Gönderen Konu: Saç ekimi tavsiyelerinizi bekliyorum  (Okunma sayısı 1592 defa)

Resen

• Jr. Member
  • **
Saç ekimi tavsiyelerinizi bekliyorum
« : 25 Ekim 2019, 22:57:25 »
Herkese iyi akşamlar. 30 yaşındayım 5 yıldır saçlarımın çoğu döküldü, son bir yıldır ise saç dökülmemde belirgin bir azalma var. Forumu bir kaç aydır takip ediyorum burdan bir arkadaşın saç ekimini beğenmem üzerine ilgili kliniğe gittim orda bulunan yetkili saç dökülmen tamamen durduğunda yaptırman daha iyi olur birkaç yıl ertele dedi, bu konuda ilk kez işi bilen birine danıştım ve açıkçası kafam karıştı. Bu noktada fotoğraflarımdan ekim için müsait olup-olmadığını yorumlar mısınız

Ayrıca bazı başarısız saç ekimlerinde var olan saçlarda dökülüyor bu durumun sebebi nedir?saç ekiminde nekroz vakasıyla karşılaşmamak için ne yapmak lazım ve son olarak 6 bin tl bütçe için tavsiye edebileceğiniz saç ekim merkezleri nerelerdir?

Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Kerimm34

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi tavsiyelerinizi bekliyorum
« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2019, 01:01:07 »
seni ekim olmaz diye geri gönderen ekim merkezini gerçekten merak ettim mahsuru yoksa yazarsan sevinirim  kardeşim.
bence ekim olur dökülmeyi beklememin bir anlamı yok .
dökülmeyi beklersen sonrasında ekilen saçlar daha çok belli oluoyor sırıtıyor ve zor bir hal alıyor bence.tam kel durumda ektiripte kimin saçı güzel olmuş.
düzgün bir yerde ektirirsen senin görüntün güzel olur ekim sonrasıda saçın dökülmez üstelik nekrozda olmaz.önemli olan doğru yere karar verip şansını hat safhada tutman yoksa gerisi teferruat.sana önerim saç ektir ama mantıklı düzgün bir yerde ektirmen.ektireceğin yer yeterki insana ve işine değer veren bir yer olsun bunuda ön görüşmelerde anlarsın .aslında sana şu ekim olmaz diyen yerede ektirebilirsin adamların maddi kaygısı yokmuş baksana  :) bence iyi ve başarılı bir yer olmalı.

geceumudu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 26 Ekim 2019, 02:36:55 »
Bence müsait sayılırsınız. Ekim merkezi durumun daha da netleşmesi için beklemenizi tavsiye etmiş. Burada ekim merkezi öncelikle kendi adına daha olumlu sonuçlar ortaya koymak için böyle bir karar almış. Çünkü ekim sonrası süreçte kendi güçsüz saçlarınız iyice seyrekleşecek ve sizde ekimin başarısız olduğu izlenimi uyanabilecek. Şöyle düşünelim var olan 2'ye 2 eklersek sonuç 4 olur, 1 çıkarırsak 3 kalır. 2 den 3 e ulaşırız. Var olan 2 beklersek 1 e düşer, 2 eklersek sonuç 3 olur. Her iki durumda da sonuç 3'tür ama 2 den 3 e göre 1 den 3 e ulaşmak bizi ve ekimimizi yorumlayan insanları daha fazla tatmin eder. "Ayrıca bazı başarısız saç ekimlerinde var olan saçlarda dökülüyor." demişsiniz. Şöyle ki genetik olarak dökülmeye kodlanmış saçlar zaten güçsüz oluyor, ekimdeki şoklar bu güçsüz saçların erken dökülmesine neden olabilir. Ancak unutulmaması gereken bu güçsüz saçların zaten ileride de dökülecek olmasıdır. Ekim olsun ya da olmasın bu saçlar hormonlara karşı daha duyarlı olup vadesi yettiğinde gidicidir.

Resen

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 26 Ekim 2019, 05:06:05 »
@kerimm34 yorumun için teşekkür ederim, ekim merkezinin adını yanlış anlamalara vesile olmasın diye mesaj olarak atayım kardeşim saç ektirmeye dair ise bende seninle aynı fikirdeyim bu yüzden kasım ayı içinde yaptırmayı düşünüyorum.

