Gönderen Konu: KAYSERİ SİMETRİ ( 4500 greft ekimi )  (Okunma sayısı 4105 defa)

Seco

• Yeni üye
  • *
KAYSERİ SİMETRİ ( 4500 greft ekimi )
« : 29 Ekim 2019, 21:02:20 »
Merhabalar 29 ekim yani bugün 4500 greft ekimi gerçekleşti Aşama aşama  fotoğraflarla paylaşım yapicam ekim kayseri simetri estetik merkezinde gerceklesti ekimi sayin murat hoca ile Oğuz hoca gerçekleştirdi kayseride yaşıyorum istanbulda ekim yaptirmayi dusunuyordum bi arkadasin ektirip çok memnun kalmasi ile simetri estetik merkezinde murat hoca ile ekimi gerçekleştirdik ilgi, alaka ve bilgilendirme çok iyidi memnun kaldim fazlasi ile bu konuda donör bölgemin cok iyi olduğunu yüksek kok kalitesine sahip oldugu söylendi alinan greftlerin biraz uzun olmasi ekimi yapan arkadaşları biraz zorladi fakat saolsunlar oldu bittiye getirmediler en cok bundan memnun kaldim dedigim gibi aşama aşama paylaşımlarla sizden de yorumlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler 🙏🏼 İlk gün bugün

ahmetrts

• Hero Member
Ynt: KAYSERİ SİMETRİ ( 4500 greft ekimi )
« Yanıtla #1 : 29 Ekim 2019, 21:09:34 »
Hayırlı olsun konu yanlış yere açılmış

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Ekim 2019, 21:09:37 »
çok ilginc kaç numara punc kullandı bunlar kafa derınle bırlıkte ekmışler greftleri
Global Moderator

Seco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 29 Ekim 2019, 21:35:13 »
En kalin punc kullanildi cunku saç köklerinin çok kalın ve uzun olduğu söylendi hintel ustad 😊

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 29 Ekim 2019, 22:09:11 »
En kalin punc kullanildi cunku saç köklerinin çok kalın ve uzun olduğu söylendi hintel ustad 😊

saçların kalın olsada en kalınına gerek yok baya saç derini söküp almışlar umarım donör çok hasar almaz

hayırlısı olsun kardeşim
Global Moderator

Seco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 29 Ekim 2019, 22:13:33 »
Teşekkürler dostum senin fikrin onemli benim icin donör bolgenin resminide yuklicem ilerleyen zamanda ekim nasil duruyor on cizgi falan fikrini söylersen sevinirim 👍🏼

matamata

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 29 Ekim 2019, 22:23:12 »
saçların kalın olsada en kalınına gerek yok baya saç derini söküp almışlar umarım donör çok hasar almaz

hayırlısı olsun kardeşim
Hintell kalın punch kullanmak greftlere zararı en aza indirir mi? Hayırlı olsun bu arada inşallah en güzel sonucu alırısınız.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Ekim 2019, 22:24:34 »
Greftlere zarar vermez donörü biraz hırpalar
Global Moderator

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 29 Ekim 2019, 23:00:56 »
verteksi hiç ekmeselerdi olurdu bir kaç bir şey serpiştirip bırakmışlar onun dışında ekim için yorum yapabilmek için erken kabuk dökümü sonrasını görmek lazım.
ekimin hayırlı olsun.

Lion

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 29 Ekim 2019, 23:01:51 »
çok seyrek bırakmışlar tepe alanı ve bır de o beyaz beyaz deri midir?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 30 Ekim 2019, 00:44:41 »
Tepeden pek bişy bekleme , seyrek olmuş.
Greftlerin epiteli çok büyük gözüküyor ama ben punch ile alakalı olduğunu düşünmüyorum . Dokunun yağlı olması + içersinde bekletilen petrilerde fazlaca beklemiş ve suyu fazla basmışlar o yüzden mantar gibi duruyor, difüzyon ile şişmiş epiteller.
Umarım güzel sonuç alırsın, ön çizgi tasarımını beğendim

Seco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 30 Ekim 2019, 11:04:26 »
Tepeden pek bişy bekleme , seyrek olmuş.
Greftlerin epiteli çok büyük gözüküyor ama ben punch ile alakalı olduğunu düşünmüyorum . Dokunun yağlı olması + içersinde bekletilen petrilerde fazlaca beklemiş ve suyu fazla basmışlar o yüzden mantar gibi duruyor, difüzyon ile şişmiş epiteller.
Umarım güzel sonuç alırsın, ön çizgi tasarımını beğendim
Teşekkürler hocam şuan ilk günüm gece hic agrim olmadi fakat surekli sirt ustu yatmada sorun yasadim alışık olmadığım icin ilk yikamadan sonra aticam resimleri cumartesi günü ozaman daha netlik kazanir sanirim

Seco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 30 Ekim 2019, 11:08:18 »

hayırlısı olsun kardeşim

İnsallah fazla hasar almamıştır bende bakamadim ilk yikamadan sonra paylasim yapicam resimleri sanirim ozaman daha sağlıklı yorumlar alabilirim

Seco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 02 Kasım 2019, 12:58:10 »
İlk yikama bugun gerceklesti 4.gun fotograflari paylaşıyorum degerli yorumlarinizi bekliyorum 👍🏼

Seco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 06 Kasım 2019, 23:22:51 »
8. Gün resimlerini yüklüyorum donör bölge ile birlikte değerli yorumlarinizi bekliyorum

Facebook Twitter Instagram