Gönderen Konu: Ne olur yardım edin intihar edecem  (Okunma sayısı 13216 defa)

isyancı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ne olur yardım edin intihar edecem
« : 07 Ekim 2016, 18:53:47 »
Slm abilerim 24 yasindayim son 4 yildir egzamayla su lanet sac dokulmesi derdini cekiyorum.bende yasama sevinci birakmadi saclarim cok gurdu.simdi on tarafi oldukca seyreklesti yarim kel oldum.Beni uzun sure gormeyen arkadaslarim saclarina ne oldu boyle diyorlar o derece.hayatim mahvolmus moral bozuklugunda disari cikamiyorum sosyal hayat sifir.Hergun aglamaktan cildirmak uzereyim.alisamiyorum bu degisime.sizler nasil kaldirabildiniz bu lanet derdi.Artik son noktadayim hap atip intihar edecegim.son care bi buraya yazayim dedim.bu arada forumu uzun suredir takip ediyorum sac ekimlerinin cogu sıklık acisindan tatmin edecek goruntu olusturmuyor .Bisiler soyleyin ne olur kendimden vazgectim.arkamda gozu yasli aile birakmak istemiyorum ama baska biseyde aklima gelmiyor:(:(:(((

can29

• Ziyaretçi
Ynt: Ne olur yardım edin intihar edecem
« Yanıtla #1 : 07 Ekim 2016, 19:08:09 »
bu durum okadar senı mafedıcek kadar kotu degıl gozunde cok buyutmussun gayet basarılı ekımcıler var tum sorunu ortadan kaldırıp cok mutlu olmanı saglıcak olmeyı dusunucene bıraz para bırıktırıp en ıyısıne gıdersın kurtulursun dostum ..

bonedriven

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 07 Ekim 2016, 19:24:30 »
bir psikiyatr ile görüssen daha bence daha iyi olur.

isyancı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Ekim 2016, 19:42:08 »
bir psikiyatr ile görüssen daha bence daha iyi olur.
Psikiyatr ne yapacak saclari mi geri ki getirecek? Bundan baska ne soylerse hicbir degisim olmayacak cok uzgunum

isyancı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Ekim 2016, 19:44:58 »
bu durum okadar senı mafedıcek kadar kotu degıl gozunde cok buyutmussun gayet basarılı ekımcıler var tum sorunu ortadan kaldırıp cok mutlu olmanı saglıcak olmeyı dusunucene bıraz para bırıktırıp en ıyısıne gıdersın kurtulursun dostum ..
Yorum yaptigin icin tskr ederim abi ekimciletin bi ortasi yok en iyileti bile tatmin edecek sonuclar cikaramayabiliyor.boyle olursa ne yapacam o zmn.ayrica utaniyorum ekim yapmaktan cevrde hic yapan yok kulaga uzak geliyor.bende takmak istemiyorum abi ama olmuyor insan aynaya bakamiyor korkudan yemin ederim cok lanet bisey

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Ekim 2016, 20:21:03 »
Kardeşim dur bi sakın ol. Saçları sıfıra vur dur iki veya 3 numara sakal yap. Birde vücut yap. Takma kafana bu kadar. Daha fazla dökülür. Biraz böyle dene

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Ekim 2016, 20:22:48 »
B3n öyle yapıyorum kellik biraz kamufulaj oluyor. Dene bence bir.

isyancı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 07 Ekim 2016, 21:13:05 »
Kardeşim dur bi sakın ol. Saçları sıfıra vur dur iki veya 3 numara sakal yap. Birde vücut yap. Takma kafana bu kadar. Daha fazla dökülür. Biraz böyle dene
Koseyim ben sakallarim cok seyrek ve bazi yerlerde tek cikiyor ayrica verem hastasiyim yani cok zayifim kas yapamam.hem kel olacam diye uzulmuyor muyum neden gidip 2 numaraya vurup kel olayim.bunu kaldiramam bu duruma nasil alisilir bilemiyorum

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Ekim 2016, 21:18:18 »
Kardeşim kellik farklı birseydir saçı kazitmak farklı birşey. Bir dene kafan yuvarlak ise çok yakışır bence.

isyancı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 07 Ekim 2016, 21:23:45 »
Kardeşim kellik farklı birseydir saçı kazitmak farklı birşey. Bir dene kafan yuvarlak ise çok yakışır bence.
Yardimci olmaya calistigin icin cok sagol gercekren mutesekkürûm malesef kafam yuvarlak degil uzun diklemesine:(

