Gönderen Konu: 2000 greft dhi genel sıklaştırma ekimi 22/10/2019 Serkan Aygın klinik  (Okunma sayısı 11275 defa)

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şampuan olarak ekim sonrası iyi gelebilecek hangi şampuanı önerirsiniz Revita ismi çok popüler çok iyi deniliyor, yaklaşık 2 yıldır Kerastase Bain Densite Homme şampuan kullanıyorum siz ne dersiniz

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim kardeşim, Dr. Serkan Aygın da bir 7-8 ay sonra donörün durumuna göre 700-800 kök daha sıklaştırma ekimi yapabiliriz demişti, bakalım umarım tatmin edici sonuç alırım.
Rica ederim sakaldan da biraz ek yaparsa mutlu eder seni, benden 4500 alındı 600 sakaldandı

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Rica ederim sakaldan da biraz ek yaparsa mutlu eder seni, benden 4500 alındı 600 sakaldandı
Evet ama zaten bendende 600 e yakın alındı sakaldan daha fazla alınamaz diye düşünüyorum çünkü bayağı seyrekleşti, saç donörden artık ne kadar alınabilirse bakalım

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
35. gün fotoğrafları. 15. günden sonra Xpecia günde 2 kez kullanıyorum. Donör bölgesinde büyük sivilceler olmaya başladı gece yatarken yastık yüzü kan oluyor bu sivilcelerde kanama oluyor xpecia mı yapıyor acaba bilmiyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör de sivilce sebebi bazı yerlerden tekrar saç çıkmasından kaynaklı. Süreç normal seyrinde
Global Moderator

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Donör de sivilce sebebi bazı yerlerden tekrar saç çıkmasından kaynaklı. Süreç normal seyrinde
İlk ekimimde böyle birşeyle karşılaşmamıştım kardeşim, sakaldan alım yapılan yerde de çıkıyor bu büyük sivilceler, ben de xpecia yapıyor diye düşündüm. Halen kliniğin verdiği şampuanı kullanıyorum o da bitmek üzere, zaten bana 15. günden sonra kendi şampuanınıza dönebilirsiniz demişlerdi ama ben devam ediyorum kullanmaya çünkü ekilen köklerin sağlıklı şekilde tutması için tasarlanmış Hairmd clinical hair. Revita ile ilgili olumlu çok yorum var ama stoklarda bulunmuyor galiba araştırdım bulamadım. Ekimden önce Kerastase densifiue man kullanıyordum ama bir Revita değil, o yüzden bundan sonrası için nasıl bir şampuan kullanmalıyım açıkçası kararsızım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şampuan konusunda bende kararsızım henüz revitalarım bitmedi bakıcaö xpecia da sivilce yapabılır biraz kes istersen.
Global Moderator

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
pharmaozon diye bir şey veriyor  bu klinik ondan olabilirmi içeriğindeki yağlar sivilce yapıyor olabilir.

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şampuan konusunda bende kararsızım henüz revitalarım bitmedi bakıcaö xpecia da sivilce yapabılır biraz kes istersen.
Xpecia yı günde ikiden bire düşüreceğim bakalım nasıl etki edecek, teşekkürler kardeşim.

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
pharmaozon diye bir şey veriyor  bu klinik ondan olabilirmi içeriğindeki yağlar sivilce yapıyor olabilir.
Yok kardeşim pharmaozon u bırakalı nerdeyse 3 hafta olacak, sivilceler xpecia kullanmaya başladıktan sonra çıktılar

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar bir süredir paylaşım yapamadım, 100. gün itibariyle durumumu paylaşmak istedim. Takviye olarak sadece günde 1 defa xpecia kullanıyorum. Şampuan olarak da Kerastase Densifique Man kullanıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Tepe baya kapanmış maşallah süreç gayet güzel
Global Moderator

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tepe baya kapanmış maşallah süreç gayet güzel
Teşekkür ederim kardeşim, evet çok şükür süreç iyi gidiyor, umarım daha iyi olur, ikinci operasyon için yaklaşık 1000 greft daha çıkarsa tepe büyük ölçüde kapanacak ve bir kısmı da orta/öne doğru sıklaştırma olursa tatmin edici sonuca ulaşılacağımı düşünüyorum.

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
iyi görünüyor. ancak tepeden foto da ekler misiN?
saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

Facebook Twitter Instagram