu konuyu sordunuz mu kliniğe. ödemin inmesi için bol su için. tuzu azaltın çok farkeder. riskli zaman geçtikten sonra işler değişiyor. hafif masajlar yapılması kanlanma olmasına yardımcı oluyormuş. ekim çok sık yapılmış biraz fire verse bile çok iyi olacaktır bence... hayırlı olsun
Yorumunuz için teşekkürler. Yarın 10. Gün inşallah. Süreç ilerledikçe dedikleriniz oluyor. Donör ağrısı da zamanla geçer umarım.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 06 Kasım 2019, 23:53:09 »
12. Günden itibaren hafif masaj yaparak yıkamam söylendi. İlk 10 gün dokunmak istemiyorum. Zira saç köklerinin zarar görmemesi açısından.
Dokunmak istemiyorum diye bir şey yok, size nasıl yıkama yapacağınız gösterilmedi mi? Kabukları o kadar tutmayın sakın. Kabuklar köklerin nefes almasını engeller. Köklerin yerleşme süresi max 72 saat. Ondan sonra bas çek yıkama yapabilirsiniz sıkıntı yok.

Csils

• Full Member
« Yanıtla #33 : 07 Kasım 2019, 01:19:05 »
Geçmiş olsun Erhan kardeş, aynı gün, aynı yerde ekim yaptırmışız. Dün kabukları döktüm, rahatladım. Bepanthol losyon aldınmı? Günlük 1-2 kere kullanman gerekiyor. Losyonu sürdüm, bir saat bekledim, yavaş yavaş parmak uçlarıyla kenarlardan başladım kabukları dökmeye. Zaten hissedersin, kendini belli eder. Arkadaşların dediği gibi hava alması iyi olur

Erhan Malatya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 07 Kasım 2019, 01:32:15 »
Geçmiş olsun Erhan kardeş, aynı gün, aynı yerde ekim yaptırmışız. Dün kabukları döktüm, rahatladım. Bepanthol losyon aldınmı? Günlük 1-2 kere kullanman gerekiyor. Losyonu sürdüm, bir saat bekledim, yavaş yavaş parmak uçlarıyla kenarlardan başladım kabukları dökmeye. Zaten hissedersin, kendini belli eder. Arkadaşların dediği gibi hava alması iyi olur
teşekkürler kardeşim. Umarım hepimiz için sonuç hayırlı olur. Bana verilen hairmd nemlendirici ve şampuan ile pharmason marka solüsyon. Her gün  önce hairmd nemlendiriciyi donör bölgesi ve ekilen bölgeye gerektiği karar sürüyorum. Bir saat sonra da şampuan ile yıkıyorum. Ekilen bölgeye sadece elimle tampon yaparak köpük sürüyorum. Donör bölgeye ise masaj yaparak köpürtüyorum. Sonra da tazyikli olmayacak şekilde duruluyorum. Gün içerisinde bir iki sefer de pharmason ile ekilen bölgeyi nemlendiriyorum.

Erhan Malatya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 07 Kasım 2019, 01:35:07 »
teşekkürler kardeşim. Umarım hepimiz için sonuç hayırlı olur. Bana verilen hairmd nemlendirici ve şampuan ile pharmason marka solüsyon. Her gün  önce hairmd nemlendiriciyi donör bölgesi ve ekilen bölgeye gerektiği karar sürüyorum. Bir saat sonra da şampuan ile yıkıyorum. Ekilen bölgeye sadece elimle tampon yaparak köpük sürüyorum. Donör bölgeye ise masaj yaparak köpürtüyorum. Sonra da tazyikli olmayacak şekilde duruluyorum. Gün içerisinde bir iki sefer de pharmason ile ekilen bölgeyi nemlendiriyorum.
bana dediğin markada ekstra bir nemlendirici vermediler. Ayrıca bu işlemi sadece bir kere yapmam söylendi. Son olarak görünüşe göre bugünden itibaren dökülecekmiş gibi duruyor kabuklanma. Çünkü kabuk tabakası baya yukarıda duruyor artık.

