Saç Ekimi Sonuçları
Kişiden kişiye değişmekle beraber dediğiniz doğru ama bazı durumlarda adamın açıklığı çok fazla, saçları ince telli, dönor bölgesi zayıf ekiminden sırma gibi saç bekliyor sonrada niye olmadı diye trip atıyor. Böyle durumda hoca napsın ancak bir yere kadar sonuç alınıyor. Ben açıkcası bu forumu uzun zaman boyunca takip edip kendi saç yapımı ve açıklığımı da göz önüne alarak fiyat kalite olarak en iyi olduğunu düşündüğüm Serkan Aygında karar verdim. Ekimden önce muayenede alın yapım küçüklüğümden beri geniş olduğundan alın çizgimin çok önde olmasını da istemedim. Benim için önemli olan doğallık ve sıklıktı. Doğru seçimleri yaparak ve operasyon sonrası gerek forumun gerekse hocanın önerdiği bakımlarla tahmin ettiğimin de ötesinde 3-4 ayda sonuç aldım diyebilirim.
teşekkür ederim yaklaşık bi ay önce günde yarım tablet aldığım propeciayı bıraktım. Şu an günde 2 tablet xpecia Ve sabah akşam 3’er fıs minoxil sprey kullanıyorum
5 ay için harika bir sonuç
minoksili bırak finasterid e geç bence.Minoksil ekimden sonra damarları açıp kanlanmada çok güzel işe yarıyor ama uzun süreli kullanımda döngüye sokuyor saçları ve dökülüyorlar.
minoksili uzun süre kullanıp bırakanlarda minoksile başlamadan öncesine göre daha çok saç kaybı görünüyor.ekilen saçlarda ise biraz da genetikle alakalı.dht ye hassassa onlar da hızlıca dökülür.
Hayırlı olsun,Priorin i ne kadar kullandınız ve neden xpecia ya döndünüz?
Forumda gördüğüm en iyi gelişmelerden bunun sonucunun ne olacağı şimdiden belli hayırlı olsun
ben yerinde olsam 1 ay içinde bırakırdım kademeli azaltarak gene de sen bilirsin. 1.5 sene çok uzun bir zaman.