Gönderen Konu: Sizce ekim yaptırmalı mıyım?  (Okunma sayısı 1463 defa)

Sırmasac60

• Full Member
Sizce ekim yaptırmalı mıyım?
« : 26 Ekim 2019, 12:44:13 »
30 yaşındayım suan saçları korumak amaclı xpecia ve biotin kullanıyorum. Sizce ekim yaptırmalı mıyım yoksa daha dökülmem devam ettiği için beklemeli miyim? Önerebileceğiniz saç ekim merkezi var mıdır? Verebileceğim fiyat en fazla 12 bin tl civarı.

BayX

• Hero Member
Ynt: Sizce ekim yaptırmalı mıyım?
« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2019, 16:44:31 »
Bence beklemeyin yaptırın derim

Sırmasac60

• Full Member
« Yanıtla #2 : 27 Ekim 2019, 00:07:17 »
Eyvallah hocam teşekkür ederim önerin için

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 27 Ekim 2019, 00:42:30 »
bencede ektir ama var olan saçlarının arasına ekim yapmasınlar .ayrıca verteks için dermorollerda kullanabilirsin .expecia ve biotin dökülmeyi engellemez hocam .dermaroller ve minoxille aslında çok iyi sonuç alırsın ama minoxil bağımlılık yapar sonra dahab kötü olabilir .sen en iyisimi bence ektir saçsız ne kadar çok kalırsa deri daha kötü oluyor sonra ekim içinde elverişsiz oluyor saçlar çok çıkmıyor  o yüzden bekleme fazla bence.

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 27 Ekim 2019, 06:03:50 »
Bekleme bence de ektir

Sırmasac60

• Full Member
« Yanıtla #5 : 27 Ekim 2019, 12:51:24 »
Ankara da ikamet ediyorum 12 bin civarı bütçem var sizce bu fiyat aralıgında en iyi bulabileceğim ekim yeri neresidir? Ankara olması sart degil gerçi bu konuda önemli aslında sart degil diyorum ama bilgimde yok yasadıgın sehir dışında bir yerde ekim yaptırmanın zorlugu var mıdır?

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 27 Ekim 2019, 14:44:22 »
Daha ne bekleyeceksin kardeş ektir gitsin

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 27 Ekim 2019, 19:00:28 »
Gereken cevapları almışsın
Ara 12 bin TL ye merkezide bulursun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 27 Ekim 2019, 19:24:01 »
Ektirebilirsin ama tepe 1 ekimle zor kapanır iyi bir planlama gerek senin için.
Global Moderator

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 27 Ekim 2019, 19:37:12 »
İyi bir hekimle çözülür, ektir dostum
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Sırmasac60

• Full Member
« Yanıtla #10 : 28 Ekim 2019, 13:22:49 »
Beaestetik clinic sizce nasıl görüştüm diamond fue tekniği kullanıyorlarmış belli bir greft vermediler ama ön bölgenizi kapatıp sıklaştırcaz dediler.Tepe bölgesi için eğer greft fazla cıkarsa orayı hafif kapatabiliriz dendi. İgf serumu önerdiler. Aslında konusması beni cok ikna edici oldu sizler ne düşünüyorsunuz Bilgehan aydın girmiyormus 6 kişilik bir ekip yapacakmış en fazla 5 saat sürecek dediler.Ankarada yaşıyorum sehir dışında yaptırmanın zorlugu var mıdır? Aydınlatırsanız çok müteşekkir olurum.

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Ekim 2019, 14:12:08 »
Beaestetik clinic sizce nasıl görüştüm diamond fue tekniği kullanıyorlarmış belli bir greft vermediler ama ön bölgenizi kapatıp sıklaştırcaz dediler.Tepe bölgesi için eğer greft fazla cıkarsa orayı hafif kapatabiliriz dendi. İgf serumu önerdiler. Aslında konusması beni cok ikna edici oldu sizler ne düşünüyorsunuz Bilgehan aydın girmiyormus 6 kişilik bir ekip yapacakmış en fazla 5 saat sürecek dediler.Ankarada yaşıyorum sehir dışında yaptırmanın zorlugu var mıdır? Aydınlatırsanız çok müteşekkir olurum.
Senin bütçene en uygun ekimci Serdar Gökrem. Hem Ankara'da.

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 28 Ekim 2019, 14:49:14 »

Bu kliniğin Forumdaki sonuçlarını incele bence

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #13 : 28 Ekim 2019, 15:16:56 »
Dostum  ekim olur yanlız   ekim yapmadan  saçlarını küvetlendir . 9 ay finasteride  kulan  sonra ekim yap  ekim olunca da 9 ay devam et bırak  bu sekilde ekim yaparsan  eğer seni mutlu  eder . Sonuç. Not : Saç ekim  merkezi  iyi araştırma  yap forum için de

Sırmasac60

• Full Member
« Yanıtla #14 : 28 Ekim 2019, 15:37:13 »
Xpecia ve biotin (günde bir tablet) kullanıyorum. Sizce bırakıp finasterid e geri mi dönmeliyim. Daha önceden finas kullandım fakat yan etkilerini düşününce bırakmaya karar verdim.

Facebook Twitter Instagram