Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Eğer bir ürünle ilgili bir çok şikayet varsa orada gerçekten bir sıkıntı vardır. Peki dostum istediğine inanıp kullanabilirsin tabi ki
Ben kullanmak için konu açmadım içerik bilgisi almak için konu açtım. içeriği hakkında fikrin var mı varsa yaz yoksa o yalan bu yalan tarzı 2 sınıf yorumlara ihtiyaç yok
Şikayet eden kadar memnun olanda vardır şikayet konusu var demekle olmuyor bu işler umarım anlatabildim. Şen şikayet konusu paylaşırsın ben sana memnun olup yazan bir örnek atarım.
Bu ürünler kullanılıyor hem de baya kişi tarafından sonuç olarak bunun içeriğini tartışmak gerek. Onu kullanma bunu kullancılar dolu forumda bunlarada dikkat etmek lazım konularda.
Dip not olarak belirteyim benim serumla şunla bunla işim olmaz saçta çıkarsa kullanmam. Tek sıcak baktığım ilaç yan etkileri bazı kişilerde olsada Finasterid dir.
Bu arada Bingöllü fatih midir nedir kuşlara baktım yaptım gibi fantezi dolu bir dünyası var zeki adam önüne gelene al sat diye ürün veriyor kendi uğraşmıyor etraf satıcı doldu Forum banlıyor saolsun bunları.