Gönderen Konu: ESTEPERA  (Okunma sayısı 11148 defa)

coffick

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ESTEPERA
« : 06 Ekim 2016, 23:28:45 »
ankarada oturmama rağmen gaza gelip esteperayla görüştüm ve anlaştım.bir yıl arayla iki defa ekim yapıldı.birincide 4500, ikincide 4000 greft ekildi.ama ikisinde de sonuç yok denilecek kadar az.ne arayan var ne de soran.ekim yapılana kadar her şey güzel.sonrasında ilgi alaka sıfır.kesinlikle tavsiye etmiyorum

Said

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ESTEPERA
« Yanıtla #1 : 09 Ekim 2016, 19:49:02 »
Resim koyma fırsatınız var mı, kötü olmus ya 8500 greft ne demek, ensede sac birakmamiaslar

messi2016

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Ekim 2016, 22:05:55 »
ankarada oturmama rağmen gaza gelip esteperayla görüştüm ve anlaştım.bir yıl arayla iki defa ekim yapıldı.birincide 4500, ikincide 4000 greft ekildi.ama ikisinde de sonuç yok denilecek kadar az.ne arayan var ne de soran.ekim yapılana kadar her şey güzel.sonrasında ilgi alaka sıfır.kesinlikle tavsiye etmiyorum

resimleri gönderebilir misin bende merak ettim hakikaten sonucunu

imampilic

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Kasım 2017, 09:42:52 »
bu arkadasimiz resim paylasabilirmi oncesi ve sonrasi icin...bu firmaya bende ekim yaptiracamda yakin zamanda...simdiden tskler..

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Kasım 2017, 23:21:33 »
Fotoğrafsız iddialar ciddiye alınmaz dostum lütfen fotoğraf paylaşır mısın

muratkaya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 30 Kasım 2017, 14:32:23 »
evet valla haklısın o kadar para veriyoruz en başta herkes takibinizi yapacaz diyor ama parayı aldıktan sonra kimse umursamıyor. ben istanbulda yaptırdım 5000 greft haziranda hala düzenli arıyorlar saç ekimi önemli geri dönüş yok çünkü

muratkaya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 30 Kasım 2017, 14:33:14 »
evet valla haklısın o kadar para veriyoruz en başta herkes takibinizi yapacaz diyor ama parayı aldıktan sonra kimse umursamıyor. ben istanbulda yaptırdım 5000 greft haziranda hala düzenli arıyorlar saç ekimi önemli geri dönüş yok çünkü

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Aralık 2017, 19:02:51 »
Fotograf paylaşınız detaylı kanıtlayınız aksi taktirde asılsız sayılıp konu silinecek
Global Moderator

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 30 Eylül 2018, 03:38:35 »
Şuan asılsız bir sonuç olarak kalmış malesef

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 29 Ocak 2019, 02:11:01 »
Bu estepera saç ekimi merkezi ile ilgili bilgisi olan biri varmı acaba ?bu gün tercüman bir arkadaşla konuştum tesadüs esteperadan açıldı konu öve öve bitiremedi üç beş ispanyolun resmini gösterdi bana biraz ektireyim diye gaza getirmeye çalışıyor gibi geldi madem böyle bir yer var ve bu kadar başarılı burda neden orada ektiren hiç yok yanlışmı düşünüyorum acaba olmazsa bir öngörüşme yaparım belki.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #10 : 29 Ocak 2019, 15:48:05 »
Bu estepera saç ekimi merkezi ile ilgili bilgisi olan biri varmı acaba ?bu gün tercüman bir arkadaşla konuştum tesadüs esteperadan açıldı konu öve öve bitiremedi üç beş ispanyolun resmini gösterdi bana biraz ektireyim diye gaza getirmeye çalışıyor gibi geldi madem böyle bir yer var ve bu kadar başarılı burda neden orada ektiren hiç yok yanlışmı düşünüyorum acaba olmazsa bir öngörüşme yaparım belki.

sorunun icinde cevabini vermissin aslinda, bu platform okadar yararli ve faydaliki . denizde kum misali olan sac ekim yerlerini burada arastirdinmi dogru yerlerin sadece sayili oldugunu görürsün.
bu merkezinde iyi veya kötü oldugunu bilmiyorum ama sunu biliyorum maceraya hic gerek yok .

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 29 Ocak 2019, 17:34:15 »
valla hocam bu forum Türkiye deki ve Türkiye ye gelip ektiren yabancılar için bir nimet bu forum da olmayan saç ekim merkezine güvenmem babam yapsa onada güvenmem bu kadar net kendine güvenen merkezin burda sonuçları olur

ki zaten bu foruma araştıran insanlar gelir araştıran insanlarda abuk sabuk yerlere gıtmez o yüzden bu forumdaki merkezlerin tercih edilmesi gerek

coffick

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Eylül 2019, 01:34:01 »
kusura bakmayın uzun zamandır girmediğim için yazamadım buyrun resimler inanmayan varsa özelden telefon numaramı yollayabilirim görüntülü olarak da bakabilirler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 25 Eylül 2019, 14:29:10 »
operasyon resimleriniz duruyor mu
Global Moderator

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 25 Eylül 2019, 23:04:18 »
toplamda 8500 greft çöp olmuş yazık olmuş gerçekten .estepera dediğiniz yer ankaradamıydı acaba ismi bir garipmiş .

Facebook Twitter Instagram