Maddeler halinde sıralayabilirim kardeşim;
1) Gerek randevu sırasında gerek ekim sırasında gerekse ekim sonrasında aklınızdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırıyorlar.
2) Randevu almanızdan başlayarak ekim sonrası evinize gidene kadar en az 10 kişi ilgilendi ve bir yıl boyunca ilgilencek olan bir danışan görevlendiriyorlar sizler için.
3) Ben de sizler gibi araştırma yaparken en hassas olduğum konulardan birisi donör bölgeye nasıl davrandıkları ve çizimin nasıl olacağı sorularıydı. Ancak fotoğrafta da görüleceği üzere şu an için bir problem yok çok şükür. Kaldı ki beni Serkan hocaya yönelten en önemli etkenler bunlardı.
4) hoca beni ilk randevuda ve ekim şurasında görüp muayene etti ve planlamayı yaptı. Ekimi yapan ekip gayet profesyoneldi.
5) Hoca sizinle konuşurken gayet gerçekçi bir yaklaşımla sizin istediğinizden ziyade olabilecek olanın üzerine konuşuyor ve size bunun nedenlerini tek tek anlatıyor. Ben en azından böyle bir izlenim aldım.
Şimdi konuyu özetlemek gerekirse; bu konu çok hassas bir konu olduğu için benim size tavsiyem randevu alıp bir görüşün derim. Zira ben öyle yaptım ve ondan sonra ekim oldu. Şu an için hiçbir sıkıntım yok. Gördüğüm manzaradan da memnunum. Ayrıca hiç ağrım, sızım ve miğde bulantım yok. Belki de benim bünye ile alakalı bir durum bilemiyorum. İleride de iyi bir sonuç alırım inşallah. Zaten forumdan belirli dönemlerde sonuçlarımı benim gibi saç mağduru olan siz değerli arkadaşlarımla paylaşacağım:) umarım biraz anlatabilmişimdir, ama dediğim gibi illa ekim yapmanıza gerek yok. Bence bir randevu alıp görüşün derin size:)