Gönderen Konu: 2000 greft dhi genel sıklaştırma ekimi 22/10/2019 Serkan Aygın klinik  (Okunma sayısı 11285 defa)

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
gayet sağlıklı duruyor greftler maşallah
Eyvallah kardeşim inşallah en az fireyle tamamlanır süreç

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
10. gün yıkama sonrası yakın çekim.
Kabuklar dökülmeye devam ediyor.
Kabuklarla beraber kabuklara yapışmış şekilde saçlar da dökülüyor, umarım kökler bu süreçte zarar görmüyordur.

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun hayırlı olsun umarım iyi sonuçlar alırız, Onun gelmesi normalde dostum ben 9 günde temizledim kafayı ve kırık greftler kabuklar la beraber geliyor sürekli, şapuanı değiştirmiş mi klinik daha önce sebamed repair aldırıyordu losyon ve şapuanı sürekli kullanım için mi tavsiye etti size

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun hayırlı olsun umarım iyi sonuçlar alırız, Onun gelmesi normalde dostum ben 9 günde temizledim kafayı ve kırık greftler kabuklar la beraber geliyor sürekli, şapuanı değiştirmiş mi klinik daha önce sebamed repair aldırıyordu losyon ve şapuanı sürekli kullanım için mi tavsiye etti size
Teşekkürler dostum umarım hepimizin sonuçları iyi olur, sebamedi ben daha önce kullandım cildim hassas olduğu için yüzümde yanma ve kızarıklık yapıyordu iz gibi ve yaklaşık bir saat geçmiyordu bunu belirttim sebamede alerjim var diye, klinik de hairmd şampuan ve losyon ile pharmaozonu verdi nemli kalması için.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ekim alanı güzel duruyor kardeşim hayırlı olsun
Global Moderator

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim alanı güzel duruyor kardeşim hayırlı olsun
Tatmin edici olacak şekilde açıklığı kapatır umarım, eğer o tepe kısmında dedikleri gibi 1400 e yakın greft ekilmişse bayağı farkeder diye düşünüyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Tepe zor bölge tek ekimle istenilen somuç biraz zor oluyor ama umarım iyi bir görüntü oluşur
Global Moderator

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tepe zor bölge tek ekimle istenilen somuç biraz zor oluyor ama umarım iyi bir görüntü oluşur
Aynen kardeşim, bakalım göreceğiz

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar, 15. gün itibariyle yıkama sonrası durumum. Takviye olarak sadece pharmaton vitamin takviyesi alıyorum, yediklerime dikkat ediyorum. Xpecia kullanıp kullanmamakla ilgili tereddütlerim var. Çok araştırdım fakat henüz ikna olamadım özellikle yan etkilerine rastlanması ve yaklaşık bir Yıllık kullanım sonrasında saçların tekrar incelip dökülmeye başlaması gibi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şok dökülmen başlamış kardeşim temiz ekim sorun yok donör toparlar

Xpecia dan bisi olmaz tabi kullanıp kullanmamak sana bağlı.
Global Moderator

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülmen başlamış kardeşim temiz ekim sorun yok donör toparlar

Xpecia dan bisi olmaz tabi kullanıp kullanmamak sana bağlı.
Aynen kardeşim birkaç gün oldu şok dökülme başlayalı, ancak çok fazla değil, donör baya sıkıntılıydı ekip diğer gür olan yerleri de seyrekleştirerek aynı hizaya getirmeye çalıştı gün geçtikçe bu daha da belirginleşiyor toparlıyor yavaş yavaş bakalım gözlemlemeye devam. Teşekkür ediyorum.

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Iyi toparlamış açıklıkta alana göre tatmin edecek gibi fakat alınan greft sayısı az o da donöre bağlı tabi bundan iyi bir sonuç alırsan bir sene sonra fana bir sıklaştırma işlemi ile tam anlamıyla tatmin eder seni, xpecidan birşey olmaz kullan yan etki görürsen bırakırsın çok sorun değil fin+Xpecia kullanan kişiler var bünyeye bağlı fakat Xpecia belirtilen içeriğe göre takviye vitamin hatta Xpecia + Biotin kullanmanı tavsiye ederim daha hızlı toparlar saçlar ve kalınlaşır

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Aynen ilk ekiminde donör bölgeni maaffetmişler ama daha iyi olacaktır.
Global Moderator

Mustang

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Iyi toparlamış açıklıkta alana göre tatmin edecek gibi fakat alınan greft sayısı az o da donöre bağlı tabi bundan iyi bir sonuç alırsan bir sene sonra fana bir sıklaştırma işlemi ile tam anlamıyla tatmin eder seni, xpecidan birşey olmaz kullan yan etki görürsen bırakırsın çok sorun değil fin+Xpecia kullanan kişiler var bünyeye bağlı fakat Xpecia belirtilen içeriğe göre takviye vitamin hatta Xpecia + Biotin kullanmanı tavsiye ederim daha hızlı toparlar saçlar ve kalınlaşır
Teşekkür ederim kardeşim, Dr. Serkan Aygın da bir 7-8 ay sonra donörün durumuna göre 700-800 kök daha sıklaştırma ekimi yapabiliriz demişti, bakalım umarım tatmin edici sonuç alırım.

Facebook Twitter Instagram