donor bolgesinde yeterli sac yok, zaten ayni yone dogru siklastirma yapilirsa istedigim sey olmus olmuyor.
o nedenle ekilen saclarin alinip yeniden yon verilerek ekilmesi gibi bir operasyon hakkinda bilgisi olan arkadaslar varsa tecrubelerini aktarmalarini rica ediyorum.
ekılenn saç alınır ama baska bır bölgeye ekılmez .. ekerım dıyenede guvenme
Hz Ali nin bir sozu var bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin diye zaten ekilen sac alindiktan sonra oraya nasil kanal acilicak birdaha ? Senin soruna gelince kardesim duzeltme operasyonu yapan usta ekimciler var bir kere ekim yapmissin ikincide ayni hatayi yapma iyi biryere git donor kapasiten iyiyse duzelir saclarin.
evet bir kac arastirma yaptim, ilgili greftler alinip tekrar dogru yonde ekiliyor diyorlar.
zekeriya kul'u dusunuyorum ama online randevu icin sitesinden basvuru yaptim dun, hala cevap gelmedi bakalim.
Hocam yaş kaç? Fotoğraf yükleyebilir misin? En azından buradaki insanlarda fikir sahibi olup fikir verebilsin
hocam su an fotograf koyamiyorum pek musait degilim simdilik, ama zaten fotolarda pek belli olmuyo dik olanlari kisalttigim icin. bu da karisik bir goruntuye sebep veriyor. yasim 28. donor alan sikintili oldugundan pek bulasmak istemiyorum oraya. hem de ilerde kenarlar daha da acilirsa ekilen bolgeyle acilan yerler arasinda aciklik olmasin, oraya kullanirim diye dusunuyorum. siklastirma sansim pek yok o yuzden.