Valla haklısın dostum da nw6-7 düzeyinde kel olanlara da ekim olayı çok sıkıntılı ya özellikle dönor bölgeside kaliteli değilse ekilince çok kötü duruyor kel olması çok daha iyi yani. Yoksa tepede seyrek de olsa saç varsa ekim en iyisi protezin bi ton derdi var sonuçta hem de masraflı birşey. Şahsen ben protezin son çare olarak kullanılabileceğini düşünüyorm
evet hocam dedigin gibi son çare protez.
eger ekım sansı varsa mutlaka ekım yapılmalı. bak bunu ben sölüyorum ailemle protez sac yuzunden kavag eden ben
annemler felan hep ektır kurtul derdi. ben de ekılınce bu sekılde sıklık oluyomu felan diye kavga eder dururdum.
ta ki youtube da bi saç ektıren abımız video koymustu , harika bi sonuc almıs. dedim neden olmasın , sonra bu forumu buldum allaha sükür.. cok güzel gerçekten cok iyi sonuclar gördüm (buna sende dahilsin) dedim ki demekki oluyomus yani o zaman ektırelım
ben hep çim adam gibi olunuyo sanırdım hep seyrek oluyo sanırdım ama olmuyo işte hep güzel olma ihtimalide varmıs.
dedigim gibi protez cok sık evet ama işte insan özgüven kaybını protezde daha cok yasıyor ınan bana. toplum ıcınde fark edilme durumu felan olunca bide aaa peruk mu takıyosun dendigini dusunsene
işte gördük kullandık ailenın bi kere daha haklı oldugunu anladık
en cok da buna yanıyorum gene başıma kakıyolar söz dınlemedın dıye
ama gerçekten öyle yanı ne varsa ınsanın kendınde var.