Gönderen Konu: 5-6 EKİM 2016(SERKAN BEY- ESMA HN.) ANTALYA 4000 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 31370 defa)

scorp16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar daha önceden nerede ekim yaptırmam konusunda siteye yazmıştım.Siteyi didik didik yaptıktan sonra Antalya da oturmam dolayısı ile Dr.bülent bey ve gerçekten işinde profesyonel ekibiyle tanıştım.dün ve bugün olmak üzere saç ekimimi yaptırdım inşallah sonuçlarıda güzel olur yorumlarınızı merakla bekliyorum sitedeki benim gibi kararsız arkadaşlarımı bilgilendirmek için resimlerimi paylaşacağım.sitede bana yardımcı olan yönlendiren tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

Dp_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok temiz bir çaşılma. Hangi teknikle yapıldı ?

scorp16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
teşekkürler DHI kalem tekniği

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlısı olsun. Çok iyi iş çıkarmış esma hanım serkan bey bana da aynı ekip ekim yapmıştı. İyi sonuçlar almanız dilegi ile

scorp16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
çok teşekkürler Esma hn olsun Serkan bey olsun çok titiz ve temiz bir iş çıkarıyorlar.ekim sırasında sizin görüşlerinizi de dikkate alarak tam bir memnuniyet  sağlıyorlar inşallah tüm ekim yaptıranların sonuçları gönüllerine göre olur kendilerine buradan bir defa daha teşekkür ederim...

Haytata

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle Geçmiş olsun umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Kendinize iyi bakarsanız efsane olur bu ekim çok sık ekilmiş çizgide muazzam kafa yapınızla uyumlu donörde paylaşabilirmisin ? greftleri manuel mi alıyorlar ?  dhi tekniğinin kriterlerinden biri budur.

Mugivara

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun iyi ekim olmuş. bende antalyada yaşıyorum hangi hastenede bülent bey birde fiyat ne tuttu kardeşim

scorp16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle Geçmiş olsun umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Kendinize iyi bakarsanız efsane olur bu ekim çok sık ekilmiş çizgide muazzam kafa yapınızla uyumlu donörde paylaşabilirmisin ? greftleri manuel mi alıyorlar ?  dhi tekniğinin kriterlerinden biri budur.
bugun ilk yıkama yapıldı arkadaşlar yara iyileşmesinin bende çok iyi olduğunu söyledi serkan bey alımı micro motor ile çok düşük seviye de çalıştırarak yaptı esma hn.sitede araştırmalarıma göre bu konuyu esma hn.ile işlem sırasında konuşmuştuk eğer micro motor düşük devrinde kullanıldığı müddetçe manuelden farksızdır demişti kendisi işlem esnasında alım şekli de çok yavaş ve titizdi o yüzden rahatım kardeşim...

scorp16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun iyi ekim olmuş. bende antalyada yaşıyorum hangi hastenede bülent bey birde fiyat ne tuttu kardeşim
teşekkür ederim kardeşim Antalya Akdeniz şifa hastahanesinde yaptırdım ben 6000 tl ödedim..

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
geçmiş olsun şifa hastanesinde ekim yapılıyormuydu ? çok şaşırdım.hangi şubesinde yaptırmıştınız

Tarzz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR.BÜLENT KANEVETÇİ 5-6 EKİM 2016 4000 GREFT SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #10 : 09 Ekim 2016, 00:40:15 »
Hayırlı olsun kardeşim..başarılı bir ekim yapılmış..siteyi özellikle takip ediyorum.beğendiğim bir kaç isim var bunlardan biride sizin ekiminizi  gerçekleştiren ekip..sanırım  doğan beyin eski ekibi...ekimlerini incelediğimde gerçekten beğeniyorum.sizide takip edeceğim.benim için ekim çok önemli o yüzden en ayrıntılı bir şekilde  araştırmak için buradayım. Diğer aşamalarda da resimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Levent25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Ekim 2016, 01:09:17 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Yerinizde olsam finasterid kullanırdım. Yan etki yapmazsa da devam ederdim. Var olan saçlarınız ölmemiş gibi duruyor. Var olan saçlarınızı güçlendirir.  Var olan saçlar ve ekim ile güzel sonuç almış olursunuz.

scorp16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Ekim 2016, 22:25:36 »
Hayırlı olsun kardeşim..başarılı bir ekim yapılmış..siteyi özellikle takip ediyorum.beğendiğim bir kaç isim var bunlardan biride sizin ekiminizi  gerçekleştiren ekip..sanırım  doğan beyin eski ekibi...ekimlerini incelediğimde gerçekten beğeniyorum.sizide takip edeceğim.benim için ekim çok önemli o yüzden en ayrıntılı bir şekilde  araştırmak için buradayım. Diğer aşamalarda da resimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
evet ekibim çok iyiydi gerçekten hem ekim sırasında hemde ekimden sonra yapmam gerekenler hakkında bana  çok güven ve rahatlık verdiler.doğan hocanın eski ekibi olduğunu da siteden öğrendim bende  doğan hocanın şanssızlığı benim de şansım olmuş bir anlam da :) :)resimlerimi de dönem dönem paylaşacağım...

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 11 Ekim 2016, 22:31:16 »
Geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun.Aralara ekim yapılmış bazı bölgelerde.İnşallah mevcut saçlara zarar verilmemiştir.

scorp16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Ekim 2016, 22:53:24 »
Geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun.Aralara ekim yapılmış bazı bölgelerde.İnşallah mevcut saçlara zarar verilmemiştir.
DHI yönteminin en büyük özelliklerinden birinin mevcut saçlara zarar vermemesi olduğunu söylemişlerdi ekimden önce. ince ve itinalı bir çalışma yaptılar fakat sonucu hayırlısıyla hep beraber göreceğiz inşallah kardeşim...

Facebook Twitter Instagram