Csils

• Full Member
« Yanıtla #36 : 07 Kasım 2019, 09:47:00 »
İlk iki hafta yapılması gerekli olanları yazılı vermeleri lazım. Oradada yazıyor bepanthol losyon, kabukları yumuşatıyor. Ben gratis'den aldım, eczanelerdede olur. Bugün onu al ve dene, kabukları saç yönlerine doğru dökmeye çalış.

Erhan Malatya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 10 Kasım 2019, 13:11:19 »
Merhaba arkadaşlar, bugün 12. gün ve nihayetinde 10. Günden itibaren yıkama esnasında kabuklara hafif hafif dokunarak Kabuk dökme işlemini tamamladım. Arkadaşların da dediği gibi kabuk dökümü sırasında kabukla birlikte bazılarında saçın gelmesi insanın canını sıkıyor. Her ne kadar kök olmadığını bilsemde. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca bir haftador “propecia” kullanıp kullanmama konusunda araştırma yapıyorum. Bir iki doktora ve eczasıyla sordum ve ciddi yan etkilerinin olduğu söyleniyor. Öte yandan ekim merkezim kullanmam konusunda tavsiyede bulunuyor. Hatta doktorum bile sözde bu ilacı uzun zamandır kullanıyormuş. Ayrıca Koray Erdoğan’ın da bu ilacı hastalarını kullandırdığını duydum. Yani anlayacağınız çok kararsızım. Üst bölgemdeki saçlar çok zayıf olduğu için ayrıca kullanmam gerektiği söylendi. Lütfen yardımcı olurmusunuz. “Hintel” sizin yorumunuzu da merak ediyorum.

Erhan Malatya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 10 Kasım 2019, 13:12:06 »
Bu da önden çekim

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 10 Kasım 2019, 13:19:37 »
Finas yan etkileri biraz abartılıyor bence. Al 1 kutu kullan, yan etkisi olduğunu düşünürsen bırakırsın. İlk 2 hafta cinsel isteksizlik yapar, herkese yapıyor normal olarak. O dönemde bırakma ama. En az 1-2 ay kullan, sonra düzene girer cinsel arzu.

Csils

• Full Member
« Yanıtla #40 : 10 Kasım 2019, 13:59:17 »
Kabuk dökümü sonrası görüntü, yönler ve ön çizgi güzel Erhan kardeş. Hayırlı sonuçlarımız olur inş

Erhan Malatya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 10 Kasım 2019, 14:05:28 »
Kabuk dökümü sonrası görüntü, yönler ve ön çizgi güzel Erhan kardeş. Hayırlı sonuçlarımız olur inş
Teşekkürler kardeşim. Umarım hepimiz için öyle olur. Propecia için ne söylersin? Kullanacak mısın? Ben bir paket alıp kullanmak istiyorum arkadaşın dediği gibi. Eğer bir sıkıntı görürsem anında bırakacağım.

Erhan Malatya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 10 Kasım 2019, 14:07:49 »
Finas yan etkileri biraz abartılıyor bence. Al 1 kutu kullan, yan etkisi olduğunu düşünürsen bırakırsın. İlk 2 hafta cinsel isteksizlik yapar, herkese yapıyor normal olarak. O dönemde bırakma ama. En az 1-2 ay kullan, sonra düzene girer cinsel arzu.
Galiba öyle yapacağım kardeşim. Sen kullanıyor musun? Kullanıyorsan eğer sende yan etki yaptı mı?

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 10 Kasım 2019, 14:24:09 »
Galiba öyle yapacağım kardeşim. Sen kullanıyor musun? Kullanıyorsan eğer sende yan etki yaptı mı?
Ben 3 senedir kullanıyorum, ilk 2 hafta etkisizlik yaptı. Onun dışında pek problem olmadı. Proscarı 4'e bölüp kullanıyordum, artık 5'e bölüyorum. Dediğim gibi ben de büyük bir yan etki yapmadı ama kişiden kişiye de değişebilir bu durum. 1 kutu kullanmakla kalıcı yan etki olmaz, al kullan ciddi şekilde etkilediğini düşünürsen bırakırsın.

BizdeIrsi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 10 Kasım 2019, 14:34:52 »
hocam geçmiş olsun ben de 30.10da ektirdim kısmetse ben de bugün dökmeyi düşünüyorum yavaştan nasıl döktünüz? aıkçası biraz da korkuyorum zarar verir miyim diye

Facebook Twitter Instagram