İstanbulda yaşıyorum saç ekimi için 6 bin tl civarı bütçe ayırdım, tavsiye edebileceğin yerler varsa önerilere açığım ayrıca benim için kapatıcı bir ekimde tahmini kaç greft gider fikrin var mı

Resen

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 26 Ekim 2019, 05:20:48 »
@geceumudu hocam yorumda sayıların olduğu kısmı okuyunca bir an ales sorusu gibi geldi 😊 vakit ayırdığınız için öncelikle teşekkür ederim. Tiroid hormonum dengesiz bu yüzden mevcut saçlarımın korunması ve kalıcılığı için tedbir almam lazım saç ekimi olsun olmasın dediğiniz gibi kalan saçlar da gidebilir bunun için takviye kullanmaya başlayacağım.

geceumudu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 26 Ekim 2019, 12:56:49 »
@geceumudu hocam yorumda sayıların olduğu kısmı okuyunca bir an ales sorusu gibi geldi  vakit ayırdığınız için öncelikle teşekkür ederim. Tiroid hormonum dengesiz bu yüzden mevcut saçlarımın korunması ve kalıcılığı için tedbir almam lazım saç ekimi olsun olmasın dediğiniz gibi kalan saçlar da gidebilir bunun için takviye kullanmaya başlayacağım.

tiroid saçları etkiler ancak sizde testosteron hormonu kaynaklı erkek tipi dökülme de var sağ ve sol açıklıktan belli olduğu üzere. Tiroide çare bulabilirsiniz ancak testosteron kaynaklı dökülmenin ekim haricinde "kalıcı" çözümü yoktur. Yukarıda bundan bahsettim özellikle. Evet sayılarla somutlaştırmak istedim  ;D

Resen

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 30 Ekim 2019, 07:18:29 »
-fotoğraflarda görüldüğü gibi bu açıklığa kapatıcı bir ekim için tahmini kaç greft olmalı ?
- Var olan saçlar zarar görmesin diye dhı mı tavsiye edersiniz, yoksa fue de olsa farketmez mi?
- tepe bölgesinede ekmelerini tavsiye edermisiniz ?

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 30 Ekim 2019, 12:49:54 »
önden başlayarak orta tepeye kadar 3000 greft yeterli olur hocam.
Vertexe ekim yaptırma şimdilik procapil yada minoxil dene sonuç alırsın bence.

Resen

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 02 Kasım 2019, 14:56:00 »
@Kerimm34 fotoğrafımı yolladığım bi ekimci 4500 greft dedi

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 03 Kasım 2019, 17:53:44 »
4500 fazla bu saça

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 04 Kasım 2019, 08:39:42 »
Minoxil olayına girmeyin derim bırakınca olandan da olursunuz

Resen

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 04 Kasım 2019, 19:39:42 »
@BayX proscar da bırakınca kayıp oluyor mu minoxildeki gibi

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #12 : 04 Kasım 2019, 22:06:12 »
Sac dökülmesi  genetikse eğer   saç  ekim  yapmadan 6 ay kullanmanı tavsiye  ederim  finasteride  proscar  .  6 ay sonra  saç ekim  yaptırdıktan  sonra   8 ay devam  eder bırakırsin  bu sekilde  olursa eğer  çok iyi sonuç alırsın   

Resen

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 05 Kasım 2019, 21:07:05 »
Teşekkür ederim, son olarak bu açıklık için fue mi dhı yöntemini mi tavsiye edersiniz

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 15 Kasım 2019, 23:20:00 »
Nekroz vakasıyla karşılaşmaman için iyi ekimcilere gitmen lazım. Açıklığının çoğunluğunun önde olması avantaj. İyi bir ekimciye gidersen açıklığının yüksek oranda kapatılacağını düşünüyorum. Bir ekimci önerme işi etik olmaz. Esma Serkan Tetik çifti benim beğendiğim ekimcilerden, ki ben de onlara ektirdim ama onlara git demem etik olmaz. Her şeyden önce her saç ekiminin tutmama olasılığı var ve bu vebal altına girmek istemem. Bu olasılık ekimcilerin kalitesine göre yükseliyor/azalıyor. Bu saça ekim olur, onu sıkıntı yapma. Forumdaki konulara göz gezdirmeni tavsiye ederim.

Facebook Twitter Instagram