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 07 Ekim 2016, 21:50:16 »

ben senden daha kötü durumdayım kendimi eve kapattım sapka kullanıyorum uzun süredir
saçlarıda kazıttım  bekliyorum bir bakarsın bir tedavi çıkar iğneler  ile belkide eski saçlarına kavuşabilirsin
zaten bu anlamda çalışmalar var

düşün 10 sene önceki saç ekimleri ile şimdiki saç ekimleri arasında dağlar var zaman geçtikte illah karşına
secenek çıkar ben bu kötü durumda iken intiharı hiç düşünmedim askere gidip  biraz bu duruma alışmak istiyorum
yapamazsan ektireceğim

valla ben ikilinin saçlı hallerini görmedim   :) saç verseler istemezler belkide
kıyaslama yapmıyorum ama isteseler saç ektirebilirler hemde en iyi yerde

isyancı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 07 Ekim 2016, 22:35:54 »

ben senden daha kötü durumdayım kendimi eve kapattım sapka kullanıyorum uzun süredir
saçlarıda kazıttım  bekliyorum bir bakarsın bir tedavi çıkar iğneler  ile belkide eski saçlarına kavuşabilirsin
zaten bu anlamda çalışmalar var

düşün 10 sene önceki saç ekimleri ile şimdiki saç ekimleri arasında dağlar var zaman geçtikte illah karşına
secenek çıkar ben bu kötü durumda iken intiharı hiç düşünmedim askere gidip  biraz bu duruma alışmak istiyorum
yapamazsan ektireceğim

valla ben ikilinin saçlı hallerini görmedim   :) saç verseler istemezler belkide
kıyaslama yapmıyorum ama isteseler saç ektirebilirler hemde en iyi yerde

Destegin icin tesekkur ederim .Nasil bir tedavi cikabilir ki kardes.sac ekimi bence mucize birsey degil ki var olan bolgeden alip baska yere koyma peki var olan bolge yeterli degilse bu insanlarin sucu ne.Bence bu derdin caesi bulunamaz.yil olmus 2016 birde bilim derler daha bu sorunu cozemiyor.en kotusu de ne biliyor musun insanin elinden bisey gelmiyor ben verem hastasiyim uzun suredir tedavi goruyorum tum kilomu kaybettim ama hic moralimi bozmuyor en azindan savasiyorum bu hastalikla pes etmiyorum ama bu sac lanetine karsi savasiyorsun hangi tedaviyi ilaci kullansan bos cok sey denedim.artik umudum kalmadi

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 07 Ekim 2016, 22:45:00 »
Kardeşim ben türkiye deki haberlere güvenmem. Yok saç aşısı  yok saç prp si yok şampuan çıktı kellik çare oldu hepsi hikaye amaç türkiye saç sektörünü canlandırmak.

Bbc bir haber yapmış ,sac dökülmesi kellik ne olacak diye. Kardeşim kelligin neden olduğu hangi hormonların hangi hücrelerin hangi genetiğin neden olduğu bulundu. 15 yıl öncesi bu bile bilinmiyordu. Şimdi sıkı dur bu ise japonlar ve koreliler de attı. Hatta japonya da kel fareler kök hücre ve genetik tedavi ile saclandirildi. Avrupa da çok büyük araştırmalar gelişmeler var. Bbc haberine göre 15 yıla kadar kellik diye birşey kalmayacak diyorlar. Çünkü kelligin neden olduğu çözüldü amaç tedavi geliştirmek. Evet saç ekimi var ama büyük boşluklar doldurulamiyo

isyancı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 07 Ekim 2016, 23:07:33 »
Kardeşim ben türkiye deki haberlere güvenmem. Yok saç aşısı  yok saç prp si yok şampuan çıktı kellik çare oldu hepsi hikaye amaç türkiye saç sektörünü canlandırmak.

Bbc bir haber yapmış ,sac dökülmesi kellik ne olacak diye. Kardeşim kelligin neden olduğu hangi hormonların hangi hücrelerin hangi genetiğin neden olduğu bulundu. 15 yıl öncesi bu bile bilinmiyordu. Şimdi sıkı dur bu ise japonlar ve koreliler de attı. Hatta japonya da kel fareler kök hücre ve genetik tedavi ile saclandirildi. Avrupa da çok büyük araştırmalar gelişmeler var. Bbc haberine göre 15 yıla kadar kellik diye birşey kalmayacak diyorlar. Çünkü kelligin neden olduğu çözüldü amaç tedavi geliştirmek. Evet saç ekimi var ama büyük boşluklar doldurulamiyo
Kardes haberin linki var mi ben gormedim boyle bi haber.walla artik kim el atiyosa atsin uzaya gittiler su lanet derdi cozemediler daha.Bilimin isi gucu silah uretil insanlarinin birbirini nasil daha cabuk ve daha cok oldurecegini gostermek

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 07 Ekim 2016, 23:15:49 »
sertac93 türkiyede o aptalca haberlere bakmıyorum reklama ve para tuzağı hepsi biliyoruz

Histogen ve Replicell gibi  firmalar bu alanda çalışmaları var takip etmek isteyenler
forumda arkadaşlar araştırma yapıyolar

http://www.sacimindoktoru.com/48-sac-dokulmesi-sac-ekimi-hakkinda-yeni-arastirmalar-ve-gelismeler/

yaşın genç bende 25 yaşındayım bu forumda bu konularda araştırma yapan arkadaş 2-3 yıl daha beklememi önerdi
herhalde denekler üzerindeki çalışmaların sonuçlarını bekliyor 

bende herşeyi asker dönüşüne bıraktımm

Facebook Twitter Instagram