Ektirecek arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla 6 aylık ekim serüvenimi anlatayım. Ekim bittikten sonra 5 gün boyunca antibiyotik, kortizon aldım. Ekimin ertesi günü bandaj çıkartıldı, pansuman ve iyilrşmryi hızlandırmak amacıyla lazer tedavisi yapıldı. Ekim yerlerini nemlendirmek amacıyla gündr 2 kere sürmem amacıyla Pharmaozon diye bakım yağı verilmişti onu bitene kadar kullandım. Ekimin 3. Günü evde ilk yıkamamı bepantol losyon ve sebamed repair ile gerçekleştirdim. Yıkama esnasında losyon kalıntısı kalsa da öyle bıraktım saça herhangi bir baskı yapmadım. Ilık ve dökme suyla yıkama işlemini gerçekleştirdim. 18. Gün günlük yıkamam bittikten sonra sabah akşam 3’er fıs minoksil günde bir tablet propecia ve 2 tablet priorin almaya başladım. Propeciayı yan etki yaşadığımdan bir kutu kullandım bitince bir daha almadım. Aldığım 3 kutu priorin bittikten sonra içeriği daha güçlü olduğundan xpeciaya başladım. Saçlarımı haftada 2-3 kere ilk yıkamadan kalan sebamed repair ile yıkamaya devam ediyorum. İntenette de araştırdığım kadarıyla şöyle bir saç yıkama alışkanlığı geliştirdim: saçımı tazyiksiz musluk altında ılık suyla ıslattıktan sonra şampuanı elimde köpürtüyorum ve saçıma ovalamadan yumuşak dokunuşlarla yediriyorum. 2-3 dk bekledikten sonra duruluyorum ve doğal kurumaya bırakıyorum. Bikaç haftaya minoksili günde bir kez 3 fısa düşürecem. Artık saçların çıkımı büyük oranda gerçekleştiğinden 2 ayda bir foto paylaşımı yapacam. Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım