bu saça bu yaşta ekim olmaz
Abi tavsiyelerin nedir peki ?
kardeşim yaşın küçük ve görülüyor ki o kalan saçlarında dökülecek.
eger şimdi ektirirsen var olan saçlara girmezler aralara sepelerler.5 yıl sonra ise var oln saçların dökülür bu sefer yine kötü görünüm olur.ektirmek istersin ama bu seferde dönör alanında fazla greft kalmamış .
tahminimce senin var olan saçların 5 yıla kadar dökülür.iyi bir doktorla güzel bir planlama şekliyle ekimini yaptıtrırsın.hem teknoloji 5 ıla kadar büyük yol alır cok daha güzel bir ekim yaptırırsın.yaşın genç anlıyorum seni saçın olsun istiyorsun veya şimdi saçım olmayacak 30 yaşında olsa ne olacak diyorsundur şimdi içinden.saç her yaşta lazım ben 33 yaşındayım 35 yaşı bekliyorum.
bu arada da boş durmuyorum hem para biriktiriyorum hemde araştırma.
Abi dediklerine katılıyorum ama benim saçlar 2 yıldır dökülmüyor böyle kaldı. Tabi ilerisi için kesin birşey yok dökülür veya kalır. Kalır diyorum çünkü babamın saçları da böyle belki genetik dökülmem ona çektiyse.
Abi bence bir 20 yıl daha aynı teknoloji ile devam ederler. Minoxil bulaşmak istemiyorum bırakınca eskisinden daha kötü oluyormuş. Ne yapayım kafam çok karışık.
daha yaşın 23 kardeş dökülecek o saçlar.babanın sacı senin ki gibi olabilir.git babanın 23 yaşındaki saçlarına bak şu anki senin saçını 10 katlar.
teknoloji 20 yıl böyle kalırmı kardeş biz sürekli takip ediyoruz.kalem teknigi cıkalı kaç zaman oldu daha.
günden güne degişiyor o da teknoloji.
ben fikrimi söyledim sadece istersen git yaptır.
son karar senin.
sordun bizde dogruları söylemeye calıştım.
ha benim dogru bildigim başkasına yalnış gelebilir.