Arkadaşlar selamlar herkese. 23 Ekim Çarşamba günü Dr. Serkan Aygın' ın saç ekim merkezinde muayene olup aynı gün ekimimi yaptırdım. Öncesinde çok endişe etmiştim nerede yaptırsam ne zaman yaptırsam diye, ağrı sancı durumu da gözümü çok korkutuyordu, Ankara' da yaşadığım için Serdar Gökrem ve Fehmi Arman arasında kalmıştım ama Serkan hocaya ektirenlerin sonucunu görünce bende ona ektirmeye karar verdim. Çekincesi olan arkadaşlara için; hiç acı hissetmedim hatta ekimin büyük bir bölümünde uyudum. 316' sı sakaldan olmak üzere toplam 3.800 greft ekildi. İlgi alaka çok iyi, muayene olduğum yer Cevahir AVM nin karşısında bir iş merkezinde, ekim ise Koç Üniversitesi Hastanesinde yapılıyor. Serkan hoca ön hattı belirledi, biraz sohbet ettik ardından kan testi ve akabinde ekime gittim.Diğer muayene olduğum tüm ekim merkezleri gibi Serkan hocada 2 aşama ekim önerdi, fotolardan göreceğiniz üzere çok fazla açıklık mevcut saçlarımda. İkinci ekimi 8-9 ay sonra yaptırmayı düşünüyorum (hocada en azından 8 ay beklememi önerdi). Ekimden sonraki gün pansuman için gittim, bana ya lazer ya da PRP yaptırabileceğim söylendi, tercih sizin ama hoca lazeri öneriyor dediler bende lazer yaptırdım. PRP veya Saç mezoterapisi yaptırmayı düşünüyorum ama hangisini ne zaman yaptırmalıyım hiçbir fikrim yok. PRP & Mezoterapi & Önerilen ilaçlar ve ekimim hakkında tecrübeli arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz. Öncelikle ekim öncesi fotoğraflarımı ekliyorum.
Önerilenler;
İlk 2 hafta Boyunca --> Bepanthol Losyon (Normal-Yağlı Ciltler) --> Ekim ve donör alana
--> Sebamed Repair Şampuan --> 3. gün itibariyle
--> Pharmaozon --> 2. Gün itibariyle ekim bölgesine
Ekim sonrası 18. gün itibariyle --> Priorin Biyotin Kapsül --> 1 yıl boyunca
--> Minoxil %5 Sprey --> 18 ay boyunca