Gorusune saygim sonsuz ama yorumun benim icin gecerli degil dostum. Kullandigin zaman etki gorur diyosun, ben minoxu 6 yil kullandim, döngü vs olayi var surekli kullanirsan bagisiklik kazaniyor vucut maddeyi etkisiz hale getiriyor o yuzden belirli araliklarla kullaniyorduk. Ama sacli deri 5 sene alkol, glikol turevi maddelerle muamele gorunce elastiriyetini kaybediyor. Zaten minoxidil etken maddesi kolajen liflerini bozuyor, olduruyor. Calismayi pubmed’den atabilirim. Konudan konuya atliyorum, 5. Seneden sonra gunde 3 kez de kullansam artik cikmayi birak daha kotu bi hal almaya basliyodu. Belki dedim döngudeyim yenileri cikicak ama yok. 6 sene sonra sacli deri benden bu kadar dedi heralde. Yani omur boyu kullanamazsin. Teknik olarakta her gun seni bunaltiyor. Sabah aksam ugrasmak. Hem maddi, hem manevi, hem mental olarak insani cokertiyor. Kisa donemde sonuclar guzelde uzun vadede (4-5 yil) sonra ilaclarin, solusyonlarin gercek yuzunu gormeye baslarsiniz... FDA ilac sirketlerinin taseronu gibi bir seydir. Cogu yan etkisi tolore edilmeyecek ilaclara onay verdi. Onay verilen ilaclar yuzunden modern tip yeni icatlar, ismini yeni duydugumuz hastaliklar cikiyor...