Gönderen Konu: clinic expert 5500 greft  (Okunma sayısı 17245 defa)

hhhalil

• Full Member
Ynt: clinic expert 5500 greft
« Yanıtla #75 : 10 Şubat 2020, 21:40:22 »
139 günümüz hali. ya arkadaşlar benim süreç zayıf gidiyor 5 ayımıza yaklaştık yani. urolojide hormon testi yaptırdım hormon testimde testosterondegerlerim baya düşük çıktı. bunun saçların dökülmesinde yeteri kadar beslenmemesı zayıf kalmasının nedeni olabilir mi.

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 10 Şubat 2020, 23:00:57 »
şaka yapıyor olmalısın heralde  :) ekimin gayet başarılı bir seyirde ilerliyor .
ürolog testesteron seviyesini yukarı çekmek için herhangi bir öneri yada ilaç falan yazmadımı.

beyoglu

• Full Member
« Yanıtla #77 : 10 Şubat 2020, 23:25:46 »
4.5 aya göre forumda izlenimlerime dayanaraktan konuşuyorum bence gayet iyi ilerliyor.Kaldi ki söylediğin 6 ayin dolmasına da henuz 40 gün var.7.aydan sonra bir anda patlayan ekimlerde gördüm forumda.Kisacasi stres yapma gayet iyi ilerliyorsun. :)

hhhalil

• Full Member
« Yanıtla #78 : 10 Şubat 2020, 23:45:27 »
şaka yapıyor olmalısın heralde  :) ekimin gayet başarılı bir seyirde ilerliyor .
ürolog testesteron seviyesini yukarı çekmek için herhangi bir öneri yada ilaç falan yazmadımı.

virigen testocaps 40 mg ilacı yazdı. 1.5 ay öncede testoresyon testini de yapmıştım ogünde düşük cıktı. ozamanda virigen testocaps 40 mg ilacını yazdı 1 ay kullandım bir sonuc alamadım. bugünkü yaptırdığım test yine az çıktı yine aynı ilacı yazdı. sigortanın karşılamadığı doktor ile eczane olarak anlaştıkları bitkisel ürünler var onları tavsiye ediyor ve onlarda 250 tl den başlıyor. hormon test de testosteron düşüklüğü bende başka sorunlarda yaşatıyor. o sorun söylenemez burda

Oyanbuyan

• Full Member
  • Ektirince Kendime KELdim
« Yanıtla #79 : 10 Şubat 2020, 23:58:52 »
İstiyorsunuz ki saçlar pat die 3 ayda fışkırsın ama malesef öyle bi dünya yok.Bazılarında oluyor ama 100 de 5 ve saç yapısıyla alakalı birşey.6.Ayın dolmasını beklemelisin.
KeLtoş

Alpha

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 11 Şubat 2020, 00:22:27 »
virigen testocaps 40 mg ilacı yazdı. 1.5 ay öncede testoresyon testini de yapmıştım ogünde düşük cıktı. ozamanda virigen testocaps 40 mg ilacını yazdı 1 ay kullandım bir sonuc alamadım. bugünkü yaptırdığım test yine az çıktı yine aynı ilacı yazdı. sigortanın karşılamadığı doktor ile eczane olarak anlaştıkları bitkisel ürünler var onları tavsiye ediyor ve onlarda 250 tl den başlıyor. hormon test de testosteron düşüklüğü bende başka sorunlarda yaşatıyor. o sorun söylenemez burda

testesteron değerlerin kaç çıkıyor referans değerleriyle birlikte buraya yazabilirmisin .

hhhalil

• Full Member
« Yanıtla #81 : 11 Şubat 2020, 00:57:52 »
testesteron değerlerin kaç çıkıyor referans değerleriyle birlikte buraya yazabilirmisin .

Testin sonucu

hhhalil

• Full Member
« Yanıtla #82 : 11 Şubat 2020, 01:00:35 »
4.5 aya göre forumda izlenimlerime dayanaraktan konuşuyorum bence gayet iyi ilerliyor.Kaldi ki söylediğin 6 ayin dolmasına da henuz 40 gün var.7.aydan sonra bir anda patlayan ekimlerde gördüm forumda.Kisacasi stres yapma gayet iyi ilerliyorsun. :)

Stres durumu var. Kafada takıntılarda var.

hhhalil

• Full Member
« Yanıtla #83 : 11 Şubat 2020, 01:07:03 »
İstiyorsunuz ki saçlar pat die 3 ayda fışkırsın ama malesef öyle bi dünya yok.Bazılarında oluyor ama 100 de 5 ve saç yapısıyla alakalı birşey.6.Ayın dolmasını beklemelisin.

Durumları saglik danismanlarim ile de paylasim yapiyoruz. Surecin yavas ilerlemesini kendileride soyledi. Hormon testi yaptigimi soyledim sonucu istediler onlarda hormonların duzensizliginden kaynaklandigini bizim ekimimiz ile sorun olusmafigini hormon vitamin takviye yapmami onerileri oldu. Gercekten testorasyon problemimi cozemezsem ilerleyen yillarda daha buyuk problemler cikartabilir

Woper

• Sr. Member
« Yanıtla #84 : 11 Şubat 2020, 01:23:11 »
Bu testestoron iktidarin da saclarin da belasi azi dert cogu dert orta yolu bulmak icin ugrasiyoruz

hhhalil

• Full Member
« Yanıtla #85 : 12 Şubat 2020, 17:57:14 »
Bu testestoron iktidarin da saclarin da belasi azi dert cogu dert orta yolu bulmak icin ugrasiyoruz

vallah nolcak bilmiyorum. internetden baktım ıspanak bal badem fındık zencefil İstiridye siyah üzüm karides Kuşkonmaz otu bunlar faydalı imiş. şimdilik düzenli virigien tescocaps ilacın yanında sabahları 2 kasık bal yemeye başladım. düzenli kırmızı et ve haftada 3 gün ıspanak yiyecem. baharatcı dükkanından zencefil ile kuşkonmaz otu alacam. piriç pilav ve makarnayı bıraktım. ekmeğide azaltıyorum sonrada ağır spora başlayacam. testoran az olduğu halde vücutda yağ birikimi çoğalıp kilo da aldırtıyor. testoran yağların yakmasında da faydalı imiş. genel olarak vücütun ana temel ihtiyaçlarından. mart ayında bidaha test yapacam

hhhalil

• Full Member
« Yanıtla #86 : 12 Şubat 2020, 18:01:45 »
saçları taramaya başladım. simdilik bu sekilde tarayabiliyorum. 1 sene geçtıkden sonra diğer yönlere taramaya alıştıracam bakalım tarayabilcemmi. resimlerde ekim olmadan önmceki haliminde resmini koyacam:

140. gün ekim sonrası durum

hhhalil

• Full Member
« Yanıtla #87 : 12 Şubat 2020, 18:02:43 »
bu sayfada da ekim olmadan önceki halimiz

Feys

• Full Member
« Yanıtla #88 : 12 Şubat 2020, 18:14:01 »
Kardeş herşey yolunda bence, diğer arkadaşların belirttiği gibi gelişim gösterir 12 aya kadar hatta şuan bile görüntü güzel

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 12 Şubat 2020, 19:17:33 »
Süreç olumlu gelişmiş simdiye kadar zamanla daha iyi olur
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram